EN KAMP!

Då är helgens Röda kors utbildning avklarad. två helger kvar men dom kommer bli mycket roligare med MYCKET övningar. Det känns roligt att jag har fått med mig Gunilla och Runa på detta, vi har roligt tillsammans!

Jag har fått information om att min mammas råtthund Nina tagit sig en vattensnok.....vad säger man om det? beklagar eller grattar? mamman förväntar ju sig en reaktion..... det är ju lilla gullegrisen hon pratar om, så hon förväntar sig nog att jag ska reagera med: Woooaaaw! vilken superduper SMART och KLOK hund, nästan lite överinterlligent verkar ju den ståtliga hund honan vara!

Så vill nog mamma att jag säger.....men ist säger jag: kära moder! du måste ju nästan ha bajsat på dig! du är ju såååå livrädd för ormar!

Jag och min mamma och även håkan är inblandat och står på mammas sida.....har en liten kamp om katt och råtta.....nej förlåt hund menar jag;).....Skithunden Nina är ju mammas ögonsten.....och då måste jag och katten Elsy bräcka dom liksom!

Men när hunden Nina för första gången (och sista) hälsa på mig och sprang till sovrummet, hoppade upp på sängen, bajsade värsta rännskitedyngan och smaskade omkring i det, för att sedan hoppa ner på golvet och pissa på min matta.
Det MÅSTE vara svårt att slå det.....min Lilla underbara katt Elsy kan nog aldrig göra bort sig på det viset!

Nu ska jag hämta min söta smurfunge på dagis, vi ska nog gå och köpa en glass och gå till lekparken!


Långhårig, händig, social, välbärgad man sökes

Såja 4 nätter avklarade! det gick ju bra det. Måste ut i det härliga vädret snart! Jag är så blek, likblek faktiskt.....känns ibland även som att jag har lite likstelhet i kroppen åxå.....eller så är det bara för att den fruktade 30 års dagen närmar sig .....jag kanske håller på att drabbas av en enorm 30 års kris.....kanske kommer att börja dejta 16 åringar, operera bröst, läppar, fettsugning....ja listan kan säkert göras lång!

På mobil fronten går det inte bra, måste nog ha någon som säger "jepp den ska du ha" annars lär jag ju bli utan.

Jag tänkte att katten ska få småttingar när hon blir lite äldre, men jag hade ju inte tänkt släppa henne till vilken bonn tjuvs katt som helst! nej jag har ju lite krav, han ska vara långhårig, ha ett bra psyke, social, gentlemanna aktig med en bra bakgrund.
Hur gör man då? kan man sätta in en kattkontakt annons? Nä jag har då googlat på mitt problem men jag hittar ingen som vill att sina hanar får komma ut och vidareföra sina gener.

Ingen som vet någon som har en underbar hankatt som vill komma till om ca 1-1,5 år?

Jag trode det inte....kändes för bra för att vara sant, men jag är faktiskt ledig på Storsloken! då ska det fiskas och ev att man tar en liten drink åxå wiihoo det är ju bäst!!


Jag har fått rabies!

Sitter på jobbet, jag är såååå trött och klockan är 03,16.....ibland är det en plåga att jobba natt, som nu....mina nya stackars ögon får slita ont av det här! dom undrar va fan jag håller på med

Men en sak som jag undrat över länge....det är att det finns ju faktiskt folk som är uppe frivilligt utan betalning vid denna tid, hur tänker dom? och framför allt.....what the hell are they doing?

Jag har fortfarande INTE bestämt mig för vilken mobil jag ska ha, detta är ju en sånt enormt stort beslut i mitt liv (nästan som att:       ska jag gifta mig? ska jag skaffa barn? ska jag ta lån på 2,9 miljoner? ska jag köpa en strumpebandsnok?)
så ni förstår problemet va? inte lätt

Ni läsare har ju inte kommit med några tips heller=(



Hoppas alla sover skönt i sina sängar, snart är det jag som ligger där (inte i din säng alltå) men i min och sover som en liten utmattad griskulting!

