Söndag morgon ......oh no!

Nu sitter jag här med Elsy i knät och bara bävar inför morgongagen...................hur ska det gå?!
klockan är 04,49 och det spelar ju ingen roll, bara jag tittat åt en droppe alkohol, så skall det straffas.

och det kommer det nog att göra......uppföljning sker imorgon

Gunilla ringde nu...hon hade vurpat 2 ggr, nära en 3:e.....första gången tappat bilnyckeln, och kravat omkring som en padda och letat den......hittade den gjorde hon åxå.

så tyvärr ingen hittelön på den nyckelen.

Alla skärpte till sig på festen, ingen spydde i soffan, som tur för dom var.
det var TREVLIGT!
 
Katten ligger i knät och flaxar på örat på min handled, det kittlas. men sånt är livet,
Jag kommer att vara bakis som en bäver, och det känns som jag ska undvika sängen in i det längsta!



Så gott natt allesammans, livet ÄR underbart!

Snart är det fest och singstar! wihooo!

Ikväll är det personalfest hemma hos mig!     jag håller på att städa hysteriskt....det är när det kommer gäster man börjar att se sig omkring och upptäcker att man inte har det så rent som man själv ville tro.
Man borde ju igentligen bjuda över gäster oftare, då jäklar blir det fart på häcken och städningen!

Igår var jag och Emil till stan vi käkade på en liten röd, det gick på 1000:- jag höll på att dö, det kan man ju liksom köpa många korvpaket för, sedan var vi på bio: "män som hatar kvinnor" jag har naturligvis inte hunnit läsa ut boken.....har knappt tagit mig igenom prologen, så det fick bli filmen först, den var GRYMT bra!

Jag drack 2 glas rött vin till, och jag har varit illamående och bakis idag......jag är liksom inte skapad för att dricka.....säkert ingen annan heller, men jag kanske är minst lämpad av alla, så vi får se hur mitt vitvins expriment funkar.....det återstår att se imorgon!



Igår upptäckte jag i min huvudsvål att jag har huuuuur mycket gråa hårstrån som helst!  jag har sett ngt enstaka i luggen förut men nu ser jag ju förfan ut som en grävling!

Frågade Gunilla som är ett HELT decenium äldre än mig om hon har gråa hår......men nähä då det hade hon inte! Men jag som är purung ska drabbas jag!
jag färgar håret regelbundet, men det vart ju inte lika roligt nu när man vart mer eller mindre TVINGAD till det.

Men nu ska jag städa vidare och vänta på att mina gäster kommer, och spana in vilka som har grått hår och inte
Puss puss!

Magra bönor vill inte gå på en liten röd!

Fick ett mail med dessa hemska bilder! någon har alltså anlitat dessa tjejer, för någon blir sminkad och en annan går på catwalken.....men hur sjukt är inte det? ser dom friska och sunda ut? nej precis det gör dom inte, men varför visa upp dessa tjejer, det gör det hela bara ännu mer okej att banta osv....eftersom dom är fotomodeller måste dom yngre tjejerna tro att det är helt okej att se ut så här.....men det är det ju inte!










Så i protest mot dessa magra människor så har jag beställt bord på "en liten röd" ikväll och skall svulla som aldrig förr!.......jag försöker visserligen gå ner i vikt själv, men nu måste jag känna mitt ansvar så det måste få bli så!

Jag höll på i ungefär......en EVIGHET att lägga upp dessa bilder, det gick liksom bara inte, jag höll på att få ett nervsammanbrott några gånger. men så trixade jag öppnade i annat program och sparade i annat namn också vidare.....jag förstår om ni inte fattar ngt, det är liksom på raketforskar nivå liksom hehe!






snipp snapp

Igår var det den stora våffeldagen, det gjorde vi ingenting åt......hade nog haft våffelkalas om Jolinen hade varit här, men nu var hon ju tyvärr inte det, så då struntade vi helt enkelt i det.



Såg i en annons att det var ett ställe för barn inne i Ösd som verkar hur häftigt som helst, det heter djungelhuset ett stort lekland på 1000m²

  • Klätterställning, 3 våningar högt med rutchkanor, klätternät, broar, tunnlar och en inbyggd cykelbana för 3-hjulingar.
  • Bollkanontält
  • Hopptält
  • Kuddland för de minsta
  • Temarum för barnkalas
  • Airhockey
  • Basketspel
  • Flipperspel
  • Kiddyrides
  • m m

  • Dom anordnar även barnkalas, så det vore väll inte så dumt! ska kolla upp det tills Joline fyller år!



