................................................................................................................

Ja då har man fått nya hyresgäster då.....dom är unga och har katter...så jag gick emot mina egna krav!
Men jag tror dom kommer att bli dom bästa hyresgästerna hittils!....inte för att det är så svårt, men dom verkade hur som helst  vara trevliga och ordentliga människor!

Nu jobbar jag sista natten sen ledig i två sen en hel vecka tror jag om jag inte minns helt fel, wiihooooo!! så skönt!

Nu har älsklings jolinen kommit, så underbart! har längtat i två veckor!

Vårat hus letande här i Stugun går väl sådär...ingen verkar vilja sälja även fast vi frågat på flera tomma hus, hus som stått i flera år....jag blir så irriterad! men låt dom stå där å ruttna då!!

Det är ju skönt att vi inte sitter i någon knipa iallafall, vi bor fin fint nu, men vi håller ändå spaning efter drömhuset!
så har ni något tips, hör av er!
Gärna vid vattnet eller åtminstånde ett ställe där man kan ha hästar och är någorlunda enskilt läge skulle vara toppen!

Hej hopp!


Hata hackspettar!

Jobb helg: Igår sov jag till 16,30 sjukt....Emil trodde att jag var död! idag sov jag till 13,30.....hacke jävla spett som bor utanför sovrums fönstret förstör mitt liv! han måste väck eller så måste jag söka annat boende.....har försökt förklara det för min sambo, som gjorde ett försök att kasta småsten på den....han säger åxå att dom är fridlysta, så hans stenkast försök var säkert inte så seriöst.




Valpen Bruno!

Då har jag kommit hem från stan, är så jäkla trött! varit vaken HELA natten pga huvudvärk å inga värktabletter fanns det heller, hittade dom inte förens 05 iallafall.....precis när jag hade somnat vid sådär 06 så hör jag världens vrål NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mammas hund drog iväg....
Hela jävla bygden MÅSTE ha vaknat....jag vaknade och höll dessutom på att bajsa på mig med!

Nu har jag lämnat in bilen på Berners för koll....den lämnas in påriktigt den 7:e å då blir vi utan bil i 2 veckor kul.....skadorna var väldigt omfattande och det skulle braka lös på en si sådär 30000:-....tur man har försäkring....synd bara att försäkringen blir MYCKET dyrare åxå!

Tog lite bilder på små snuttisarna!


Den här översta tycker jag nog är sötast....OM (ska inte det) jag valde denna så skulle den heta Bruno, för att den är brun, åsså är bruno ett lite konstigt men sött namn....nu heter ju min bror som är en människa det åxå, men han behöver ju inte ta illa upp...han kan ju se det som att jag.....hedrar honom!



ett nytt blogg inlägg faktiskt

Tänkte åka in till min mamma å träna lite....sen imorgon ska jag lämna in buckelbilen på Berners, dom ska kolla in skadorna och göra en bedömning, så jag måste alltså in en till gång för att lämna in den påriktigt sedan, å då kan vi bli utan bil i flera veckor!!! men vad lärde vi oss på det? LÅNA ALDRIG UT BILEN!

Inatt drömde jag att jag åt hund torrfoder....det var inte speciellt gott faktiskt.

Igår tittade vi på hollywood fruarna...hahah det är ju så UNDERHÅLLANDE! sen är det bra att Emil är med å kollar åxå....för då förstår han extra mycket hur underbar, realistiskt, fantastisk, jordnära flickvän jag är!



Ha en bra regnig dag...jag tror jag ska trotsa med en springtur!


idag blir det ingen rubrik

Barn i världen svälter....(gråter inombords då jag ser den här bilden)



Medan Paris Hilton snickrar ihop en hundkoja till hundfan för 2 340 000 kronor, det är över två miljoner kronor det. för er som aldrig har sett så många siffror...sjukt!



Nåja mycket sjukt händer i världen å jag kan ju inte reta upp mig på allt sånt, då blir man ju deprimerad! så nu över till något helt annat.

Igår var jag å älsklingen å skulle paddla, försökte iallafall, vi kom inte många meter förrän det var stopp, men vi åkte förbi en gård där dom hade ett sånt här.....

Varför har inte alla ett alldelses egen spruthus?!

Nu har jag misskött mig hela helgen, vin, öl onyttig mat, fikade super gott hos Lotta å Mats igår, så nu som vanligt,  då  det blir måndag börjar det "nya" livet!

Här var min nyttiga (tror jag) frukost säkert bättre än oboy å mackor iaf.



