Mycket skitprat blir det!

Då har man stigit upp då för dagen! den började sådär......Det finns inget vatten, och eftersom det inte gör det, så bara MÅSTE man ju ha vatten! Vatten är ju livsnödvändigt för överlevnaden! behovet av att använda vatten har aldrig varit så stort som nu!

Jag kommer ihåg när man var mindre och var hos mormor och morfar, då kunde dom diskutera efter att någon av dom varit ute med hunden.....-jaha blev det något?
                                           - Jodå kissade 3 ggr och bajsade 2
                                           -jaha! hur var det då?
                                            - Första klicken normal och den andra lite mjukare

MEN HALLÅ!! tänkte ju jag då, normal diskution! men igår kom jag på mig själv.....tyvärr....jag och Emil satt i soffan, jag sa att det hade nog blivit lite bättre med kattens skit (hon har haft lös mage) Ja säger Emil: "nu var det liksom, som en liten kringla", var det!? säger jag överlyckligt! en klibbig kringla?  frågade jag.  ja säger emil.....jamen vad bra, en klibbig kringla är ju bättre än ingen kringla alls, för förut var det ju bara sprackaralla!

Ja så det är bara att inse.....man är där  själv nu! tragiskt med sant!

Har ju varit ledig länge nu, men jag kanske återkommer till det normala i helgen då jag får jobba lite;)
På fredag ska jag in till staden och shoppa lite, träffa min kära mamma, och vi ska träna en sväng.
Snöar gör det igen....vill ju att det ska bli sommar nu! Bada, grilla, vara i stugan, paddla kajak, rida i skogen ja det är ju hur mycket som helst man vill göra då!

Grattulerar Kronprinsessan Viktoria & Daniel!

Ja nu kan man kalla sig för officell kattfrisör åxå! har klippt håret runt arslet på katten eftersom jag fick torka bajs ifrån pälsen lite för många ggr för att tycka att det var roligt.
Elsy verkar inte bry sig allt för hårt, men det är ju en cool katt så det är förståligt!

Jag är förkyld som en liten gris....men eftersom jag inte är man, så jag jag ju hantera situationen.

Victoria och Daniel skall gifta sig.....grattis, kunde inte vara mer ospännande.....har ju liksom varit pågång nu i tio års tid, så spänningen har liksom avtagit lite med åren.......hoppas det inte inträffade för dom med.


Såg en snutt på 5:an innan jag gick ut och gick ikväll....det handlade om killar som hade sex med bilar.....det finns ju sååååå mycket SJUKT..................Fast ju mer sjuk alla andra är desto mer normal framstår jag som......jag är så smart!!

Just nu läser jag en bok som heter MASSMÖRDAREN....ni kan ju gissa vad den handlar om....den är åxå riktigt sjuk, men eftersom jag är sjuk, förkyld liksom så kan man ju säga att det passar i temat.

Jag verkligen KÄNNER att jag bidragit med ett viktigt inlägg ikväll! hur än lite jag varit med om, så har jag likt ändå alltid ngt att skriva om, det är ju facinerande!

Men vänta nu! måste bara berätta att jag såg Linda Rosing nya program ikväll där hon söker en kille.......smarta killar som sökte, jag är riktigt imponerad! tänk om man hade några sånna!..........jag har märkt att vissa inte förstår ironi....så en förvarning om det nu finns ngn som känner sig osäker....detta var IRONI;)

Sov så sött alla prinsar och prisessor!

inget speciellt

Nu har jag lagt ut lite kläder på tradera.....jag funderar om jag ska hämta den STORA klädkartongen i förrådet och börja sälja av därifrån.....men den är så gigantiskt STOR så man måste nästan ha en lyftkran för den, och då kanske ni inser hur mycket kläder det igentligen är frågan om, och hur mkt jobb det är!
Man kan skicka paket med DHL nu för halva priset....och är man dessutom Tradera medlem som jag var det ganska billigt redan då.....så jag borde få iväg kläderna, men borde och att man utför är inte samma sak.

