Trubbel i Paradiset!

Ja trubbel har det verkligen varit! jag blev hyper dyper overallergisk mot smakryp, vad jag vet an sa lange ar det, myror och mygg, jag blev jattedalig och fick uppsoka lakare, hans namn var: Pruittipong....hahaha jag holl ju pa att avlida bara jag horde namet!

Idag har vi verkligen varit pa en paradis o...(ursakta prickarnas franvaro) Det var kritvit sand och piggelinfargat vatten, haftiga berg, och den lilla clownfisken Nemo sag vi ocksa!  helt super, kommer att lagga ut bilder da jag kommer hem.


Har bestallt en klanning nyss, han ville ha 6500 b, och jag prutade ner till 2500 b, sa jag tror och hoppas att jag gjort en bra affar. 2500 b ar 500 svenska kronor.

Ratt mkt sopping har det blivit, men det finns otroligt mycket billigt  skrap man blir lurad att kopa pga det ar sa billigt som det ar.

Mamma: har fatt tag i en jattefin pojkdress at dig

Mormor: (laser iof inte bloggen) gar det bra med Marlboro ist for blend?

Gunilla: saknar dig med, men inte lika mycket som du saknar mig :) ska forsoka att komma ihag att handla nudlarna innen jag aker hem.

Joline: laser inte heller, men fan vad jag saknar dig unge, love you!

Thats all folks!

Tadet lugnt!

HEEEEJ!!!

Hejsan!

Har i Thailand ar det superbra! har ridit pa stranden. badat i harligt turkost vatten, fatt massage och fotvard,  akt mopet kors och tvars, vandrat  600 m upp dvs 1236 steg rakt upp till sjalvaste gud och holl fan i mej pa att kola pa vippen pa kuppen, inget for veklingar den trippen inte! nar vi kom ner igen matade vi tokiga apor, dom var riktigt fracka, en holl pa att sno min kamera, dom var roliga vi ska dit igen.

Shoppat klader riktigt billigt har vi gjort.  maste meddela att foppa toffeln ar ute i detta land nu....bara for att jag lamnade mina hemma for att jag tankte kopa nya har....

Det ar sjukt bra allt och jag hoppas att ni dar hemma har det bra ocksa.


Adjö förväl och god bye!


Oj det kommer att bli en lååång bilfärd till stockholm idag, varit vaken sedan strax efter 01....misstänker resfeber;) är väl rädd att glömma passet eller nåt annat viktigt, det vore faktiskt lite typiskt mig....till och med Emil har varit vaken...men nu har iallafall han somnat om, bra så någon av oss kan köra

Vi får väl se om det blir ngt inlägg under dessa 2 veckor i Thailandet, känns som att man ska fördriva tiden på bättre sätt kanske;)

Nu har katten bajsat i lådan så det stinker ända på övervåningen, hon kanske är lite nervklen hon med (tror väl att hon ska bli utan mat i två veckor)  iof med det hullet hon har så skulle hon överleva (hoppas inte Emil läser detta för då blir det ett jävla liv om man pratar skit om katten;) "hon är inte fet, det är kompakta muskler" nåt i den stilen skulle han dra då.

Hade så bra här i kylan, så ska vi försöka göra det bästa av situationen i Thailandet.

Vinkelevink!




På återseende!




Draft: Jan. 15, 2010

Vaken sedan före 05...börjar jag få resfeber kanske? har ännu inte packat än, typiskt mig....får väl sätta igång med det när resten av familjen har vaknat till liv.


Jag har ju tidigare skrivit vilken smärta det innebär att vaxa benen....nu inför den kommande Thai resan så har jag slagit till på stort och vaxat bikinilinjen.....glöm benen.....bikinilinjen innebär sjukt otroligt fantastiskt verkligen rå smärta, i klass med att föda barn faktiskt (fast det går lite snabbare då)

Nu ska jag, duscha, äta lunch, hämta klänning, fika fredagsfika på byggen, baka kakor med joline, städa dagis, bjuda Emil å Joline på pizza, och fundera om jag ska packa!
Hej hopp!


LEEEEDIG!!!

Idag är det en bra dag! jag har jobbat min sista natt på länge, Jag ska till Thailand om 2 dagar, jag känner mig i fin fin form, mår super! Min kusin har fått bebbe och det gick bra, rensat upp bland mina foton på datan, vet vad det ska bli till middag.

Nu ska jag till och packa, brukar alltid vänta till sista sekund med det....måste bättra mig på den fronten, jag är dålig på det som kallas för framförhållning.



Premiär!