Så nu blir det gåing med Gunilla, å sen 18,30 så tar vi en tantgympa!

Vi böjade detta inlägg med en jobbig å hemsk bild men avslutar med en underbar!




 


Jag kanske har ett tråkigt efternamn men heter då fan inte ANKA iallafall!

Hej hopp!

Idag har man varit seg som en bäver! Spelade poker till typ 4 imorse, jätteskoj!
Nu kollar vi på en Wallander film, men Emil håller på att somna hela tiden så vi pausade så han kunde ta en power nap.

Katten Elsys friare är snart på väg att flytta in nu, han står på trappan å tvekar på om han ska gå in i huset eller inte.

Sen har vi mordet.....



Jag VISSTE att det var pojkvännen! Har kollat på så mycket Beck, Wallander mm, så min erfarenhet sa mig det!

""Jag har även en ny idol, hon heter Anna Anka å säger så mycket klokt!
Hon tycker synd om svenska män som gifter sig med en snygg kvinna men som ganska snart förvandlas till patrask.""
""Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen""
""hon uppmanar alla tjejer att flytta till USA och skaffa sig en rik karl, så att kvinnor kan vara kvinnor på heltid, fixa naglar, gå på gym, shoppa mm""


Undrar om hon är tillsammans med honom för att han är så läcker eller KAN det vara för pengarna? jag vet inte jag, vissa tror det är för pengarna, men kolla på han, han är ju HET HET HET den där Paul!

Hans skrynkliga lilla ansikte på hans spänstiga 130 cm:ers kropp! GRRRRR!!!

Nej nu har jag snackat nog med skit om våra stackars kändisar!....ska gå ner å väcka Emil till liv, så vi kan kolla klart på Wallefilmen.

Ha det BRA ni där ute!


beckbeckbeckbeckbeckbeckbeckbeckbeckbeck

Nu är jag ledig i 6 dagar, det är ju helt UNDERBART! har gått bra att jobba, tiden har bara sprungit iväg.
Ikväll ska vi till vänner å hälsa på, äta och kanske spela lite kort!

Den 22:a ska jag ha visning på huset, det är 2 st som verkar intressant att hyra ut till, men dom vill ju säkert inte bo tillsammans så jag måste tyvärr välja....såvida ingen av dom ångrar sig, det skulle ju göra situationen lite lättsammare.

På lördag funderar vi å åka å fjällvandra å bo i ett sååååå mysigt hus! om det inte blir det,  så åker vi nog och paddlar någostans.

Sen måste man fundera på att åka å hälsa på mamma å Håkans  små råttor någon dag, dom har säkert vuxit till sig lite, här kommer en bild!

Såg att Beck kommit ut på bio....här är man fan inte med i svängarna, när hände det?.....dom filmerna är ju BÄST! jag är ju mega super fanet å hade inte koll på det!

Ja som ni märker har jag inget vettigt att skriva, så jag går å hittar på något annat ist.


Ha en skön fredag vettja!

Ps någon som vet hur man får till annan färg på texten?

 




Mobilen från helvetet...

Nu har min nya fina mobil gått å dött, den har jävlats med mig från första början. så nu har jag Emils mobil från stenåldern igen....
Nej precis, inte såååå roligt!
Men nu håller jag på att ominstallera min svikar mobil, och om inte det funkar så måste jag lämna in den på service. Som tur var hittade jag igen kvittot....jag har varit så nervös över att jag inte visste var det var....Jag är inte så ordningsam som man kan tro;) det var ren TUR att jag hittade igen det.
Igår när jag åkte å besiktigade liket (Emils lastbil) så möttes jag av en mycket ovanlig syn på 87:an.....jag mötte en bil, som hade en släpvagn och på släpvagen var det en båt.....ingen konstigt med det kanske, men i båten stog det en HÄST!!!!!..................på typ 2 meters avstånd kunde man se att det inte var en riktigt häst, men ändå! det var en plasthäst i naturlig storlek i båten!
Idag skulle jag å Gunilla egentligen ha boxats....men hon fegade ur (skylde på att hon var sjuk) men jag tror faktiskt att hon bara var rädd;)

Hej hopp!

ps Hallelulea! nu funkar mobilen igen!, lite grejer som är borta med skit samma!



Bruntan bo

Min storebror hade en liten udda bild på sig själv, jag blev nästan troende då jag såg den, därför måste även ni få se den!



Men i sitt andra vanliga liv ser han ut såhär...



