misch masch

Okej lite dålig uppdatering här då men det är ju SOMMAR! ska snart åka på stranden och lägga mig....har varit på en timmes promenad upp genom skogen till slalombacken, det var miljoner mygg som var ute efter min kropp!

Det blev lite pinsamt när jag skulle från Campingen från Sollefteå häromdagen.....kom inte ut genon bommen med koden jag hade fått så jag fick gå till receptionen för att fixa det.....så kommer jag på när jag är halvvägs att jag kan ju lika gärna ta med nyckeln till stugan och återlämna den.....och när jag vänder mig om för att gå tillbaka till bilen så är den i rullning, på väg rakt in i staketet till lekparken......jag sprang som en skållad ekorre och hann i sista sekunden att dra åt handbromsen!    ehhh jobbigt men det gick ju bra ;)

Bilen är ute för mkt just nu, mamma backade på en annan bil med den häromdagen, det blev inget på våran men dessvärre på den andra.



Elsy Pälsy kom inte hem igårkväll.....inte sett henne idag heller:( jag hoppas hon kommer hem snart igen!

Grannungen kom även och informerade mig igår om att hans pappa hade sagt att katter inte fick springa lös ute....då sa jag att pappan hade fel å då skrek han att det hade han inte alls åsså drog han iväg.......yep så kan det gå!

sola lugnt!


kokilocko

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan? Om jag måste välja, väljer jag ändå INGET!
2. Vara seriös eller rolig? både och
3. Dricka röd eller grön mjölk? Spela roll?
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? ja gissa!

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? Tycker om många!
2. Sol eller måne? SOL!
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Vänster eller höger? vänster
5. Soligt eller regn? Soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? CHOKLAD
OM MIG..
2. Hur mycket är klockan just nu? 22:59
3. Fullständigt namn? Ceciliah anna maria
4. Vart vill du bo? hus på landet med hästar!
5. Hur många barn vill du ha? 2-3
6. Vill du gifta dig? Ja
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? olika
8. Har du ätit sushi? Japp not my thing
9. Favoritglass? piggelin
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 1-2 olika
11. Humör? Har varit bättre

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? nej
2. Sjungit? japp alltid i bilen;)
3. Blivit kramad? Ja
5. Saknat någon? Ja, ja och åter ja!
6. Dansat galet? Nej.....eller jo kanske gjorde nån piruett i köket som jag hoppas ingen såg
8. Klippt håret? Nej, nej men färgad  mammas och skvätte färg på mina nya 600 kronors jeans
9. Gråtit? Ja
10. Ljugit? Nej inte det minsta
11. Blivit kysst? nope

Some questions
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? ganska laglydig jag
2. Har du en pung? Nääää...
3. Tycker du att du är attraktiv? jorå emellan åt så
4. Sover du helst själv eller med någon? Med någon man gillar så klart
5. Tror du på spöken? Nej då!

Ja detta var ju tråkigt men nu har jag ju åtminstånde skrivit ngt, så klaga inte på att jag inte uppdaterar!
Imorgon blir det crousing i hammarn från 12- ca 04 men som första hjälpare....så känn er trygga ni som ska dit, jag räddar er!

har kravlat mig upp igen....

Ja  då var helgen över då.....min 30 års fest var riiiiktigt rolig, säkerligen då jag hade minnesluckor åxå. roligt folk och helt UNDERBARA presenter måste jag säga! det var en hel del äventyrs presenter som bergsklättring, kajaktur och forsränning.....min svärfar tyckte inte att dom äventyrliga intresserna riktigt gick ihop med ett annat litet intresse jag har som jag var på ikväll....nämligen BINGO.

Imorgon åker vi till Sollefteå camping i två nätter har hyrt stuga, och det har Gunilla och hennes familj gjort åxå så ungarna kommer få det riktigt roligt!   ja ev vi åxå för den delen!

Lägger ut några bilder sedan festen=)







Ungefär så här dåligt mådde jag dagen efter....men det var det värt! för det var roligt! och verkligen omtänksamt att vissa åkte så långt för att komma till min fest!

Åsa som åkte från Stockholm, det gjorde även Ida som höll i lite aktivitet, mamma som bakade tårtor och gjorde såser  och sist med inte minst (han åkte inte så långt) men han var helt underbar på festen och hjälpte till så mycket med ALLT, tack Älskling!



