vad tycker du?

Nej EMIL du ska inte offra dig på chokladbollarna!
Såg en häst på blocket igår som gick på 200000 lökar! man kan ju undra om den kan flyga, koka kaffe, bädda sängen eller vad?!
så här ser dyrgripen ut iaf...
Extremt talangfull unghäst ee. Lebrijano III
Jo...jag beslutade mig för att inte måla säng gaveln så nu blev det mera datortid....eller inte, för nu vaknade lilla underverket!
tjing!

Mmm

Men gud vilket härligt väder det är! jag och Samuel har varit ute på en runda med barnvagnen, nu i efterhand känns det grymt bra, men innan så satt jag här framför datan och tyckte att livet var så bekvämt.
Måste skärpa mig nu! så här har  mina tankar gått på sista tiden= "kanske ska åka och hälsa på någon......någon med fika.....någon med gott fika.....någon med onyttigt gott fika.....någon med MYCKET fika.....men hallå!!
måste fokusera på beach 2011 och inte 100 olika sorters småkakor!
Jag å pappa ska ju vara med på höga kusten marathon åxå...detta går INTE!
Ska bara äta upp chokladbollarna som finns i kylen ikväll, men sen jävlar!



Syrran!

världens bästa stora syrra!


sängbord!

Nu är sängborden klar! synd bara att jag glömde bort att ta kort hur dom såg ut innan, men dom var typ....bajsbruna!
Sänggaveln kvar då....

....

Nu har jag satt i gång med min möbelmålning igen :)
Har målat ett sängbord idag, tar det andra imorgon, ni får kanske se en bild imorgon, sen har jag en stor sänggavel jag ska kladda ner åxå.....Emil börjar tycka att det är fint med bara vitt åxå :)

svejs!

Hej!
Nu har jag målat andra varvet på våran nya sängram....eller ny och ny, en gammal ful som vi köpte på blocket för 200:- tror jag det var.....MEN....med lite färg så kommer den naturligtvis förvandlas till något VACKERT!...har inte bestämt än om jag ska texta något på den än.....men tror det....typ Emil är en liten gris på latin...han lär ju knappast kolla i ett lexikon :)....nädå älskling så skulle jag ALDRIG göra! <3
Vi sålde våran audi i helgen....det ringde 1 person, så den var ju verkligen inte eftertraktad, dom åkte typ 50 mil enkel resa dessutom,vi fick det vi ville ha  så vi är supernöjda!
vi gissade att dom inte skulle åka hem igen tomhänta :)
Nu börjar jakten på liten skrutt andra handsbil.
Jag har ev fått tag i 2 hästar! ska försöka få provrida dom till helgen, det är en tinker till mig och ett gottlandsruss till Jolinen....hoppas!

stupid!

Skrev i ett forum att jag ville ha bestraffnings tips till katten då hon hoppar upp på diskbänken hela j**la tiden...
Fick detta, kissade nästan på mig av skratt!
Har du testat att koppla ström till diskbänken? Jag lånade pappas transformator för kostängsel, och kopplade till diskbänken, katten hoppade bara upp en gång efter det, hon höll sig därefter på behörigt avstånd.

Har dock inte testat, hjärtat lär väl stanna!....men jag har provat MÅNGA olika saker och INGET hjälper, så jag börjar faktiskt misstänka att katten är dum i huvudet.....men det är ju inte så mycket man kan göra åt den saken tyvärr!

tjohooooo

Hej!
Igår så var vi in och bowlade, jag förlorade som vanligt, men jag kan hantera sånna förluster bättre och bättre efter att jag fick barn, så jag var rätt samlad ändå måste jag säga.
Jag gick in till Stugun igår.....det var ju bara orkan styrka 89 och motvind....men tillslut kom jag fram (inget jag rekomenderar dock)
Imorgon kommer det förhoppningsvis folk och köper våran Audi, då börjar jakten på en nyare begangnad gammal andra hands bil.
Satte ut annons att jag vill köpa en ponny samt en häst till sommaren, har redan fått några svar, och ett mail lät VÄLDIGT intressant.....har inte fått något svar tillbaka igen (kanske inte får det heller eftersom jag berättade om mig själv) haha
Ha en fantastisk dag!