    Nej
    nu ska jag ta en promenad (sämre väder idag, så jag tar väll mig ut) ner till min kära sambo på bygghandeln, han kanske har nått roligt uppdrag till mig=) sen ska jag vänta på att mina kära arbetskollegor sovit klart, så ska vi kanske brassa iväg på en långpromenad!

    Adjöken!

    Ps boxning ikväll.....och jag har en sträckning vid skulderbladet....skönt! men det enda som kan hindra mig från att gå dit är döden! så det så!


    Seven pounds......

    Oj oj oj......nu har jag gråtit och gråtit och åter gråtit! såg en film med  Will Smith som hette Seven pounds.....den var så rörande så jag grät slut på alla tårar, så jag fick vätskebrist och ont i huvudet.
    Emil fick trösta mig, han erkände att det var nära för honom med.....men bara nära=)



    Ska gå och lägga mig nu.....filmen tog på krafterna så nu behöver jag få sova!
    Ta hand om er!

    Natti natti

    Ps lika bra att skriva vad filmen heter för imorgon är det nog som bortblåst=)

    www.systembolaget.se

    Vilket väder det är! jag sitter och beundrar det från isidan av dessa husväggar......åkt bil en sväng på byn och sen hem igen.....så jag tar verkligen vara på denna underbara dag.....eller så inte.

    Det är ju så grymt halt ute, ena kvällen gick jag på jobbet....höll på halka 350 ggr....andra kvällen åkte jag spark.....för varje gruskorn blev jag typ magpumpad då jag höll på all flyga över styret på sparken, så det lilla fordonet ställer vi undan nu.

    Jag har precis ringt och beställt vitt vin på ica, kommer till på fredag, eftersom jag blir mest bakis i hela världen (kan vara bakis i 2 dygn och spy) så tänkte jag prova med vitt vin, det kanske funkar!


    Jag ska inte dricka så mycket (får se hur det går)
    och dricka myyyycket vatten innan jag lägger mig (får se hur det går)
    om jag följer min plan så kan det ju kanske bli lite bättre! hoppas!

    Imorgon är det boxning igen.....eller igen och igen, det var inställt förra gången, så Gunilla kunde ju tacka gudarna för det, men imorgon ska hon få!

    Mina nya snygga snabba träningsbyxor verkar inte vilja komma till mig=( ....mailade och frågade vart dom tagit vägen......dom hade skickat dom för länge sedan så det visste dom inte.....men den som väntar på något gott! det måste betyda att dom kommer att bli PERFEKTIKUM!

    Ha en angenäm kväll på eder allesammans!

    Ps en arbetskollega trodde det var jag som var med på kortet i inlägget innan ""Joline och morfar"".....så tack! för att jag ser ut som en 52 årig karl! det värmde och jag kände mig vid gott mod hela arbetsnatten=)

    Trots ansträngningar......

    Nu har jag precis varit ute och åkt 5 km skidor......känns att det var ett tag sedan, hade nästan glömt bort hur man gjorde.....hade grymt glid, trodde jag skulle åka rakt in i skogen ett flertal gånger.   och eftersom jag hade bra glid hade jag mindre bra fäste....så minsta lilla uppförsbacke fick jag klipperikloppa mig uppför.....så kanske det inte heter, saxa sig uppför kanske är ett lämpligare ord.

    Nu ska jag jobba sista natten sen ledig i 5 dagar, trodde det var 9 men jag hade sett fel eller nått. På lördag ska vi ha personalfest här hemma hos mig, det kommer nog bli superskoj!

    Har beställt kläder från better bodies bla dessa tränings brallor:

    Jag har verkligen ANSTRÄNGT mig ang träningen, jag har boxats, åkt skidor, sprungit, gått på step och massa tjafs.......så jag ställer mig på vågen med STORA förväntningar......och vad händer? jo jag har ju FAN gått upp i vikt!!! jag blir så jävla förbannad!  och jag vill inte höra: "jamen det är ju muskler" snick snack! det är INGEN tröst!
    men men.....jag kanske måste träna lite mer än en vecka.....jag får väll ha tålamod=)