Men nu ni killar!  har ni inte fått er något på länge? då kan ni köpa en sexrobot! hon kan till och med prata, fast den funktionen kanske går att stänga av?
Den här läckerbiten kan man köpa för mellan 7000 och 9000 dollar. som hittat va?
Jag tänkte köpa en fin klänning men det blir nått fel då jag ska beställa hela tiden, frågade kundservice och det kunde bero på mååååånga saker, jamen tack för den värdefulla informationen då! så här ser den ut iallafall.
Igår bowlade vi med Joline, glömde kameran tråkigt nog, men det var riktigt skoj att iallafall!
Nu har skidpremiären blivit av! det blev endast 2,5 km....man kan ju inte riskera att dö på kuppen!
vägrade valla om sedan förra året (säkert en dödssynd bland skidåkar freeken) men det gick ju ganska bra ändå. åker ju som en kratta, men det gick som vanligt kan man säga.
Mitt stavningsprogram reagerade på skidpremiären

den hade helt andra ideèr  vad det skulle stå, den tyckte: sidpremiären, skedpremiären, skitpremiären och slutligen skivpremiären.....bra jobbat stavningsprogrammet!!!!
Nu ska jag gå å lägga mig och vila, för ikväll och imorgon blir det jobb....sen är det nära!!!! <3
Okej vi MÅSTE bara ta ett till felskickat sms!....fast detta var ännu värre för det var ett MMS!!
Till: Brorsan
Sms: MMS. Mig med en dildo
Svar: Ahhhhh my eyes. Hur fan kan du skicka det där till fel???????

Förklaring: Jag önskar att det var en mardröm som jag fortfarande vill vakna ur. Skickade mms till min bror istället för min pojkvän.
en till!
Till: Chefen
Sms: Jobbet köpte min hesa och långsamma röst. Han tyckte lite synd om mig. Hahaha kommer över om en halvtimme. Blir det utgång senare?
Svar: Om du inte har en bra förklaring till det här kl 07 i morgon. Kom inte hit mer.

Förklaring: Skulle skicka till kompisen som jag skulle spela Fifa 09 och dricka öl med men skickade till min chef. Jag minns inget från den kvällen. Inte för att jag blev full utan för att jag gick som i dvala och tänkte på vad jag skulle säga till chefen.

PINSAMT!

Blev tipsad om en Rolig sida där folk har skickat sms till fel personer!

Till: Mamma
Sms: Suger du av mig när jag kommer hem eller ska jag bli tvungen att straffknulla dig? ;)
Svar: Skämmes...

Förklaring: Jag och min flickvän brukar skicka lite skämtsamma och snuskiga sms men den här gången blev det lite fel :( Skämmes gjorde jag... Suck

Till: Pappa
Sms: Vilket jävla håll skall jag raka åt på fittan!!!!! Blir ju rödprickig som jag vet inte vad. Ser ut om ett vinterdäck Haha
Svar: Du får prata med mamma. Jag har mycket på jobbet.

Förklaring: Pratade med en kompis hur man skall raka sig för att det inte skall bli prickigt. Men hur jag än gör så blir det de. Ville bara visa henne med ett sms att jag ledsnat. Men numera vet min pappa att jag rakar mig där nere. :/

Till: Pappa
Sms: Drömde om dig i natt. Jag smög in till dig i duschen, kramade dig bakifrån. Du vände dig och och jag gick ner och sög av dig. Resten visar jag i kväll :P
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka till mi sambo men skickade till min pappa istället. Fy fan va jäkla pinsamt

Till: Pappa
Sms: Jag börjar gå nu så jag är där om typ 15 min. Kåt som fan nu ska du veta, längtar efter att komma innanför byxorna på dig!
Svar: Det är kul att du vill komma hit, men innanför mina byxor kommer du inte

Förklaring: Det var meningen att smset skulle till min dåvarande pojkvän, men det kom istället till pappa som då var på jobbet

Till: Mamma
Sms: Hej, hittade en dildo i mammas troslåda imorse och var så jävla kåt så jag lånade den, som tur var hann jag lämna tillbaka den innan mamma kom hem. Hoppas hon inte märker det. =)
Svar: Varför måste du ta min dildo, du har ju pojkvän?

Förklaring: Skulle skicka till min kompis men kom till mamma, så jävla pinsamt!

Till: Pojkvännen
Sms: Sitter på bussen och det sitter en sån jävla snygg kille bredvid mig :)
Svar: Okey och vafan säger du det till mig för?

Förklaring: Där gjorde jag bort mig, för jag skulle bara skriva till min vän, så typiskt att det skickades till min kille. Det glömdes bort ganska snabbt.

Oj så pinsamt det kan bli om man inte tänker sig för innan man skickar!

blääääääääääääääääääääääääääääääääää

Hej!

Ikväll ska vi åka in och bowla, det blir skoj!

Ulf olsson barnvåldtäksman och misshandlare samt mördare är död, kanske en liten tröst till dom anhöriga som fått sina barn mördade.

