123456789

Har kommit fram till att söndagar är människornas "har inget liv, dag" för då blir det en enorm stegring på min bloggräknare, men det är ju kul!

Jolinen har varit febrig tidigare i veckan, trist men nu är hon pigg som en mört.
Jag å lillis bror har varit och sett Twilight 2....har iof inte sett ettan eftersom jag tycker vampyrfilmer är löjliga och fjantiga.
Men ÅHHH vad BRA den var! nu MÅSTE jag se ettan;)

Bonde sökerr fru:  Roger spelar bridge och äter småkakor, kan det vara så att han är lite utav en dröm man för mig?  jag älskar kakor och spela kort! ja hade jag inte varit upptagen hade jag nog kontaktat den lilla kraken!










Draft: Nov. 25, 2009


Livet kan vara, bra, mysigt,roligt, lyckligt, underhållande, spännande, givande och helt UNDERBART!
det kan även vara värdelöst, tråkigt, ledsamt, bajsigt, deprimerande och helt värdelöst

När det är det sist nämda så är det så värdefullt att ha folk i sin omgivning som ställer upp på en.
Min MAMMA å hennes "gubbe" går inte av för hackor dom, dom betyder väldigt mycket för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dom! TACK för att ni finns!

Det är tur att det är övergående när det känns som värst!.....iof kan kan man vara ganska säker på att det förr eller senare kommer tillbaka med.....shit vad depressiv jag är nu!

Nu ska vi tänka positivt!




hej

Om du är singel och snygg kan du tydligen  bli medlem på en datingsida som heter http://beautifulpeople.com/
Detta är alltså en sida för ytliga personer där utseendet betyder allt.
Jag tycker att polisens fantombilder är svåra, jag tror inte jag ens skulle känna igen mig själv på en....men här kommer nog  en fantombild som tog priset;)
Det mest fantastiska i kråksången är att mannen på teckningen är fångad....frågan är om det var bildens förtjänst?
godnatt

Draft: Nov. 20, 2009

 

La prima är avklarad, det var trevligt! när jag stod och gjorde mig iordning  säger Joline:

Vad fin du är, jag blir glad å säger, taaaack gumman!.....sen säger hon något som tar tillbaka min glädje...."du är så fin att du inte ens ser ut som min mamma" HMRF!!!! ibland är barn lite för ärlig!

Nu är jag såå plågosamt trött att jag måste lägga mig ner på kudden och inhämta energi

Hej hopp!

 


lite om inget

Sådärja, har jag klivit upp, ätit en burk fiskbullar (inte så gott som jag föreställde mig) givit mina nya hyresgäster nycklarna till huset....jag virrig som jag är glömmer bort att skriva under kontraktet, som tur var ville han komma tillbaka så att jag fick skriva under, PÅLITLIGA hyresgäster det!

Nu ska jag snart på LA PRIMA med nattisarna å avtacka en gammel kollega SKOJ, men jag blir inte så länge där för min PRINSESSA kommer snart till mig!

Jag har troligtvis fått gamm bilen såld, problemet var bara att jag TAPPAT bort ägarpapperen, så han som ville köpa var snäll nog att beställa nya.
Jag städade ur den nyss.....jag funderade på att ta en bloggbild på allt som fanns inne i bilen.....men då skulle jag behöva skjuta er sedan, nej det vill jag inte ha några levande vittnen till!

Men om vi säger så här: Jag måste ha bott i bilen förut!....det fanns saxar (även en urtunningssax som jag letat lääänge) fotografier, en matta, en bit laminat golv, golvfoam, ridhjälm, 3 st gossedjur, m.m m.m m.m

Men det var i mitt gamla liv det, nu är jag AUDI ägare å då är man skärpt liksom!


En affisch från Tallin, vad betyder den??!!

Ha en riktigt angenäm fredag på er!

hejsan hoppsan

Då var man på jobbet igen då, en natt till efter denna, sen så blir det lite ledighet igen....sånt gillas!
Imorgon ska jag åka till Hammarn och besiktiga mitt kära hus, nya hyresgäster flyttar in på fredag.

Det händer inte så mkt jag kan skriva om då jag jobbar....jag kliver upp ca 14-15 tiden...äter nått....känner efter hur trött jag egentligen är....funderar på om man ska städa....funderar på att man borde göra något roligt istället.....å VIPS så var klockan 20 och jag är påväg på arbetet igen.