    När jag får mina nya superduper snabba spring brallor, så ska det bli andra bullar, då ska jag springa springa och åter springa! Ska även övertala min käre bror Bruno att vara med i höga kusten maraton med mig.....sprang med mamman förra året.....det gick väll sådär om man säger så.......roligt nu, men lite pinsamt då.....eftersom när vi kom in för växling till ny gren så trodde dom att vi hade vunnit hela tävlingen, och det skriker dom alltså ut i högtalarna! i själva verket så bröt vi tävlingen då, och låg så fet sist man bara kunde ligga. Fast kanske pinsamast av ALLT var att vi blev EFTERLYSTA i högtalarna av våra sk män!!!!! (för att det tog så lång tid sa dom.....spring själva då, ska vi se hur lång tid det skulle ta!)
    hehehahaheh

    Nej nu avslutar jag detta romanliknande inlägg och säger Hej då!

    Saknar min underbara ÄNGEL! ses på söndag!

    En skön helg i Bydalen

    Då har man varit en helg i Bydalen, helt underbart var det! riktigt bra före i backarna, och så bodde vi ju i paradiset! den absolut finaste stuga jag förmodligen kommer att ha vistas i!

    Joline stortrivdes med, vurpade rejält en gång, så jag blev rädd och trodde att jag skulle få en hjärtattack, hon var vääääääldigt försiktig efter det......åkte typ i halverad snigelfart.....men efter några åk så var hon där igen....åkte uppför snövallarna och trixade, hon var hur som helst, sååå duktig, *stolt mamma*

    Katten Elsy trivdes åxå, det var en stuga som liknade pippi långstrumps hus  fast för katter......hon tog sig precis överallt, fanns ett uppstoppat lodjur som låg på ett träd bla.....hon kunde ta sig överallt, och det utnyttjade hon!

    den fina stugan!
    ett av sovloften samt vardagsrum
    bastu med utsikt!
    Elsy uppe och klättrar, lodjur i bakgrund
    Joline och morfar dricker snötè

    Uppdrag sniff snuff!

    Sitter på jobbet, klockan är snart 03.00.............jag har haft ett litet sniffuppdrag.....någonting i personal rummet har luktat förjävligt. jag har verkligen beklagat mig och frågat ut alla i nattpersonalen vad fan det är som luktar!

    När jag åkte ut en sväng med bilen till en patient, så känner jag att lukten är med oss.....det är jag och en till i bilen.....jag börjar ju genast misstänka henne.....jag har hittat luktkällan men jag  säger inget till henne.....jag tänkte att jag ska lukta mig fram till vad som stinker så inihelvete när jag kommit tillbaka igen.

    Uppdraget börjar.....luktar på allt i personal rummet......och det sista jag luktar på är NATURLIGTVIS mina saker.....men jag lyfter tillslut sakta upp min nya sko......sniffar lite.....och tror ni inte på fan att det är MINA skor som luktar, dom luktar värre än hundskit, spya,gamla ruttna blodslamsor och avskaft hår tillsammans!
    Måste ha blivit ngn slags kemisk reaktion när skon tillverkades för jag ser då inte ut att ha klivit i ngt.

    Så så var det med den lilla historien.......jobbigt men sant!

    Imorgon drar vi till fjälls! katten Elsys första fjällupplevelse blir det.....undrar om hon kommer tycka att det blir spännande att äta, skita och sova någon annanstans? vad tror ni?

    Hej hopp!


    Coolaste morsan!

    Här kommer ett mail från en intresserad hyres gäst:

    """""Hej Ceciliah jag vill hyra ett hus lite i utkanten
    av verkligheten, jag har startat en homoförening
    bara för utstötta bönder, skicka vänligen bilder
    på sovrum och bad, vill att det ska vara lätt att
    spola av efter ett "party" så att säga, fast lite
    "skit" har ju ingen dött av ;-)...ligger uteplats
    utanför insyn av nyfikna grannar?

    mvh Bernt""""""

    Han låter ju riktigt bra!......synd bara att det var min mammas gubbe, annars lät han ju som drömhyresgästen!
    Alltid hemma och kan elda, fixa och dona i hemmet......vill inte ha dit nyfikna grannar som kommer och nöter på golvet.....nej fy fan det var synd det där! nån bättre kan bli svår att få tag i!

    Nu har man jobbat helgen och är ledig i hela 2 dagar! till helgen åker vi nog kanske till fjälls igen, åka lite skidor i bydalen, Jolinen är ju ett riktigt proffs nu!