Hej hopp!

Mobildjungel


Det är så himla jobbigt nu! jag tappade min mobil i gruset igår, hela displyen sprack och det är helt obrukbar!
Den var inte ens ett år gammal, och nu håller jag på att kollar runt efter en ny.....har hittat en sån här men då finns ju inte den i lager just nu på det billigaste stället och jag vill ju inte vänta i en evighet.



Annars en liten billigare variant är denna



Tycker inte om att  det finns många alternativ.....och det gör det ju VERKLIGEN i mobil världen!

Sony mobilen är ca 1000:- dyrare....ännu dyrare om jag vill ha den snart, ca 1200:- mera än samsungen.

Jag ska ha lite mer beslutsångest så kanske jag beställer någon inatt när jag jobbar.
har 3 nätter kvar nu, sedan blir det rödakorset utb i Sundsvall i helgen, och jobba ytterligare 3 nätter....en jäkla tur att man är så ung och stark och klarar av detta tempo!

småseg dag

Då har jag varit på dagis och haft storstädning, grymt tråkigt var det! Allra helst att vara där helt själv åxå. Lite halvseg sedan Brunos fest igår åxå.
Men det var skoj, vi sjöng karoke, den ena dåligare än den andra haha.
Jag bäljde i mig litervis med vatten igår....så mkt att jag nästan kräktes, men det var nog det som var räddningen idag!


Nu spelade jag nyss alfapet och var inte många poäng ifrån roboten, woaw! jag håller ju på att bli en mästare på detta!
Vann även mot en helt vanlig människa och den fjanten stängde bara ner fort som fan då jag vunnit, jag tycker ju självklart att det borde ha firats med pompa och ståt....och att vi skulle ha haft en låååång diskution om min seger!....men så blev det alltså inte.

Här är lite bilder sedan festen igår;)



Lillebror Ricky



Storebror Bruno och pappa



Bruno och min ängel!



Självaste jag själv



Bruno



Dom nyförlovade!



Ritade till huvudsvålen på Bruno, så man kan se hur det blir OM han blir flintis;)



Mamma Bruno och Richard.....(DJ:n är inte släkt med oss) men det trodde väll ingen heller!



Mammas gubbe Håkan som av ngn anledning gjorde att vi kom sent till festen;)  hiihihi

tänk om....


Vilket väder man kliver upp till! underbart! så nu ska jag skriva i min blogg sen blir det frukost, och sen måste man ju faktiskt tillbringa dagen UTE!
Ska springa en sväng, var ett tag sedan nu, så det lär ju gå seeegt.

Sen ikväll blir det fest i stan, min bror ska ha förlovningsfest! kul kul!  där hänger man inte med, men man har ju lärt sig att ta det lilla lugna.....jag har ju blivit såååå otroligt mogen nu när jag närmar mig 30;)
 eller så kanske jag bara blivit feg, jag vet inte?

Nu kan man snart ta ut kajaken.....kom ihåg för några år sedan då jag tog ut den innan isen riktigt hade hunnit gå bort intill land, så råkade jag (även den smidigaste katten kan göra misstag) ramla i! gissa om det var KALLT! höll fan i mig på att dö! hade man med sig extra kläder? svar: nej....fick man åka naken hem? svar: ja.....jag har är GLAD att det inte var någon poliskontroll den dagen! eller att man typ körde i diken och inte kom lös.....tänk att gå upp på vägen helt näck och försöka fixa hjälp.....tänk på det ni!



Katten Elsy badade igår.....hon gillar det inte, med hon är duktig ändå! detta är en bild på en avlääääägsen släkting.

Är pågång!

Nu har jag varit och boxats.....fick en länk av håkan (apropå träning) som påminde jäkligt mycket om mig insåg jag då jag såg den....här är den   http://www.snabbstart.com/film/7c2f4793e1

och med den lilla filmsnutten (som påminde om mig) så har jag inte så mkt mer att tillägga för denna kväll.
Är svettig som en bäver efter boxningen så nu blir det duschtime!




