Ny förvärvet


Fyndade en stol igår, 50 spänn! Ska nog måla den och ha den i hallen sedan när Molly har blivit lite större och jag inte har barnvagnen där. 

Någon kan ju behöva sitta ner och knyta sina skosnören.....in My Dreams!!!!!.....i det verkliga livet så kommer stolen att fungera som klädhängare, jackor, mössor, handskar mm kommer att ligga på den! 

Hund



Synd att Emil är allergisk annars hade det varit roligt med en sådan här liten sötis :)

Gravid!




Jag är gravid igen!!! <3


Haha nej skoja bara, detta är lilla Molly :)

Bio

Imorgon tänkte Emil och Joline gå på bio, hon har 2 presentkort som gått ut för 18 dagar sedan, så hoppas att dom är lite snälla! 




Inte ofta


Haha ja ingen kan anklaga mig för att blogga ofta, men när jag väl gör det, så kan jag få iväg några inlägg. 

En serie som jag kan rekommendera (sevärd) inte fantastisk är breaking bad. Handlar om en kemilärare som får cancer, för att ha råd med sin behandling blir han tvungen att börja koka meth (knark) och det går ju si och sådär, vi är inne  på säsong 3 av 5 nu


2 år sedan....


Firade nyss 2 årig bröllopsdag, Åhhhh vad jag saknar Thailand, älskar det landet! Allra helst nu är första klibbiga äckliga lilla snön har landat på backen....men vi stannar hemma i år, vi får se när vi kommer någonstans överhuvudtaget, jag blir så sjukt nojig över ebola skiten som går nu :/ 

Samuel


Igår beställde jag foton från skola och dagis, lite synd för detta år är att det inte blev någon syskonbild

Tapet


Flygplans tapeten är beställd till Samuels rum, kommer att bli hur coolt som helst!

RSS 2.0