Nu har det tack å lov blivit varmare! så nu ska jag antingen ut och gå eller ta fram skidorna.

man har ju varit mer eller mindre isolerad i denna kyla som varit, så jag känner att det blivit bloggtorka!

Joline stod bredvid mig nyss och pekade på denna bild och frågade om det var JAG! .....yeep! man börjar bli rätt vältränad nu!....kloka dotter!



hadè!




Draft: Jan. 10, 2010

Sitter på jobbet och det är en lugn natt....började 22.45 ikväll, börjar runt 20 tiden i vanliga fall....först blev jag riktigt sur då den tiden lades till mitt schema, men nu i efterhand var det mycket uppskattat! glassigt att komma insvansande här vid 23 tiden då allt är gjort!

Om inte så många dagar så sitter jag på flyget till Thailand, SWEET!

Vi var på 50 års kalas ikväll, och Joline hittade en jämnårig kompis, påväg hem i bilen frågar jag henne om hon hade fått sig en ny kompis? Jaa svarar hon lyckligt....sen frågar hon mig:  fick du dig någon ny pojkvän mamma? haha nej jag håller mig till Emil en stund till, som satt och körde bredvid mig....vilken sötis unge!






här sitter jag!

Ja jag vaknade tidigt som vanligt....ja vanligt och vanligt, rättare sagt den senaste veckan iallafall;) innan det så har jag sovit fööör länge i över 30 år.
Inte så bra eftersom jag ska jobba 2 nätter, men man får väl ta sig en liten tupplur på eftermiddagen

Kollade nyss in mina vänner Peder å Jennys resedagbok, dom är just nu i Malaysia....detta är en liten raring dom hade tagit kort på....

Sist jag var i Thailand så var det enda jag stötte på ute på gatan en å annan kackerlacka och ngn söt ödla...men kommer jag se en sån här äcklig sak är det nog lika med hjärtattack, gillar INTE spindlar!

Ja och kallvädret verkar hålla i sig....får aldrig visa mina gunde svan talanger!

 


lite jobbigt nu då!

Har varit vaken sen 02 inatt! Numera kallas jag för snurrkorven av min sambo....svårt att ligga still då man inte kan sova!

Iallafall så gick jag ner och la mig på soffan vid 05 och läste bok...sen upp på min orbitrek kl 07....nått är FEL!!
jag har blivit övermänsklig fan i mej!

Idag ska jag på utb på jobbet kl 09...jag har som vanligt ingen koll, så jag vet inte ens vad det är för utbildning?
sedan diff möte 16....och enl schemat ska det vara ett nattmöte kl 18, men det förnekas trots att bevisning finns, så vi får se när man kommer åter till hemmet ikväll.

Idag är det svala -33....ingen större lust att sticka näsan utanför dörren med andra ord.

Jag klippte Joline härom kvällen, så höll jag på att toppa hennes långa hår som hängde ner vid ryggen, så säger hon: "mamma är du säker på att du inte kommer att klippa mig i ryggen?" jaaa jag lovar att det inte kommer att hända försäkrar jag....."jamen du klippte ju din egen bror i örat så hur kan du lova det?"  ja det är ju sant, men din rygg sticker inte ut lika mycket som ett öra mitt kloka barn!

Hon är ju bara bäst, jag är så lycklig att jag har henne!

ha en bra dag!


Är mörtar pigga?

Jag var vaken vid 6 imorse och jag var dessutom pigg som en mört! nått har hänt med mig?! Det MÅSTE vara den här fastan jag håller på med

Måste nog sluta med den snart om det blir för mycket konstigheter....snart står jag väl å stryker 03,30 på morgonen, nej nån hejd får det vara!

Vi ska nog trotsa vädret (-30) och åka in på badet.

När jag vaknade imorse så kände jag att världens munsår har floffat upp under natten, och mina monstermunsår är INTE behagliga (har fått för mig att dom är värre än alla andras)

Nu får det bli varmare så man kan åka SKIDOR!

Ha en bra dag på er!



Film...

Såg nyss en jättebra snyftar film, the notebook!



Ja hur går det med fastan då? jo idag har det gått ganska bra faktiskt, men igår fick jag en utanför kroppen upplevelse, så nu vet man hur det är åxå!

Tjipp tjopp!

jobbiga tider nu....men jag ser ljuset!

Jag håller på att fasta å "renar" min kropp från synder å slaggprodukter å sånt skit, det går väl sådär, är så hungrig att jag är alldeless yr i huvudet, men eftersom jag är så skärpt i vanliga fall så ligger jag på en normal nivå nu HAHAAHAAAHAAHHAHH!!!



Nej det vet jag inte, jag ligger väl kanske på apstadiet känns det som, men jag jobbar ju inte som rymdforskare så det ska väl gå vägen ändå.

Jobbar nu min 5:e natt, känner att min Thailands resa blir allt mer välkommen!

hej svejs!





RSS 2.0