Kissen verkar ha ngn slagsbajs sjukdom....bajsar typ hela tiden (2-3 ggr per dag) och det är löst och hamnar i pälsen, så jag har ju mitt lilla roliga under min ledighet. Hoppas det ger sig snart, det är ju mkt nytt för den lilla stackaren!
Men TRIVS gör hon verkligen, det märks!

Joline lärde sig att åka skidor igår....från att inte kunna åka alls, till värsta....vem ska jag hitta på nu, kan inget om sport!....,men Anja Pärsson! En liten Anja var det tamejfan som tog sig ner för backen!

Här med Emils stavar som är typ längre än henne själv!

Mjauuuu, gnägg, mu, bä, voff, uehääää

Idag har vi varit ute och grillat med vänner, mysigt! här kommer en bild på några i gängen=)



Lilla Elsy råkade bajsa på svansen idag, så vi var liksom tvungen att tvätta svansen lite.....det var INGET hon direkt var överförtjust i med det gick bra ändå
Men efter tvätten så var svansen som en pinne.....hon kände inte alls igen den, och jagade den runt runt, och var elak på den! här hade hon fått tag i den, och gav den vad den tålde!


Innan bajsolyckan så fick hon gå ut en liten sväng, hon tyckte det var kallt och ville komma in i värmen igen...



Snart är det premiär för filmen Män som hatar kvinnor! Jag gav alla tre böckerna till emil i julklapp, så nu håller han på med den första....han får gärna skynda sig, så jag åxå hinner läsa den lagomt till bion ska gå!
Jättemånga har sagt att den är så J*vla BRA....Emil verkar åxå tycka det, så jag har HÖGA förväntningar!

Annars har inget rafflande hänt här, man bara njuter av sin låååångledighet!
Jag vill gärna ha filmtips....så kom gärna med några!
Själv har jag sett en del bra, men jag kommer ju aldrig ihåg vad en film heter=(
Nu måste vi på macken innan den stänger, det är ju lördags godistime!

Vi har fått tillökning!

Vi åkte till Sundsvall igår för att hämta katterna, vi skulle hämta dom idag, så vi sov över på hotell i en natt.
Kl 23 igår kväll sms:ade tjejen med katterna och sade att hennes barn var så ledsen att vi inte längre fick ta katterna....men bra! vi hade varit överrens i 2 veckor! vad blir MIN dotter när vi kommer hem utan katt då försökte jag med, men hon var ju uppenbarligen ett jävla pucko, så hon kan ju behålla sina 5 katter då, hennes barn var allergisk, det var därför hon skulle göra sig av med dom ( dom kanske blev botad åxå)

Precis när vi var påväg hem ringer en annan tjej och erbjuder sin katt till oss, hon bodde i S-vall så då åkte vi dit och kollade, det var en superfin och go katt så henne tog vi med hem!
Lite orolig i bilen först, men sen somnade coolingen!
Den är en hona på 5 månader som nu förmodlingen kommer att heta Elsy......Jolines val=)
hon sitter i mitt knä nu, och bara myyyyser!
här kommer första bilden på henne!

Jag tänkte första gången hon blir nödig kanske hon inte fattar riktigt vart hon ska gå....men tack och lov det gjorde hon! det var rena sprackarallan! och glad är ju jag att jag inte har de i soffan!
Jag känner mig nästan lite stolt! När Joline bajsade på pottan första gången var jag åxå det, så då tog jag kort på det och skickade till min mammas kära man, Håkan......Hahah tyckte jag samt att jag var stolt! han kontrade med att skicka en bajskorv från (gissa vem).....jo självaste bajshunden Nina=)
Kattens bajs är borta nu så ni behöver inte frukta för sånna bilder=)

Ska försöka att inte BARA prata katt katt katt på mina nästkommande inlägg, men jag måste lite iaf=)

Någon är arg, ledsen och besviken.....