Imorgon ska jag besiktiga Stuguns bygg å färgs gamm lastbil kl 15.30 i Hammarn....den går riiiktigt dåligt så det är väl lika bra att bege sig från stugun redan då jag slutar vid 07 på morgonen.....okej jag överdrev en smula, men det KÄNNS ungefär så


Ibland går det bra å ibland inte....

Har varit på HC, skulle ha tagit ett cellprov, första tiden jag fick glömdes bort.....å det damp ner en räkning på 100:- i brevlådan, (ja okej jag överlever)  idag kan ingen anklaga mig för att ha varit sen, idag kom jag en månad för tidigt!

Igår var det tantgympa, ganska kul faktiskt även om det tar emot att erkänna, Boxningen på torsdagar är åxå riktigt kul (å grymt jobbigt) så ta er dit tycker jag!

Igår ringde en kille som ville hyra mitt hus. han var 20 år ung, hade 2 kattungar å en sibirian hund, jobb i stan men skulle pendla, och slutligen betalningsanmärkningar, han ville starta ett nytt liv hette det.....ja det var ju rena drömhyresgästen det!

Så här såg jag på det då:

Kattungar som river hela stället.
Hundens klor repar alla mina golv....skit å piss i hela huset (för han pendlade ju, eller skulle han ha tagit med sig alla djuren på jobbet)
20 år....
Betalningsanmärkningar.....eh ja!
Mitt hus får nog hellre stå tomt än jag chansar på att ta han som hyresgäst.

Jaja han skulle säkert kunna vara jättebra åxå....men då får han vara det i någon annans hus, jag bjuder på det!
Nu ska jag ut å rasta Gunilla på en långpromenad.

Ha en skön (gud jag blir helt dagvill när jag jobbar, så jag måste kolla i kalendern) TISDAG!

Jag tycker att hästar är bland dom vackraste djuren som finns!





Söndag äre idag

Det som jag alltid har sagt står idag i Aftonbladet "vill du se snygg ut? skaffa då en ful kompis". nu ska mina kära vänner inte ta åt sig, för det var bara en rekomendation från min sida, inget jag gjort själv!

Idag har jag lämnat Joline hos sin pappa, i två veckor ska hon vara där, kommer att längta ihjäl mig tror jag bestämt!

Har klippt min svärfar, han hade sämre tålamod än en 3 åring.....iof hade han världens tjockaste hår åxå så det tog ju sin tid om man säger så!

Nu är det snart mamma söker pappa som Gunilla kallar det, kanske inte världens bästa program med går ju absolut att se.

Clownen är för övrigt riktigt äcklig tycker jag, även fast jag kommit upp i åren, så är jag faktiskt lite livrädd för den!

Katten Elsy verkar ha hittat sig en kille här utanför, han är korthårig och rödhårig....precis den värsta svärsons typen jag kunde tänka mig alltså. Jag tror hon har letat upp han av ren jävulsskap, hon är säkert i någon slags katt trotsålders period.


Ha en skön söndag på er!

 

 


Seg men vid liv

Då var man fast i Ösd då, Emil åkte hem imorse för han skulle jobba, men jag å Joline var trötta som små grisar så vi sov vidare, så nu sitter vi här utan ström på mobilen....känns nästan lite handikappad faktiskt, man är bra beroende av den där mobilen.

Trevlig kväll var det igår, mat å vin å massa surr.

Igår ringde en som lät väldigt intresserad av att hyra mitt hus, hon lät intressant för min del med, trodde att det kunde bli problem att hyra ut i dec/jan. men flera har redan hört av sig så det ser lovande ut!
Men jag ska inte bestämma mig för någon, för snabbt, jag har ju några månader på mig att bestämma.



Jag å Emil på kryssning!


lookalike




 

Nu ringde kära mamman å bjöd in oss på middag, klart man tackar ja till det! ska bli nice!

så ha en riktig skön fredag kväll allesammans!

 


Hus till salu, till rätt pris, (högt pris) eller uthyres (billigt) 3500:-/mån

Jipppppi!! då är man ledig i några dagar, så skönt! älskar att jobba natt, man är ju ledig så långa perioder då, och det behöver jag för att kunna leva!

Mina kära hyresgäster har sagt upp sig, dom har lyckats hitta sig ett hus att köpa (varför gör inte jag det?) kan kanske vara för att jag har för höga krav? Det ska ligga vid vattnet, ha pool, tennisbana, ridhus, stall, 45 hektar mark osv...........NEJ! så är det ju inte, söker ett hus vid vattnet ELLER ett hus lite avsides med lite mark så jag kan ha hästar, inga störande grannar är ett krav, men det var väl inte så jävla farligt?