Någon som såg grannfejden?  riktigt smaskig granne hon verkade vara då!

Jo Anette det blev faktiskt ngt med dammsugaren, det hade fastnat en träbit i munstycket som jag for omkring med i hela huset som en tok....så den sög ju liksom inte så bra då, så det var bara att göra om det......det är ju nästan som voodoo! tänk BARA bra tankar om mig nästa gång!

Ingenting

Så då har man varit hurtig och varit ut på en långpromenad....Gunilla ringde vid halv 11 och undrade vart jag tagit vägen.....jag hade somnat om, hehe jobbigt att vara världens mest morgontrötta människa.
För det är jag nog, när jag var liten och gick hos dagmamma så fick jag gå och lägga mig på soffan och sova till lunch...sen kunde jag kliva upp och leka med dom andra.
Så det är nog inte så konstigt att man har ett nattjobb.

Ska till Hammarn i em och klippa mig....sist jag klippte mig, tonade och slingade, var det ingen som ens märkte att jag hade gjort det. TACKSAMT!
Tänkte ev göra ett test....inte duscha, inte borsta hår och tänder,  inte raka mig och träna som aldrig förr i 2 veckor och se om folk märker ngn skillnad?  Emil lär ju kanske göra det iaf=).....nej skippar nog det, kan ju bli slitningar på förhållandet!





AAAAHHHHHHH!!!!!


Det blir 2 inlägg idag men jag MÅSTE bara få detta skrivet.

Jag har suttit och spelat alfapet  på nätet (www.bukar.nu) hur roligt som helst. finns jättemånga spel där.

Man kan spela mot både robotar och människor, och dom som spelar har varit så duktig. man förlorar mest hela tiden tyvärr.....

Men hör och häpna, jag vann nyss, ganska storslaget också!!! jag blev överlycklig, kände att denna dag var en BRA dag och jag kände mig som en Einstein!  .....och då avslöjar fanskapet att han är 10 år!........


Nä nu ska jag å Joline ut och hitta på nått!

Påsken är över...


Så då var påsken slut då.......bra, för det blev en hel del godis och det har jag hört är inte så bra för kommande beach 2009.  Jobbade ju dessutom hela påsken.

Igår var vi på påskmiddag hos min mamma och Håkan, smarrigt!

Min mamma, Joline och Emil var till bydalen medan jag sov.
Mamma berättade att när dom skulle åka liften så åkte mamma först för att ta emot Joline när hon skulle hoppa av liften. Men det hela hade slutat med att mamma hade försökt ta sig till nödstoppen men misslyckades och låg och kravlade på backen som en stinn  padda när Joline kom upp, Synd att jag var tvungen att sova, lät som det hade varit en bra dag!



http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Här är ett bevis på att man INTE ska döma på förhand.....tänk på det ni

Nu drar jag å Joline på byn hej svejs!

hackspetts problem!

Idag har jag sovit så dåligt! vaknade vid 11.30 och hörde den förbannade hackspetten som fjantade sig.....jag har sagt till Emil att det står mellan mig och hackis.....och då sa han att hackis var fridlyst, ja det är jag åxå, det finns bara en av mig!

Men han kanske vill att jag ska vara sömlös, få en psykos och sluta tvätta mig....den risken får han ta!
Provade att sova med öronproppar, men det gick inte för då hörde jag pulsen i örat!
Måste nog ljudisolera ett bäcksvart rum åt mig om detta ska gå vägen.

Så här borde det vara...

Mc premiär! det betyder att sommaren är nära!


Idag har man tagit premiär åket på mc, åkte en sväng till stan och hälsade på mamma och Håkan.
Första gången jag åkte mc med Emil, så lät jag mitt hår fladdra i vinden när jag åkte.....ser ju så härligt ut på film.
Men det är på film det, i verkliga livet är det något helt annat.
Mitt hår var som en ihop trasslad flottig svintoboll, trodde nästan jag skulle få raka av mig håret.
Så jag lärde mig ett och annat efter den åkturen.