Jag har fått ett ARGT mail av en av mina trogna läsare,  efter ett av mina inlägg.......det var det om bajshunden, hon skickade en bild på sig själv där hon visar sitt hat mot mig!

Bild på Bajsis

Ja det är ju tur att hon inte når längre upp än till fotknölarna, annars hade jag känt mig lite orolig faktiskt!

Har varit på jobbmöte nu i 2,5 timme. men sen är jag ledig i 9 dagar! Tjihoooo!
Det har varit allmän förvirrig bland befolkningen denna vecka tror jag.
Jag hade bokat in och skulle vara på dagis i måndags, men jag hade skrivit upp en månad senare i min kalender.
Emil åkte på kurs i Hammarn igår.....fast det var idag, så det var bara att vända igen.

En kompis skickade ungarna på dagis och sov halva dagen för att hon trodde hon skulle jobba.....men var fel dag (var ju ledig den dagen=)......det känns så fruktansvärt SKÖNT när jag får höra om sånna här händelser! eftersom jag är den virrigaste människan som finns behöver jag fler virriga människor i min närhet, det gör mig mer normal!

På fredag hämtar vi katten.....ozzy den fete, vet inte om jag skrivit det förut? kanske, men iallafall vet Jolinen inget, det blir värsta surprisen då för henne....hoppas jag, vore jobbigt om hon hade kommit på att hon är en "hund människa" (isånna fall visar jag bilden på bajsis).....men det tror jag inte! det blir nog kanon! Vi längtar efter Ozzy!

Nu kom emils pappa med en kattbur, dom ska ta Ozzys bästa kompis Nemo, det blir perfekt! Dom verkar så glada innan ens katten har kommit, jag hoppas att kissarna kommer att trivas hos oss.
Ozzy är ju som sagt lite överviktig, det blir känsligt ämne att ta upp med honom, men det måste bli så! vi har köpt light foder, så jag hoppas att han inte blir förnärmad......(men det var ju svindyrt iaf, han får va tacksam för det=)

Hej hopp!

Förbannad i onödan och bajsande hundar

Klockan äro nu 00:19 och jag håller på att göra en kladdkaka.....emil sitter bredvid mig och slafsar ur skålen med smet som en liten GRIS.....

Jag satt nyss och BEKLAGADE mig för att folk är så jävla SENIL.
Det ringde en tjej idag och ville sälja sin katt, så jag bad henne skicka bilder, ja det skulle hon göra, jag bokstaverade VARENDA bokstav så att inget skulle bli fel......efter flera timmar har jag ännu inte fått några bilder.....jag berättar för Emil att jag bokstaverat varenda jäkla bokstav  c e c i l i a h understreck 79 @ msn (med N som i niklas på slutet) . se......
Sen kommer jag på mig själv efter jag dumförklarat alla jäklar som missuppfattat min adress......vafan det är ju inte SE det är ju COM på slutet! jaja förlåt......hade visst lite feeeel denna gång. hahehhah

Tänkte att ni skulle få se en bild på min mammas damp hund.....den gjorde verkligen intryck på mig den allra första första gången den kom till mitt hus och hälsade på mig........love this dog!!



Hon heter NIna....och är en Dansk/svensk gårdshund.....kom till mitt hus och hälsade på....eller hälsade på och hälsade på.....hon sprang raka vägen upp till mitt sovrum och sket i sängen......och det var inga fasta fina kulor vill jag lova! det var rena jävla sprackarallan i hela jäkla sängen!!!! inte nog med det.....sen hade hon hoppat ner och PISSAT på min sovrumsmatta!!.......sen sitter man hemma hos mamma och hon sitter med hunden i knät som slickar henne över hela jäkla truten och hon påstår att hunden är smart, klok, interlligent, söt, gullig och allt var det är......gissa om jag håller med? NJET! förlåt mamma....gillar dig men är lite reserverad mot bajshunden=)

Men det är ju en riktigt fin bild här, med min lilla ÄLSLING! (Joline alltså, för er som ännu inte förstått) hon kommer imorgon och jag har SAKNAT henne så!
Hoppas att alla har haft en bra alla hjärtans dag, det har jag haft!