Jag har nog fått gamle passen såld nu....den dog för ca 1 år sedan (RIP) och har efter det stått....men den har för 1500:- gått med på att donera sina värdefulla bilorgan.



Kommer ihåg då jag köpte min kära gamla passe....jag var SÅ lycklig! tyckte att jag hade gjort världens klipp....och ja, den har varit riktigt bra!....men sen hände något....den var ganska ofta stökig invändigt (okej ALLTID) och den tvättades inte särskillt ofta (typ aldrig, det växer mossa på den påriktigt)....men jag hoppas den förlåter mig och jag har lovat att nya Audi ska behandlas betydligt bättre...den har ju faktiskt säkert blivit tvättat 3 gånger på mindre än ett år!! FANTASTIKO! vad får man för den ansträngningen då?
Jo 5 stycken 2 or på besikningen...

Men jag har inbillat mig att man inte ska besiktiga i ÖSD...i HAMMARN är dom inte lika petiga, så dit åker jag snart igen för min återbesiktning!

JAJJAJAJJAJA ska sluta nu!
HEJ SVEJS!


Hoppas

Jag hoppas jag hoppas jag hoppas jag hoppas, jag hoppas så JÄVLA mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen snart!

Om min förhoppning slår in ska jag, putsa fönstren varje dag, be till gud, kamma igenom håret 100 ggr. bjuda Emil på frukost på säng samt ge en fotmassage varje morgon, brodera gardiner, sluta äta godis....okej vi ska inte överdriva, men jag skulle kunna skärpa mig rejält iallafall!

Hångel hångel!


Hemkommen från Tallin!

Såja då var vi hemma igen, helskinnade från Tallinresan! Det var riktigt skoj, men jag känner mig helt slut, sovit en låååång stund idag, men jag ska jobba nu 4 nätter åxå, så det kändes väldigt gilltigt att få göra det.

Tallin är  en så fin stad, riktigt gamla och fina hus....

så här kan en matmeny se ut

Gunilla provar hattar;)

Upptäckte att det stod "kiss" på glaset EFTER att jag druckit upp...

Vi såg 4-5 pubis hår under resans gång, ett var i båthytten, i en plastmugg som någon hade för avsikt att dricka ur, som tur var upptäcktes det i sista sekund!

Emil beställde ngt som såg ut som en friterad råtta....

sen efter att den var uppäten ville han ju såklart pussas med mig...



Och med henne (nära att jag blev utbytt där!!)



Piloten på flyget...nej just ja vi åkte aldrig flyg, detta är bara en vanlig ressenär på bussen med sitt smidiga headset till mobilen



Vi var även på en utställning där dom visade upp döda kroppsdelar från människor, den var rätt jobbig att gå på och vill ni veta mer om den kan ni besöka gunillas blogg som har skrivit bra om det.
www.mammagunillas.blogg.se  

Tack hörröni för en riktigt TREVLIG resa!













 



 

 


Extreme homemakeover

Det är ju tur att jag inte livnär mig på tapetsering, det tog lååång tid att göra detta!

en före:

 

Taadaaaa!!

 

 


OOOOPS!

Gårdagens lärdom: anförtro dig inte åt en 5 åring!

Joline hjälpe mig att slå in en julklapp till Emil, den var en bok som vi sedan gömde bakom soffan (eftersom han är så fruktansvärt nyfiken även om han säger att han inte är det)

iallafall var Joline lite uppspeedad så hon bara råkade utbrista: "du får inte veta  att det är en bok bakom soffan!!!!!"  så blev det med den julklappen! sen kunde ju jag lika gärna berätta vilken bok det var åxå....det var denna!

Men om han inte är så otroligt NYFIKEN så kanske han får något mer! (han har lyckats snoka (han själv säger att jag gömt dåligt) reda på varenda julklapp eller födelsedagspresent jag tänkt att ge.

Har tänkt lite på vad en läsare skrev: något i stil med att man skriver inte så mkt negativa saker pga vissa personer inte vill en det bästa.

Och det håller jag faktiskt med om litegrann....om jag skulle exempelvis förlora 50000:- pga någonting, kanske jag inte vill nämna det för att det finns miffon som gottar sig i andras olycka (för det VET jag att det finns)

Det var mer den överdrivna lyckan som jag blev brydd på om den verkligen existerade hos vissa.
Ex att skriva 12 ggr om dagen att familjen är det bästa som finns, att skriva 14 ggr om dagen att man inte kan leva utan sin sambo, att skriva 17 ggr om dagen att man aldrig varit så lycklig.....det jag menar vem försöker personen övertyga? sig själv eller allmänheten?

så menade jag med det och ska inte tjata om det något mer.