    Jag med för den delen, jag hoppade i  det STORA hoppet!!!! första gången hoppade jag för kort.....trodde jag skulle landa mitt i hoppet, det är liksom en grop, och skulle man gjort det så skulle man förmodligen slagit ihäl sig. men det gick bra, det var precis på gränsen!

    Andra gången satsar jag lite mer, och då landar jag på ryggen.....(Emil sa att det INTE såg graciöst ut) jag blev skitförbannad (kanske mest för att jag vart rädd) och sa att jag ALDRIG skulle hoppa det där jävla skitfittjävlakuk hoppet igen.......men eftersom det var pollacker i backen som knappt kunde stå på ett par skidor, som åxå hoppade där och bara swichade över som fjantar så blev jag ännu mer förbannad, så då hoppade jag en 3:e gång, och det gick skitbra!

    Joline sa inget, men det förstår man ju, att hon måste vara stolt över sin yber coola morsa, som hoppar och trixar som värsta proffset!!


    Utkast: Sitter nu ...

    Sitter nu på jobbet....läste precis mina mail, så här löd ett: (ang huset som jag ska hyra ut) """"hej. har man möjlighet att kunna få dina uppgifter? vill gärna kunna
    kolla upp dig, har du bet anmärkningar vill jag inte ha dig som värd.
    hoppas du förstår, det finns så mycket lurendrejare i dagens läge. mvh
    K-A""""

    Ehhhh är det jag som ska hyra av han eller vadå? förmodligen är det säkert ngn som jag känner som kanske drygar sig lite......som tex Ilpo, som känner till varje annons på blocket=)

    Mitt nya liv har börjat! i tisdags var det yoga, onsdag step, torsdag boxning och idag löpning! Jag drog på mig dom tightaste brallorna jag hade, sprang GENOM byn på DAGTID......i DAGSLJUS.......med massa FOLK ute .....folk måste ju trott att det hade slagit runt för mig totalt!

    pågång nu

    Nu har jag vaknat, går till min mammas kyl, och det finns en sak att äta där.......suchi.....alltså rå fisk, jag tar en tugga och konstaterar att jag hellre svälter ihjäl än äter den skiten.

    Så nu sitter jag här med en zoo klubba i truten, tills jag hittar ngt lämpligare att äta.

    Ska hälsa på Peder nu en sväng,(han sa att han höll på att baka 7 sorters kakor till min ankomskt, hoppas det stämmer)  sen återvänder jag hem, hem dit  kylskåpen såg ut som förr (med mat i)

    Så tack ösd för denna gång, och tack mig själv för att jag hade sån hökblick och hittade mina nya sexiga coola tuffa stövlar på 70% rabatt

    Adjö!

    En dag till i den lilla staden

    Neeeeeeeeeeeeeej det blev inte några nya byxor idag, jag hittade ett par som såg fina, men så provade jag dom och jag såg ut som en fet dvärg minigris, så det blev ingen affär, jag får gå ner i vikt så kommer jag i mina gamla snygga byxor.......det är en låååång väg dit, men men. det är väll bara att sätta igång.

    Jag har ju faktiskt börjat, gick på step ikväll med lilla mamman.....det gick faktiskt hyfsat, med undantag för ett litet felsteg, då jag höll på att ramla över step brädan och slå ut framtänderna (min värsta mardröm är att slå ut framtänderna)

    Gick på stan själv idag, rätt tråkigt, träffade på Bella från Stugun 2 ggr......den andra gången hade jag gömt mig på Hemköp och satt och moffade i mig godis.....så kommer hon och svslöjar mig i mitt hemliga hetsätande och frågar om jag inte har ngt liv......NATURLIGTVIS har jag det, jag var ju påväg till bilen, till ett superviktigt möte med kära mamman;)

    Jaaa jag återkommer till Stugun imorgon för alla som undrar när jag ALDRIG ska komma hem. då ska jag bland annat boxas med Gunilla, så passa sig!

    Hej Hopp!!

    yoga,psykbryt,hundring och god natt

    Nu efter 1,5 timmes yogande så är kroppen lite lugnare efter mitt psykbryt med linserna (kan åxå vara för att jag druckit lite vin med mamman) vi tog dock en sallad som kompensation så det är lugnt med det där hälsosamma shitet man ska tänka på åxå.

    Yogan var väll så där, inget jag skulle kasta bort en hundring till på iallafall, skulle nog kanske hellre vräka i mig en godis påse ist.