Kramar till alla som förtjänar det!

Jag äro nu en järnvaruhandlare....kom å köööööööp!!

Nu har man tagit sig upp ur sängen efter att ha blivit väckt....måste lära mig att stänga av telefonen.....igår ringde dom från psykiatrin och ville att jag skulle komma och jobba i helgen. men nu behöver jag ledigt!

Sitter nu på byggen och leker affär......det är världens lågsässong....men bara för att jag inte vet vad vinklar och massa konstiga grejer är så kommer ALLA kunder på en gång, sen har vi ut/in lämning av paket.....ja det är man ju inte så haj på heller, men på ngt sett har jag lyckats klara det än så länge (kanske tack vare att jag ringt Emil 150 ggr på 30 minuter)

Är ledig nu, så imorgon måste jag å Emil hitta på ngt romantiskt!.....fast ingen av oss kommer på ngt bra=( någon som har tips? och inga korv med bröd på macken tips tack.....sånna bra ideèr är jag så bra på själv=)
Sen inga venedig tips heller....för det är liksom inte genomförbart.......fast å andra sidan ska jag vara glad om jag får ett enda tips av någon av er, för dom allra flesta av er är inte duktig på att skriva kommentarer! skärp er! så.... nu har jag sagt åt er på skarpen=)  eller på skärpen som Joline brukar säga=)

Ha en bra Fredag med mkt myyyyyyys!!

Dagens kloka ord.....

Klockan är snart 16.30 och jag har nyss klivit upp, snart dags att åka på jobbet igen och tillbringa 11 timmar där....vilket liv! Tur man har låååånga ledigheter att se fram emot!

Men innan jobbet så ska jag och Gunilla boxas, hon har varit lite väl kaxig på slutet, och jag har beslutat att någon måste sätta henne på plats.....och den lotten verkade falla på mig, så jag tar väll mitt ansvar.

Det var 30 grader imorse när jag gick hem. och eftersom jag har världens Mount Everest berg att bestiga innan jag kommer hem, så kändes det på andningen....borde vara olagligt att jobba när det är så här kallt!

Här kommer en bild på "Trädmannen" som lider av ett sk vårtvirus



Hemskt! han blev dessutom lämnad av sin fru, och måste nu jobba på cirkus för freaks för att få pengar eftersom han har två barn att ta hand om.

Så innan du klagar nästa gång på att du är för tjock, för smal, för hängiga pattar, för smala läppar.......men skärp dig! fokusera på VIKTIGARE saker, som att du är friskt, har personer i din närhet som tycker om dig, att du har tak över huvudet, att du kanske har jobb, eller åtminstånde bor i Sverige och lever ganska skyddat, med soc som säkerhet, ingen blir utslängd på gatan. du duger som du är! Det ska iallafall jag försöka göra!.....fokusera på viktigare saker alltså;)

Grymt sa grisen!

Var på mingelkväll istan igår......jag som kan bli bakis bara jag tittar på en öl. blev naturligtvis bakis idag eftersom jag inte nöjde mig med att titta, drack några cider och lite vin. en normal människa skulle inte känna av detta dagen efter, men jag har varit sååååå trött.

Åkte till mamma för att hämta min kattbur som hon lånat. Där överraskades jag med att jag fick i 1,30 cm djup snö kravla mig ner 100 meter för att hämta kattburen vid deras gäststuga, jag var klädd i strumpbyxor och kjol så jag var LAGOMT nöjd över detta som ni kanske förstår! Tack mamma!

Jag jobbar inatt så nu ska jag försöka vila i några minuter. Ha en mysig,rolig,underbar,trevlig,underhållande kväll!

Har haft lite Gunde svan i mig, men nu är det borta!