Apropå bingon så fick jag bingo ikväll!.....jag skrek till och fick nästan lite panik att jag inte skulle hinna tuta så jag sätter på tändningen på bilen och jag RÅKAR ha en växel i och skuttar fram en halv meter heheh så kan det gå! kanske en smula pinsamt! 
 kontrolanten tyckte att jag borde ha en sån här tuta man kan ha i handen.....så jag kanske köper det då för storvinsten, jag vann 150:- fantastiskt!

I am .....

Ja då har jag fyllt år då.....jag har ju festen på Lördag så det är ju liksom då det sker! annars så åkte jag och Emil in till stan och han bjöd på supergod Thai middag, ÄLSKAR tailändsk....säkert mkt åxå för att jag har varit där, underbart land!
Sen så bjöd jag mina arbetskollegor på tårta....dom har en jävla tur för dom kommer ju få tårta på lördag åxå.....känner nästan att jag skämmer bort dom!

Ja nu är jag liksom 30....alla säger nu att jag är en gammal kärring, men dom som säger det är oftast äldre själv....och då blir ju dom någonting ännu värre. så det känns ganska bra ändå.

Har hållt på att förbereda mig på en kommande kris, men en patient på jobbet kan ha räddat mig ifrån den, hon trodde nämligen att jag var 19 år!!!    det ni,!  era fjantar som tycker att jag är gammal!

Det var nästan som att jag ville framföra det inför hela världen!!!.....men jag är ju lite diskret av mig, så jag nämner det här i bloggen lite lugnt och stillsamt, så nu vet ni det

Nu ska jag på dagis och klippa den gigantiska gräsmattan. sen ska jag jobba min sista natt innan jag går på en efterlängtat semester!

Hångel hångel



Fin tårta.....japp....har jag gjort den? .....nehe

100000000000 steg

Såja hemma hos mammsen efter en lååång dag med utbildning, men ROLIGT är det! imorgon är det behörighetsprov så då gäller det!

Runa från jobbet informerade mig att jag har en stegräknare på min super coola nya mobil, så det var ju häftigt, synd bara att jag glömmer att sätta igång den.
Igår då vi var ute på uppdrag till 02´30 så kanske jag gick 10000000 steg.....men jag kan ju inte säga exakt eftersom jag naturligtvis glömmde sätta på den!

Joline häromdagen:  ""åhhhh vilken stilig man""""  vardå utbrister jag misstänksamt, och vänder och vrider på mig för att upptäcka honom, tycker att hon är lite väl ung för att titta på män!.....men så pekar hon på en järnstaty som föreställer en man,en häst och ett barn. tack å lov!

Pussar till Emil därhemma ses imorgon!







Håkan charmar Joline!



Trötter....

Apråpå bävrar

Ute på stan till 02.30  gått  35 mil känns det  som, trött som bäver idag!

snart så!

Kolla in denna!

http://www.youtube.com/watch?v=xDPxc8aR2ok

NU slutar jag snart! frågan om ca 30 minuter! sen ledig i helgen, eller ledig och ledig jag ska in till stan på Röda korset utb igen....och sen jobba 3 nätter till och sedan är det SEMESTER i nästan 5 veckor, wiiihooo!

Då ska jag komma iform, bli iform inför beach 09 och bli en ny och super sund människa! snickra i stugan, sola, paddla, mysa, och bara vara!

Hej hopp!

Diskriminerande!

Nu har jag lärt mig att folk som föder upp raskatter INTE uppskattar att man frågar om deras hanar kan ställa upp med det han gör bäst som avelshane.

För att bidra till att fler "huskatter" kom till världen var ju det hemskaste som kunde hända på denna jord! och att avla på vanliga bondkatter som ingen sedan ville ha.
 Okej jag förstår henne till viss del att det här med kattavel måste kontrolleras så det inte blir kattungar överallt, men jag var ju fatiskt villig att betala henne för att hanen skulle göra sitt jobb, så då lär jag väl knappast halshugga dom det första jag gör när dom kommer.

Nej Elsy är ju världens bästa katt och vad är det då för fel på att få en kull efter henne då?
Nej du är för ful, nej du är för fet, du har fel färg och din mormor var pundare så stick!

Vi....känner oss diskriminerade!

Det är så viktigt att acceptera varandra, alla ska få vara som dom är, varesig man är gul, svart vit eller blå, om man är tjock, smal, rik eller fattig, men det är ju bara bullshit!
I katternas värld är det inte så lätt som folk verkar tro, det är nog en jäkla tur att dom blivit välsingnade med 7 liv, det kan dom behöva!

Men vi  är inte orolig vi ska nog finna den rätte för Elsy tids nog.