Nu tänkte jag gå ner å hjälpa min dotter och tapetsera dockskåpet;) ni kanske vill se före och efterbilder på detta enorma projekt, det är ju säkert 4-5 rum som ska få en extrem makeover!




Hallåja!

Har nyss haft en försenad farsdags middag, till efterrätt åt vi chokladfondue....Mmmmm!

Nu är jag äntligen ledig till nästa måndag, Tallin nästa på Torsdag! Mina 4:a jobbar nätter har gått fort, har så bra arbetskompisar, så det kan inte göra annat.

Nej nu ska jag gå ner å mysa ner mig i soffan å hoppas på att det kommer ngt underhållande på televisions apparaten.

God afton!

INGET!

Hej

Detta är en pissrövknullapskaftsdag (japp det händer faktiskt att jag har sånna) och tänker inte skriva något mer än så här.


grisarnöffgrymtstön

Då har man tagit grissprutan då, det var verkligen ingen självklarhet men nu är det gjort iallafall och det gör faktiskt ganska ont i armen då jag måste göra någon rörelse:(

Jag vet inte om jag trampade på några små tår i mitt förra inlägg? sorry isånnafall.......jag syftade inte på ngn jag kände utan det var en allmän reflektion.

Men jag gillar att skapa debatt och höra andras åsikter, så jag ska finurla ut nått smaskigt ämne vi kan diskutera!
dödsstraff, abort, invandrare, andras jobbiga ungar, olagliga nedladdningar, otrohet, vad ska vi ta?!

Nästa vecka åker jag iallafall till Tallin, det ska bli skoj skoj skoj det!

Ha en bra natt!


på en skala från 1 till 10

Nu har snön kommit!....katten hade väldigt bråttom ut imorse, men TVÄRNITADE när hon upptäckte att det var snö där ute, och försökte vända om igen. katten och snön är inte bästa vänner, men hon fick så lov att gå ut iallafall.

Katten Elsy är en smula speciell, hon är gärna ute hela dagarna, men kommer in då hon ska skita....suck.

Jag tror jag har kommit på en sak: folk som verkligen försöker påskina hur fantastiska deras liv är, på msn, bloggar osv ibland känns det som att halva dagen går åt till att framföra kärleks förklaringar till allmänheten om dess familj. är det verkligen så att personen ÄR lycklig?  eller försöker personen intyga sig själv om att allt är fantasktiskt?

Vi är är ju alla olika tack å lov! (annars hade ju alla varit kär i mig) men om jag är lycklig och kär så låter jag den/dom det berör få reda på det, inte runk olle 65 år som av någon anledning har fått reda på min blogg adress.

Min status idag:lite över  Medel lycklig en 6:a på skalan

1. tar mitt liv

2. funderar på olika sätt att ta mitt liv, struntar i tandborstning låt skiten ramla ut!

3. ligger kvar i sängen hela dagen. funderar på att jävlas med någon

4. kliver upp ur sängen men är på uruselt humör, det kliar i hela kroppen

5. kliver upp, allt känns bara ok liksom

6. kliver upp med förväntningar, något kan vara på gång!

7. något bra har hänt, kliver upp före 11.00

8. kliver upp och det pirrar i magen, det är plötsligt roligt att borsta tänderna

9. hoppar från sängen till min tränings orbitreck och kör på i en timme

10. Jag står å bakar bullar kl 06:00 och sjunger glatta  sånger med ljuv stämma.

det lägsta jag har hamnat på i mitt liv än så länge är 4:an (på gräns till 3:an) och det högsta är 8:an

Dagens filmtips: Johan falk

Adjöken!

ps en bild på en dam som betyder väldigt mycket för mig!


Måndag....snark!

6 dagars ledighet är över.....visst låter det länge?....men det är det inte, jag hann knappt att blinka!
Men det har varit en BRA vecka precis som jag trodde att det skulle bli.

I lördags spelade vi poker med TREVLIGT folk! klockan blev som vanligt hur mkt som helst, men vi hade ju kul så det var det ju värt!

Nu tänkte jag å Emil åka in till stan en sväng, det är strul med bilen åxå, den fick 5 stycken 2:or på besiktingen, det är INTE bra!

Nu kommer katten upp och slickar sig om truten, det innebär att hon brytit sig in någonstans, måste se VART!

Hej svejs!


RSS 2.0