Hej svejs!!

Har nyss varit ute och åkt skidor, det gick sådär.....jag hade hyfsat fäste, men ungfär noll glid, jag fattar ingenting, ska man behöva vara Einstien för att valla eller?
Tänkte ta mig en 5 km tur.....lagomt hurtigt liksom. jag råkade hamna på ett skoterspår, hade musik i öronen så jag blev nästan överkörd av en skoter på kuppen, jag blev livrädd och nästan bajsade på mig, skoterföraren såg inte så glad ut, så jag försökte se oskyldig ut och gjorde till mina rädda råddjurs ögon lite extra......verkade inte hjälpa dock.

Jag kom fram till 5 km spåret, och tror ni inte på fan att nån skoteråkande idot hade kört över spåret! hade jag vetat detta innan idioten höll på att köra över mig, hade jag ju tagit staven och smällt till han med!!!!
Så det hela slutade med att jag åkte hem....det gick ju så dåligt, mitt icke glid gjorde att jag såg ut som en dräktig padda som släpade mig fram.

Nu sitter jag nere på byggen och ser cool ut, håller på att fixa en katalog med produkter från affären som ska ut i april, maj någongång.....så när den dimper ner i brevlådan i hela Jämtland län så kan ni ju tänka lite extra på mig!

Datorer som krånglar och hemlösa katter

Dåså har jag jobbat klart för helgen. nu är jag ledig i två hela dagar! varav den ena som jag nästan sovit bort halva dagen.

Nu har jag suttit här i 20 min utan att kommit på ngt att skriva.....kan inte vara bra att jobba natt, verkar tappa min tankeverksamhet!
det händer ju inte så där fruktansvärt mkt då jag jobbar på helgerna, Jo på jobbet men det kan jag ju inte sitta i min blogg och berätta....fast det hade ju varit kuuuuuul!  men det kan ni glömma, jag vill ju ha jobbet kvar  ett tag till iallafall!
och när jag kommer hem så sover jag ju, försöker iallafall, men det är ju inte så intressant att skriva hur många ggr jag flipprar runt i sängen. (652 imorse om ngn ändå var nyfiken)

På kattfronten går det bra. vi har fått massor av svar, men mest på vuxna katter, så vi överväger att ta en vuxen katt.
Hittat denna som vi tycker ser så mysig ut! (förutom ögonen då.....men dom är blå, i verkligheten)



Info:
3år
vikt: 5 kg (verkar avguda mat) kan bli konkurans med min sambo.
väldigt social
gillar att sitta på köksbänken och titta när man lagar mat (men han tiggde inte, det frågade jag haha)(som min sambo, fast han tigger)
Och hans namn är Ozzy (som min brorsdotters sköldpadda) hoppas det inte blir förväxlingar i julklappsutdelningen!


Han funderar vi starkt på, vi ville ju igentligen ha en hon kattunge....men vafan, dom växer ju upp dom åxå! och"lille" Ozzy måste ju få ett hem!

Sen har jag även sett min DRÖMKATT! den är helt fantastisk, men bor i Skellefteå och vill ha med sig sin halvbror (som åxå var väldigt fin) men Emil tycker att det räcker med en.
Här kommer en bild på drömmis



Mitt internet hade tagit en paus i några dagar, men nu är det tillbaks igen (utan att ngn gjort ngt) jag har alltså en självlagande dator, gissa om jag är nöjd!
Men det var en jobbig tid i mitt liv......kände frustration då jag ej kunde kolla mail och blocket åtminstånde 3-4 gånger på en dag. men nu har jag kommit över det, några mindre men fick jag, men jag överlever nog!

Detta var ju bland mitt tråkigaste inlägg men eftersom min hjärna tappar kapacitet varje gång jag jobbat, så måste ni ha överseende och i framtiden inte ha några större förhoppningar, det kan bara bli värre!

Ha en trevlig och underhållande dag!