Innan jag skaffade katt så tyckte jag att "kattfolk" var ett konstigt folkslag.....jag har knappast ändrat uppfattning, men det jag nu är rädd för:   "tänk om jag åxå blir en av kattfolket"


23.08

Tänkte att jag skulle ha lagt ut lite bilder sedan storsloken men nu sitter jag på jobbet så nu kommer det inte heller att bli av.
 Min pappa var chafför i båten i Lördags, och den stackaren ville åxå fiska, så jag lånade ut mitt kastspö till honom.....vad händer? jo han råkar kasta av spöt på mitten, men eftersom en liknande incident hände förra gången så hade vi med oss ett extra spö, så andra gången han ska kasta, så lyckas han på ngt konstigt sätt att kasta av linan så Emils nyinköpta fiske drag försvinner.....
vi lyckades efter ett tag med en båt som knappt gick fånga tag på den.....och jag hade köpt ett nytt gädd drag på macken....kände att det verkligen var RÄTT, den skulle jag få mycket gädda på i mina dagar, vad händer: jag kastar i, fastnar och så var mitt enda gädd drag historia!

Pust å stånk

Oj oj oj.....jag har varit i helvetet, men lyckades på något sätt komma därifrån. Dagen efter storsloken var en mkt tungsam dag/kväll, det var väldigt synd om mig. Jag konstaterar varje gång jag varit ute att det inte är värt att ligga hela dagen efter....men det är som att man glömmer bort till nästa gång, konstigt!

Det var hur som helst en ROLIG kväll/natt. Fiskningen gick ju sådär, som jag förutspådde redan dagen innan, så blev vi stående med båten, vi tog oss inte ens iväg till start.....men då blev jag anklagad för att vara NEGATIV då jag förutspådde det, och vad var det jag sa?!, jag var ju inte negativ utan REALISTISK!

Det jävlades ganska ordentligt mest hela tiden, men det var BRA ändå, Emil fick iallafall en GÄDDA!

Nu ska jag jobba 4 nätter och sen Röda korset hela helgen, skulle behöva semster NU!

Hej svejs!

Vad tror ni om denne som Elsys blivade?


båt båt båt

Jag måste ha retat gudarna, måste gjort nått fel.....Den texten finns i en låt som jag har hört, men den kan nog även stämma in på mig.

Båten, skall sjösättas, vädret är skaplingt, vi hoppar i, båten startar ej, det blir vindstyrka orkan och vi driver på vattnet som små grisar jag och Emil.....håller på att jävlas halva kvällen och tycker att "värre än så här kan det inte bli"....jodå regnet fattades, men nu kom det åxå, som pricken över det där jävla i:et.

Men efter att sjöräddningen nästan fick inkallas så är vi åter hemma nu, Emil skruvade på ngn mojäng, så nu verkar den funka igen....iallafall på land.

Jo en grej till hann hända.....vi blev av med båtplatsen, så nu har vi ingen sån, det tyckte Emil var det värsta som kunde hända.
 
Nej resten av kvällen får lov att bli en myskväll!


Snick snack

Har inte skrivit nu på några dagar, men jag försökte ha ett liv, ett litet tag däremellan.....nej okej då, jag jobbade heter det.
Men räkningarna MÅSTE ju betalas vare man vill det eller inte, det är det som är det jävliga med att vara vuxen.

Ikväll ska vi provaköra båten som en bekant till Emil har hållt på att skruva med, det ska bli sååå intressant, för nu är det ju inte länge kvar till den stora gäddfiskardagen! och jag måste fixa ett nytt kastspö.....det "råkade" gå av på förra tävlingen.

Nu ska jag snart ner på dagis och måla lekstugan, föräldrainsats kallas det eftersom det är ett kopperativ, världens bästa för Joline! men jag blir nervklen då man ska vara där och hjäpa till med barnen, sist skickade jag dit Emil och jag tog över bygghandeln,. gick bra för oss båda!

Håller på att planerar lite inför min 30 års fest, Många som jag har bjudit kommer, men en del som jag verkligen hade hoppats på, prioriterade annorlunda TRÅKIGT tycker jag!

Jag har överlåtit arrangemanget till Emils syster som är lite halvgalen;) så detta kan ju sluta hur som helst!



Om vi får tag på det perfekta huset  på "landet"  så kanske jag köper en sån här fast som ser lite mindre galen ut.

Ska ha en lugn och stabil häst denna gång, med fyra hovar på backen

RSS 2.0