    Imorgon funderar jag på att gå på ett step pass på sjukuset på kvällen, ev gå på stan och köpa nya brallor, dom andra har krympt......allihopa faktiskt, visst är det lustigt så inihelvete att det kunde ske!!!!!!!!!!!!!!!

    Goooooooooo natt allesammans!

    Skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

    Nu är jag så jävla förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen.....irritationen verkligen ÄTER upp mig! skulle kunna slänga ut badkaret genom fönstret eller nått liknande!

    jag försöker sätta i mina linser som jag köpt från fargadelinser.se........går det bra eller? NEJ, den viker sig hela jävla tiden, och jag är inte ens inärheten av att det ska gå.
    Tina har åxå köpt linser, jag sa åt henne, att få hjälp av ngn första gången hon skulle prova.

    Jag själv har ju haft linser förut så jag är ju liksom EXPERT!
    Jag tänkte ju att det skulle vara Piece of kaka.
    Men nejdå, det ska jävlas som vanligt, fjantlinsen rullar ihop sig och vägrar hamna rätt.
    Börjar misstänka att mitt lilla grisöga är för litet för den gigantiska linsen. så nu skiter jag i det här och åker in till staden och går på yoga istället, behöver göra ngt avkopplande nu, och yoga kanske är bra då?

    det skulle ju bli så fint med bruna hazel ögon, men nu ser jag ut som en slemmig grönögd fisk istället!

    Men OM jag ska vara lite possitiv innan jag avslutar detta inlägg, så kan jag ju var nöjd med att jag ser bra iallafall efter min ögon operation för 25000:- så tack och lov för det då!!!!!


    ibland går det bra, och ibland inte, sånt är liksom livet!

    Nu har jag inte bloggat på flera dagar så det ser ut att bli 2 inlägg på en och samma dag!
    Funderar på att åka in och gå på bio, äntligen några filmer man vill se!
    Australia, Män som hatar kvinnor(måste läsa boken först, och den är på många sidor, så kanske lagomt till pensionen)
    Wallander, vi hade iaf tur med vädret igen. är några som jag vill se!

    Samma dag som vi åkte till fjälls, drog diskmaskinen sin sista suck.......tyvärr innan den hade gjort sitt jobb, den hade ju åtminstånde kunnat diska klart!! men nähädå allt för att jävlas!
     
    Men nejdå, vi hade bråttom och var tvungen att lämna disken i maskinen innan vi for. och nu håller jag på att ta itu med problemet, det luktar gammal as gams ruttet paddarsle ur maskinen, och risken finns att jag kan DÖ av en förgiftning!
    Måste köpa en ny snarast, att handdiska är förlegat och inget en modern människa som jag vill befatta mig med (sanningen är att jag är lat) beundrar folk som orkar handdiska.

    Katten Elsy.....gör inga framsteg i att bli utekatt, hon sitter bara på bron och mjauar som en galning, spelar ingen roll om man är ute med henne. förhoppningsvis blir det bättre till våren, då det går förbi snygga kattkillar och kilar förbi några möss, kanske nån liten pippi, som ska ta sina första vinglande flygtag som misslyckas och kraschlandar och fångar Elsys uppmärksamhet.....ja vi får se helt enkelt hur det blir!!!....Men NÅGOT där ute i världen måste väll ändå kunna intressera henne!






    Ska återuppta Röda korset, kommer bli huuuur kul som helst! här är ett uppdrag i Bydalen då vi åkte i backarna, jag var en snygg kisse och gruppledaren var Dalmartiner och så hade vi en indian med oss åxå......vissa barn såg ut att bli LIVRÄDD för mig! undrar varför?!

    Några fjällturs bilder....

    Då har man kommit hem, och till och med hunnit jobba en natt åxå. Fjäll turen var BRA! Joline hade det hur roligt som helst!
    Till och med roligare än på Canarie Öarna.....så ist för en dyr semester nästa gång, så tror jag vi åker och hälsar på några jämnåriga kompisar  nästa gång, verkar ju mer uppskattat så ;)

    Ungarna var helt uppifan, och vi vuxna var helt slut efter att ha varit ute och pimplat på dagarna.....om jag skulle ha 1% av Jolines energi så skulle jag klara mig väldigt långt på det!

    Nu ska jag gå ner och äta "frukost" eftersom vi varit borta i några dagar, så kanske jag kan hitta lite kattmat på sin höjd, men vad gör man inte för överlevnaden! katten äter och frodas, så gott måste det ju vara......fast jag börjar misstänka att hon är med valpar......fast hur gick det till? hon är 5 månader och har varit innekatt? ja förr eller senare kommer det att visa sig!
      