Vi hyllar Barbi och går på möte

GRATTIS Barbie! hon fyller 50 år idag! så jag och Joline har gjort korkskruvs lockar för att hedra henne!



Det jag och Joline är rörande överrens om och väldigt undrande över är: hur kan hon se så ung ut efter 50 år? Är det mkt motion och sund kost? eller har även hon tagit till kniven? frågorna är många!

Jag ska på möte kl 14. så mina arbetskollegor kommer säkert tro att det slagit runt i huvudet på mig när jag kommer där som en liten miss piggy med mina korkskruvar!    kan ju inte säga att dom är direkt van vid att jag har gjort ngn ansträngning vad det gäller mitt utseende när jag kommer till jobbet på kvällarna.
Dom ska vara jävligt nöjd om jag borstat tänder och hår!.....ok jag överdrev en liten smula.....jag gillar att överdriva ibland, men det har ni säkert inte märkt.


Kanske återkommer om ngt rafflande händer under dagen!

Adios!

Im in love!

Min käre pojkvän gjorde ett uttalande igår......jag frågade om han ville ha min messmörsmacka (han hatar messmör)
Och då säger han att han hellre styckar och äter upp mig......det är kärlek det!!.....eller vad betyder det igentligen? att jag är äcklig men inte lika äcklig som en messmörsmacka? äh man ska inte fundera så mycket, det är då det blir bekymmer!



Jolinen är sjuk idag, feber och tussig.
Jag har klippt mig och spenderat lite pengar.
Imorgon kommer min mamma och hälsar på och jag ska bjuda på middag.
Såg en ganska bra film igår, men eftersom jag är lite lätt senil.....så kommer jag ju naturligtvis inte ihåg vad den hette.

Thats it for today! så glöm nu inte denna viktiga information ni just fått av mig!

En bild från i sommras då Joline mådde bättre och fick rida en sväng härligt!


Långhårig kattunge sökes!

Vi är ute efter en kattunge, långhårig eftersom Emil är lite allergisk. han har tidigare haft en blandning skogis/bond i 11 år  och det gick bra!

Hur som helst verkar det ju helt omöjligt att få tag i en! när man inte skulle ha ngn. så tyckte jag det fanns kattungar överallt!

Det man hittar kostar typ 5000:- ......det betalar jag bara inte! tänker varken ställa ut eller avla! sen hörde vi att en tjej hade fått tagit ner sina kattungar i somras (skogis/bond) pga att ingen ville ha dom. så visst, jag betalar gärna en slant, men inte flera tusen, när folk får avliva när ingen vill ha dom.

dom här katterna hittade jag på blocket, hur fina som helst! men det var fler som tyckte det, det var över 70 st som hade hört av sig och ville köpa på mindre än 2 dagar!!



Imorgon ska jag klippa mig. Min mamma har visat mig en grymt bra sida som heter "instyle" där man kan lägga in en bild på sitt ansikte, man hittar typ 50 olika frisyrer att välja bland, och sedan är det bara att byta hårfärg som man vill.
jag fixade en jäkla massa olika frillor som jag tänkte visa er, men det gick inte att spara bilderna=(

Synd...... för jag såg förjävlig ut på vissa bilder, och andra ganska bra! (eller heeeelt perfekt kan jag ju skryta med, eftersom ni ändå inte får se dom) varför ska man vara blygsam hahahah.

Hörde en rejäl duns i igårkväll då jag precis hade lagt mig, smyger ner till Jolines rum och kollar.....där står hon och bäddar sängen! jag frågar vad som hände, och hon ser mig och skriker till, och hoppar upp i sängen i ljusets hastighets och gångra på det 52 gånger.......hon blev livrädd för mig, Jag hoppas att det var för att hon inte hörde mig, och när jag öppnade truten och pratade, att det var då hon blev överraskad, och inte för att jag faktiskt var naken....för så hemsk kan jag väll inte vara!!

Ha en bra dag trots kylan!

Bilder från Canarie öarna!