Sen har jag världens fulaste mc kläder. Emils gamla skinnbrallor och ännu värre en gammal skinnjacka i strl xxxxxl som är från stenåldern......så man är ju inte den läckraste med dom kläderna.

Men jag väntar på att min bror ska köpa ny utrusting, så ska jag få ta över den......den är ursprungligen från min pappa innan det, så den är ju inte direkt i nyaste laget heller, så tänk er då det jag måste åka omkring i nu......skit synd om mig!

På Måndag ska mamma å gänget, samt Emil och Joline åka till bydalen och åka skidor, jag åker med in till stan för att sova för jag har ju jobbat till måndag morgon, sen bjuder mamma på middag på kvällen.......jag är sååå kluven om jag ska strunta i att sova och följa med.....men det var ingen i sällskapet som jublade över den lilla idèn , dom trodde visst att jag skulle vara trött och på ett jävla humör.....HMMM....herregud vad tror dom om mig!
Jag kommer ju att förgylla dagen!






Ps tvingade Emil att läsa bloggen, sen fattade han att han skulle åka på affären och köpa gotta.....han är ju så söt och omtänksam!......iof är det han som har ätit upp det åxå, men ändå det är ju tanken som räknas!

Påsken äro här med jobb!

Glad påsk på er!

Jag har inte fått något påskägg än, men jag hoppas att min pojkvän läser detta så han fattar att han ska köpa ett till mig.
Jag tänkte inte köpa ngt till Joline. hon får sjukt mycket godis ändå från alla håll, jag tror hellre på en liten present.



Ringde nyss på lönekontoret, där sa dom att mitt schema inte var inlagt som jag skulle jobba. men det är lugnt jag klarar mig utan 45 timmars storhelgs ob, kan väll bara röra sig om ca  4000:- i enbart ob. och det är ju bara en påskhelg, klart man jobbar gratis då!......jorå klart jag bryr mig, men det kommer att ordna sig!

Undrar några saker:

1. Får man kasta sin pojkväns kallingar i smyg om man tycker att dom är grymt fula?
2. Måste man bjuda respektive fast man bara egentligen vill bjuda den ena?

Jag klippte Emil på huvudet (måste klargöra för eventuella misstag)häromdagen....eller klippte och klippte jag rakade honom så det var inte så avancerat som det låter.
Men då fick han iallafall en "snibb"  liksom som en mussepiggsnibb ni fattar va? eller måste jag visa på en bild?
Han blev ju som ni kanske förstår hur söt som helst!










The cat is schizo

Idag är allt bara bajs, det är äckligt väder och jag mår piss.
Är yr i huvudet och vimsig (det är jag iof i vanliga fall åxå) men nu ännu mer, så jag var på HC och konstaterade att jag hade lågt blodtryck vilket jag redan visste, så då var det inget mer med det.
Känns nästan som jag ska få migrän, har haft det en gång förut, och då fick jag åka ambulans in  på akuten, jag trodde jag höll på dö av en hjärnblödning eller nått, bland det värsta jag varit med om!

Var påväg in till stan för en "umgås med mamma dag" men det blev inte så då. å ingen träning, men jag å Emil ska nog ta en promenad sen iallafall.

Jag har funderat lite.....jag tror att våran katt lider av ngn slags störning, hon verkar en smula.......... schizofren. Hon verkar tro att hon är en hund,
1. Hon bär omkring på saker i munnen
 2: kastar iväg och sedan jagar dom
 3. jagar svansen.....snart börjar hon nog skälla åxå.
 4. Hon är hur kaxig som helst
 5. anfaller oss när vi går förbi
 6. gömmer sig bakom grejer och tror att hon är osynlig. fast hon syns hur mkt som helst
 7. Vill sitta och titta ut genom fönsterrutan, bara det att hon ramlar ner gång på gång för att fönster brädan är för smal, och det är ingen smidigt fall, det är PANG rakt ner i golvet!
 8. Leker tittut leken bakom gardinen
 9. Fiser hejdlöst!