    Här kommer några härliga bilder från fjällturen!
    Ha en bra dag!

    Hur dum får man bli?

    Igår fick jag ett sms av hon, jag blev lurad av i S-vall......hon skrev: "hej vill be om ursäkt för bråket om katterna, men jag skyllde inte på barnen, för jonatan känner av dom, jag undrar om dina svärföräldrar är intresserad?"

    Men snacka om blåst! Vi hade bestämt i 2 veckors tid att vi skulle få köpa katterna, en till oss och en till svärföräldrarna.
    Vi Berättar för henne att vi åker en dag innan, så vi hämtar upp katterna morgonen därpå.

    Hon sms:ar kl 23 på kvällen, då vi redan är i S-vall och skriver att dom inte kan sälja katterna....barnen är för ledsen för det. vi provar att ringa upp, men hon trycker bort oss hela tiden, jag skriver att jag tycker att hon är feg som inte vågar svara..... hon skriver åxå att hon inte hade pratat med mina svärföräldrar ang katten, och så gjorde hon INTE affärer!
    Desutom fanns det ju fullt av katter på blocket som vi kunde köpa!
    och det slutar med att hon tycker att jag är dum i huvudet.....och sen har hon mage att sms:a och fråga detta haha vilken tönt! det bevisar ju bara hur dum hon verkligen är!

    Jag skrev ngt liknande: Faktum kvarstår, du har fortf inte pratat med mina svärföräldrar, men nu helst plötsligt går det bra? och en sak du skrev var sant.....blocket är fullt av katter!

    Nu åker vi snart till fjälls! ska kocka ihop en smarrig köttgryta att ta med.
    Min hyresgäst sade precis upp kontraktet nu på huset, och jag kommer snart lägga ut en annons på blocket, men någon av mina trogna läsare kanske vet om någon som vill hyra mitt hus? Nån bra person, som helst är kristen, inte super eller röker har mjuka strumpor på fötterna, perfektionist, mkt noggrann, rik, mm.....ja hör av er!



    Börjar bli Jäla trött nu!

    Sitter på jobbet nu, har gjort min 5:e natt så nu börjar jag bli sliten! ska hem och sova sova sova! iallafall typ 3 timmar! sen ska vi åka slalom, med "lill Anja Pärsson"  hon åker numera störtlopp, och man hinner inte med. hon susade in i skogen några gånger  igår då vi åkte.....så vi ska öva på lite svängar idag.

    LAP= lill anja pärson

    LAP  kom ut från sitt rum igårkväll och hade dragit på sig min bh.....hon sade: "den här biba hållar`n ska jag ha på dagis imorgon"  haha ja vad säger man?! jag säger förståss NEJ det ska du inte.....Emil säger.....hahahhoooo jamen det är klart att du ska Joline!.....så skönt när man har stöd liksom=)

    På torsdag åker vi till fjälls, tjihooo! det ska bli kul, skönt, roligt och så. Lilla kissemissen ska vara hos svärfar.....där lär hon bli så bortskämd att hon kanske aldrig vill komma tillbaks=(.....Jo hon kommer att sakna LAP och soffan för mkt.....och mina thailands hoppa tofflor att vässa klorna på, så hon kommer nog åter!

    Ha det bra!!


    Jag går hem nu!

    Sitter på jobbet, slutar nu om ca 50 minuter, så nu börjar lyckoruset att komma, det är ju så fruktansvärt HÄRLIGT att få krypa ner i sängen då man är så här trött!
    Jag och mamsen åkte långfärdsskridskor häromdagen, jag hade aldrig åkt förut men det hade mamma, så hon skulle liksom introducera mig då......men aldeless i början av turen så var det hon som låg som en säl och sprattlade på isen.....jag höll åxå på att fara några gånger, men av ren tur så höll jag mig på benen!

    Igår var det rockfest...jag försökte ta ledigt, men med misslyckat resultat, hoppas att alla hade det roligt, men att ni åtminstånde är lite bakis idag!
    Det var nog lika bra att jag fick jobba, för om det hade varit jag,så  hade jag legat i två dagar och spytt....hade liksom inte riktigt varit värt det, allra helst när man inte heller kommer ihåg 100% av kvällen. (kanke typ 1%)

    Så jag TACKAR för att jag fick jobba och må bra och tjäna stålar istället!!!


    RSS 2.0