                                           

Klicka på bilderna för större

  
      


   

Kamelåkningen var häftig, vi red över sanddynerna, ca 30 minuter tog det nog, och det räckte! det var vingligt.

Joline träffade sin idol bamse nästan varje dag, han kunde till och med spela pingis! men han såg inte så bra, ngn var tvungen att hålla i honom och leda, för annars kunde han ju ramla i poolen!

Det råkade bli klädbad för Jolines del, det var rätt stora vågor, och en kom som en överraskningsvåg rakt på Jolinen! glassen fick sig ett bad med, men det gjorde ju inget!

En hårfrisör som är naken, spänner musklerna och försöker se sexig ut....Im in paradise!.....not haha!

Fick se roliga sjölejon som kastade järnleksaker omkring sig, (tur man lever idag)

Vi var först på plats i vattenlendet, och sist därifrån åxå, huuuuur roligt som helst tyckte vi allihopa!

Joline hoppade gummiband på studmatta och gjorde volter!! jag provade med, till slut gick det, men det var inte lätt! Emil var tyvärr för tung så han fick inte ens prova=(

En HÄRLIG resa var det här! Det var så roligt att ha med Joline och Emils pappa Kalle! (ja Emil åxå naturligtvis)

Jag och kändisarna!

Kommer precis från Jönköping, där jag varit på en företagsmässa med boyfriend och hans anställda Rolf "kryckan" Ringfelter

Den första jag ser på flygplatsen på frösön är rapparen PETTER, han såg verkligen trött ut, och dessför han lutade sig mot något så somnade han, Jag ville så gärna ta ett kort på han, han är ju BRA tycker jag! men fega jag vågade naturligtvis inte, och ingen annan fegis ville göra det åt mig heller!

Jag satt och retade upp mig i 3 jävla timmar i Sthlm på flygplatsen i väntan på det nya planet, på den här Petter historien, jag var FEG; FEG; FEG!
Men gissa vem som dyker upp då! jo men självaste PER GESSLE him self!! jag upp fort som fan,(han blev säkert livrädd och trodde att jag skulle anfalla honom) och frågar om jag kan få ta en bild på honom, eftersom min pojkvän (en lögn) är hans största fan! Natuligtvis får jag det, tack så mycket!


Så här blev vi mottagna i Jönköping, verkligen påkostat för våran del! en helt egen orkester! vi vände oss om och spanade ifall kungen kom bakom oss eller nått märkvärdigt!

Vi gick omkring på mässan i Mååånga timmar, men dom bjuder på lite öl och jäger, så det funkar;)
Dagen efter var det fest! och inbjudna var ca 700 gäster samt underhållare som Cornelius Wresvijk, Ted Gärestad, Kungen, Bosse bildoktornm, grannen i Beck, mf.
Någon pratade om imitatörer VA FAN MENADE DOM MED DET?!
Emil blev full som ett ägg, och han somnade med kostym, skor och hela kittet i sängen! Stackars "sköldis" stod nedanför och ville åxå komma upp i sängen!


När vi flyger hem så sitter Gert Fylking i planet! jag väntar tills han kommer ut, men då hade han mössa på sig så att jag inte kände igen honom, jag frågar lite osäkert om det är han, och det var det! han sträcker fram handen och hälsar! jag frågar om jag får ta ett kort på honom, eftersom (här kommer en lögn till) min mamma är så fruktansvärt kär i honom!.....han säger ja! och frågar om inte jag åxå är kär i honom, neeej säger jag då, jag är ju lite för ung för det sa jag då, hoppas han inte tog illa upp. för han verkade ju trevlig!


Jag sms:ade till Gunilla att jag nog inte kunde umgås med henne ngt mer, eftersom jag blivit bjuden på kändisfester nu, och rörde mig endast bland känt folk, och att hon kunde säga upp mig från jobbet.....haha hoppas hon förstod att jag skämtade annars är jag arbetslös nu!



RSS 2.0