Så med andra ord är hon den coolaste katten som finns!


Pinsamheter

Vilket väder det är! har legat ute på skotern och läst "män som hatar kvinnor" hur skönt som helst var det!.
Sen var jag ut och sprang en sväng, mina hörlurar till min mp3 gick precis sönder, så då fick jag ta dom STORA som jag använder till datan, känns lite pinsamt att använda dom, men jag sprang åt ett håll där det är mindre befolkat.

Ju yngre man var dessto mer pinsamt var allt......kommer ihåg en gång då jag var på stan och handlade med mamma.
Alla innetjejer på min skola hade Lewis jeans tror det var, 501 tilloch med.
Så det ville ju jag åxå naturligtvis, så jag och mammsen begav oss till en butik inne i Ösd, och jag hör henne SKRIKA från andra sidan rummet i butiken (butiken var dessutom jävligt stor) Men Sissi här har du ett par Lowis 501: or det var just hur hon skrek och hur FEL själva uttalet var,  som var såååå pinsamt när man kanske var 13-14 år.
Men det där har gått över, jag skulle fan i mig kunna åka på en solsemester med mamma nu, vi har ju tilloch med varit på bingo tillsammans!

Så visst......jag börjar bli gammal, men eftersom jag hade lite vett att skämmas med mina stora högtalare på skallen idag när jag var ute och sprang, så är jag än så länge inte FÖR gammal!


Nu ska jag duscha sen jobba kväll.....gud så konstigt det känns!

ÄLSKAR min Joline och Emil!


ingen rubrik

Då har man varit i stan med Tina och shoppat lite, bland annat en ny bilbarnstol till Joline, Och den den där luddriga tandkrämen som man ser på reklamen, den ser så fluffig och luddrig ut så jag bara TVUNGEN att köpa den, sprang och borstade tänderna på en gång då jag kom hem, fick knappt av mig skorna......men riktigt så bråttom hade jag ju inte behövt ha, för det var ju inte direkt någon  "landa på månen" känsla, det var som att borsta med vilken tandkräm som helst.

Imorgon ska jag jobba en kväll för första gången, känns väll sådär, jag är ju liksom en nattjobbare jag.


Ikväll ska jag på kärringgympa, på onsdag ska jag nog till Ösd och träna, sen box på torsdag, så nu måste jag komma igång inför beach 2009! sen blir det jobb precis heeeela helgen.


Kollade tester på bilbarnstolen nu när jag kom hem, har packat upp den och satt den i bilen.....bra ordning sissi, men den verkade BRA iallafall och det var ju det som var huvudsaken!



Tyvärr fanns inte denna fina färg, min blev tråkigt grå......men spela roll dååååå!

Börjar komma tillbaks till livet nu.....

Nu så här 00,38 på natten känner jag hur livet börjar komma åter till mig. jag har varit riktigt döende idag, men som tur var så gjorde min ungdom att jag klarade av denna bakisdag.

Har kollat på en snyft film "vid din sida" med Julia Roberts......var ju naturligtvis tvungen att gråta lite här och var i filmen.
Elsy låg på magen och tröstade.

Nu hör jag att den lilla ögontjänaren är på diskbänken och äter från en tallrik.....dom är verkligen sånna, vet precis vad hon får och inte, men när katten är borta dansar råttorna på bordet!
Jag håller på att lära hon att inte gå in i sovrummet, så nu ligger hon tjurigt precis på tröskeln.

Nej nu blir det sängen sov sött!


Utkast: Vitt vin ...

Vitt vin funkar inte heller, jag är bakis som en räv! så det här var nog sista gången jag drack faktiskt.
Tänkte åka in till stan idag, men jag måste vänta tills jag blir körbar.....så det kanske blir i slutet på nästa vecka i bästa fall.....

