Jultidningar

Nu har jag skickat in Jolines beställning på jultidningar....men fasen vad grejer hon kommer att få!
en tv, en dvd med karokie, en gitarr, en glassmaskin, 1,5 kg godis, 2 bärbara dvd skärmar som hon kan ha i bilen, en mp3, samt 2850 kronor i kontanter....tror fan jag ska börja sälja julisar själv!
fast jag lär väl ändra mig när alla jultidningar kommer och allt ska leverars samt pengar ska tas emot!

Rädd

Idag blev jag så rädd.....har ALDRIG varit så rädd i hela mitt liv, Samuel tippade baklänges med sin barnstol, och flög rakt i golvet, allt gick bra men jag trodde fasen att han skulle slå ihjäl sig....fy så hemskt det är när något händer med ens barn.
Han är en vilde och fler olyckor lär tyvärr ske, Joline var värsta förlamade lammet när hon var liten om man jämför med denna illbatting!
Mammas underbara batting <3 ÄLSKAR DIG!



Här har han just krypit ner från det övre planet, tyvärr var jag lite sen med kameran....såg så roligt ut, han satt där ihoptryckt som en liten limpa :)



Ja han kan klättra som en liten monkey min lille prins!



Hjärtat....



Min egna häxa!

har varit på disco på skolan!
Jag ville göra henne till en pumpa, men jag har visst råkat få barn med en egen vilja så jag fick inte bestämma!

En liten titt

på stallet får ni se här, strax klart bara lite små pyssel kvar!

Ugglan

åh kändes jobbigt att blogga, ibland blir det flera inlägg per dag och ibland sitter jag inte vid datan på flera veckor, men jag kände att det kändes lite lättare att skriva när jag såg att jag fortf har rätt många läsare trots min frånvaro.
Jag har börjat jobba nu igen, har gått bra förutom att jag sover som en kratta......lade mig och vilade en kväll och när jag klev upp funderade jag på om jag verkligen hade somnat??
men jag MÅSTE ha gjort det......för detta hände nämligen annars. "Magnus Uggla står bakom mig och försöker sätta på mig, MEN han når inte upp!!!   haha....alltså MÅSTE jag ha sovit! slutfunderat på det!

tid

finns inte så mycket tid för att skriva här numera, lugnar väl ner sig snart när bygget är klart, nu är det bara några små saker som ska fixas innan vi kan ta in hästarn :)

blääää

inatt blir det jobb.....usch har inte sovit något, inte så lätt  med en 9 månaders bebbe i huset. så om jag hamnar i en psykos och mördar någon så är det Emils fel bara så ni vet! nej Emil måste nog ta ut föräldraledigt några timmar då jag ska jobba så att jag får chansen att sova.
provade att sova nyss.....men  grannhundarna från båda sidor stod och skällde som nå muppar så det gick inte!
ikväll är det vägning på  viktutmaningen, tror det har gått bra! förra veckan hade jag gått ner 1,3 kg! mitt mål är 1 kg i veckan......så spännande ska det bli!

aldrig mer......(sant denna gång!)

äntligen är helgen över!
var på guldgala i lördags  och kom hem 04,30!!!!   det var roligt, men fasen inte värt det!
tappade min "drickspärr" så det blev väl så att jag hade minst 10 promille i kroppen till slut!
USCH!  dålig dagen efter och ångest! usch, nu kommer jag inte att dricka på bra länge kan jag lova!
så här såg vi ut iallafall, det var 50 -tals tema :)
Inatt ska jag jobba, det är en enkelnatt så det känns lite lagom att börja med...

RSS 2.0