Kaffe & Whiskey

Nu nämner jag 2 saker....kaffe och whiskey....det är jävligt äckligt, men det konstiga är att SÅ många dricker det...ni måste ha blivit hjärntvättade ang kaffe och whiskey drickandet....för det är inte gott på riktigt!
Men Hitler kunde ju hjärntvätta en hel nation, så det är väl ingen big deal om ni blivit lite hjärntvättad ang dom dryckerna, ni får gärna fortsätta dricka, men titta inte på mig som att jag skulle vara nåt slags UFO för att jag inte har låtit mig luras :)
Sen under årens lopp har jag fått höra MÅNGA gånger.....ang kaffe "men NÄR ska du lära dig att dricka det då".....men varför ska jag lära mig det? det är ju knappast något bra med kaffe, knappast något livsnödvändigt, nej det är berondeframkallande, man får äcklig andedräkt, gula tänder och onyttigt, så VARFÖR ska jag lära mig det?
Någon som vill att jag ska lära mig att knarka på samma gång?!
För den sociala sakens skull?.....ska jag kanske börja röka så åxå?.....för det är ju superduper socialt, att stå i en rök ring och blossa på varandra.....nej jag kan socialicera på andra sätt...typ öppna truten ;)
Men en grej kan jag ju erkänna. kaffe ser gott ut.....men det är det enda åxå!

ponny!

ALLA känner ju till någon människa som håller på med hästar, och vi ska nu börja leta reda på en ponny till Joline samt en häst till mig, så vet ni om en häst till mig eller en lydig, snäll, lugn ponny till Joline som ska säljas eller lånas ut hör av er!

lonely!

Som ni märker så har jag inte skrivit på ett tag, har inte haft någon lust, och eftersom jag driver denna blogg helt ideellt så känner jag heller ingen press att uppdatera :)
men om någon vill erbjuda mig lön, så kan jag anstränga mig att skriva lite oftare hihi
Emil har lämnat sitt ansvar som husbonde och åkt......nu kommer jag inte ens på vart det var, men det var långt bort iallafall, kommer hem i morgon, så vi får försöka att inte sakna han för mycket.....man saknar inte kon förrens hon är borta ur båset.....eller vad är det man säger?

....

Livet är fan orättvist!
tänker på DIG!

baby koll!

Vi har köpt en babymonitor....nu kan vi både se och höra Samuel på en liten skärm.
Lat?
Nä tycker jag inte, väldigt praktiskt då sovrummet är en bra bit ifrån varadagsrummet.....och vi vill gärna vara uppe liiiite längre än Samuel.
Den är grymt bra iallafall!
Och finns naturligtvis att köpa på Stuguns bygg och färg :)
00N7606

ORÄTTVIST!

Nu har jag varit ute och barnvagns promenerat....jag gick enligt min stegräknare en mil, och förbrännde 300 kalorier.......300 kalorier!!

Det är ju fan ett skämt!

kolla här:



en Chokladkaka innehåller 1000 kallisar!

Så jag måste alltså gå mer än 3 mil för att kunna äta en chokladkaka med andra ord??!!

Ibland vill man bara gräva ner sig.......choklad är ju så ljuvligt, fantastisk, otroligt!.....och så jäkla onyttigt :(




så!

Startade en tråd nu på Familjeliv....hihi...så här lyder den...




skriker som en fjolla

Ja min son som är snart 3 månader har fruktansvärd ljus röst.....när han skriker låter han verkligen som den tjejigaste tjejen!

Vad tror ni, är risken större att han blir gay när han låter så här?!


Den ligger under ironi....men alla fattar ju inte det så det ska bli så ROLIGT att läsa svaren:)
(Ja jag har lite att göra just nu) hihi


...

Snacka om opraktiskt!
Härlig bild!
Ja jag undrar jag om kissen är på smällen?....jag tror det! hon har blivit mycket lugnare!

hej hopp!

Det blir inte så mycket bloggande just nu....jag skyndar mig och kollar facebook, blocket och familjeliv, läser en och annan blogg, sedan vaknar Samuel och vill ha uppmärksamhet.
Gick från Stugun hem till Bommis idag, fin fin promenad på 8 km....trist bara att folk kör som om dom hade en APHJÄRNA i skallen.
Hittade en porr film efter vägen.....Bystiga babes hette den....(nej jag tog inte med den hem!)
Sedan SMALL det till i vagnen och den fick punka!....blev rädd som fan.....Samuel sov som en liten gris och märkte ingenting! Först kändes det jobbigt....att det måste lagas och så....men sen kände jag ren stolthet! jag gick liksom punka på den, betyder ju att jag nästan går på elitnivå!........eller att den är 7 år gammal?.....nej elitnivå lät bättre!

Japp jag lever!

Shit vad jag har varit flitig hitills! Gått en timme med Samuel, dammsugit, tvättat, vikit massor av tvätt, kockat ihop en sats musli.....säkert gjort massa saker jag har glömt åxå!
Häromdagen åkte vi bil, vi var till Föllinge och strömsund, och i strömsund finns ju Dollarstore! rolig affär måste jag säga, köpte nya fulskor...tyvärr blev det en STOR burk med godis åxå som jag har väldigt svårt att låta bli!
Samuel fick köra bil!!....snacka om stolt!
( ja klart att bilen stod stilla!)
Nu har jag slängt min glädjevåg :(.....den gjorde mig på bra humör så jag borde ha behållt den även fast den visade grymt mycket fel.

RSS 2.0