Idag skulle Heath fyllt 30 år



Ikväll är det robinsson, det måste ju ses.....usch.....orkar inte skriva, livet är en PLÅGA en dag som denna!

Snaskigt!

Nu har jag varit duktig och varit ute och sprungit, det var JOBBIGT men jag gör allt för att inte mitt arsle ska se ut så här:



För faktiskt var ju inte det så läckert tycker jag!

Tina var förbi förut och körde mig och Joline till fiket och tvingade i oss massa onyttigheter.
Vi tänkte även spela lite ikväll och dricka lite vin, men jag byter ut Joline mot Gunilla.
Så om det blev komplicerat nu så sammanfattar jag.
Jag (Sissi), Tina och Gunilla ska spela ikväll och dricka lite vin......punkt slut om det nu.

Marodör katten även kallad KF av Emil (katt fan) har förstört mitt enda påskpynt! hade gjort mig för då, och vad är tacken för det?! påskris och fjädrar överallt!.....Jag och Joline hade faktiskt gått ända till gräsmattans slut för att finna det där riset!

Hej hopp!





Snacka om avvisad!

Nu har jag lagt ansiktmask och duschat, härligt, känner mig som en ny människa!
Ansiktmasken skulle sitta i 20 minuter, så jag tänkte att jag skulle gå ner och hålla Joline sällskap medan den verkade......hon tittade  konstigt på mig  och frågar vad som hänt med ansiktet.....jag förklarar att det är en mask och då säger hon: "det där kan du hålla på med uppe" haha

Vi ska snart.....efter att jag plattat till min tjocka fluffiga  ponnylugg med plattången, gå på ica och köpa tandkräm, Emil tog med sig våran, så det finns bara Bamsetandkräm, och den är inte så god som barn verkar ha inbillat sig.

Nu är jag ledig i 9 nätter Kanske 8 om jag byter med Tina.....hur som helst så käns det lyxigt länge! Det kan vara jobbigt att arbeta natt, men det är såååå värt det när dessa underbara ledigheter infaller sig!

Just nu längar jag mest tills jag kan börja på med min stuga igen, jag har anmält mig till Ernst på tv:n för dom söker sommarstuge projekt i sommar....men då läser jag i dag på Aftonbladet att dom ska lägga ner Sommartorpet....TYPISKT!!! precis när turen hade kommit till mig, för jag känner på mig att det hade blivit jag!

Sätter in en liten före och efter bild på min stuga.....så kan ni ju se att det inte är nått litet prinsess projekt vi håller på med!









Inte riktigt klart men......STOR skillnad!

Vy ifrån altanen ut mot vattnet!

Tina har mask

Klockan är 03,40 och jag sitter på jobbet och häckar, imorgon åker Emil till fjälls så då blir det lite ensamt. har ju älsklings Jolinen som tur är! Vi åker nog in till stan på lördag och hittar på ngt skoj.

Jag och Tina har spelat Yatzy, det gick så fruktansvärt dåligt så jag trodde att jag skulle få ett psykbryt, så vi tog en liten paus. Jag är ju liiiite dålig förlorare......mitt värsta dåliga förlorare minne är från då jag, min lillebror Rikard och mamma och Håkan var på golfbanan.    Rikard var inte så gammal, men gammal nog för att veta hur han VERKLIGEN skulle reta upp mig. Min mamma som litar på alla förde poängställningen och frågade oss hur många slag vi hade på varje bana....Min lille bror kunde säga 2 slag.....men i själva verket kunde det handla om 22 slag....så jag kände irritationen blev värre och värre, bana efter bana.....fast nu när jag blivit äldre så har jag faktiskt vuxit upp lite och sansat mig, helst otroligt!

Tina måste ha mask, för hon sitter här bredvid mig och ÄTER hela tiden!
Hittils:
Fil
nudlar
snus
hårdbrömackor
korv m mos
soppa

sen har hon ju inte varit inom synhåll hela tiden heller, så hon lär ju ha vräkt i sig en hel del som jag inte vet om åxå.


RSS 2.0