Hur som helst, mitt kära hus som är åter ute för hyrning.
Vet ni om någon som är:
ordentlig
händig (orkar inte åka 10 mil varje gång jag ska rensa avloppet tex)
gillar att städa (någon som verkligen gör det å inte bara pratar om det)
inte har betalanmärkningar.
gillar att vara ute mkt (slipper nöta på mina golv då)
gillar trädgårdsarbete.
gillar att renovera
gärna snickare;)
är pedant
rik och slösar gärna pengar på huset


Ja det var väl inte heller så hårda krav på min framtida hyresgäst!



Nu ska jag hämta min underbara dotter på dagis, å ikväll är det FREEEEEDAGSMYYYYYS!


hej hopp!

Gud vad irriterad jag blir på fega människor, ett exempel: En person skriver massa skit på sin blogg och sedan är så jävla feg som inte vågar godkänna en kommentar som denne får isamband med inlägget....uha! fegt och löjligt!

Idag har jag sovit dåligt, hade tid på bvc åt Joline, hon skulle bla ta vaccination...tror det var därför jag inte kunde sova, min lilla prinsessa skulle bli stucken! men det gick sååå bra! hon grinade inte ens!

Nu håller älsklingen på att laga middag, ska gå ner å kolla vad det blir för smarrigt;)


Tillbaka

Då var det dax för en liten uppdatering.

Har varit å hälsat på i Stockholm samt varit på en rolig kryssning!
Nordman och Städut blakk spelade



Nordman måste ha drabbats utav den välkända "gubbsjukan" han hade skaffat sig en betydligt yngre blondin som hade typ dubbel dubbel dubbel ddddd i bröstmått.

Nordman var iallafall förband;) till ständut.....och jag måste bara säga att ständut killarna var GRYMMA, riktigt bra!

Emil träffade på tomten själv, så han passade på att önska sig lite....jag ville att han skulle hålla om tomten, men där gick gränsen sade Emil;)



 

En fet jävla repa på våran fina bil.....typ 1,5 meter lång....den orkar jag inte skriva ngt mer om....(då blir jag bara upprörd å det är inte bra såhär på morgonkvisten)

Mammas hund har fått valpar nu....men den lilla  harmamman släppte ju knappt fram mig så det blir tyvärr inget kort jag kan visa er....kanske om några veckor, dom såg riktigt söta ut iallafall.

Nu ska jag jobba i tre nätter.


tjipp tjopp

Diffmöte jobb 13-16 nattmöte 18-?? och nattens pass börjar 2045 till  morgonkvisten....känns inte som att detta vart någon ledig dag eller.

Men men, hur som helst blev jag riktigt nöjd med mitt kommande schema, så det är ju skönt!

Nu ska jag steka fiskpanetter, kokt patatis och grön gegga...vad heter det?....vad irritersamt!. jo det heter SPENAT för tusan! älskar fisk!

Har klippt både Emil å Joline, jag blev riktigt nöjd denna gång faktiskt, oftast blir det bra, men inte alltid...och den som frågar mest "är vi klar snart" är inte Joline utan självaste Emil själv;)

I stugan har jag hunnit att vara åxå, jag målade men jag tror att jag var mer indränkt i färg än det jag skulle måla. måste träna lite mer på den tekniken tror jag;)

Joline fick en egen liten båt som hon kunde ro omkring i....kolla kolla!




ha de bra!


katt, katt, katt

Hej hopp!

Igår när jag skulle hämta Joline på dagis, så stötte jag på sjävaste själsfränden him self, jag kände på en gång att detta är mr RIGHT! ja sådär uppenbart som det bara är på film!
En själsfrände till Elsy! här kommer några bilder.

Problemet är bara att jag inte vet vems det är eller om det överhuvudtaget är en hane eller en hane med resurserna kvar? hursomhelst var det en cool kisse som påminde om Elsy fast med mkt större huvud.

Sån här god sallad åt jag i helgen då jag jobbade, har verkligen skärpt till mig förutom igår då det blev våfflor.



Elsy hade bajsat på sig så hon fick ta sig en dusch



hon torkade tillslut;)

Här har Joline gjort en inköpslista (stora tjejen)....så duktig, Emil har skrivit smör längst ner....vem tycker ni skriver finast;)

Till helgen åker jag å älsklingen på kryssning till Åland, det blir nog riktigt skoj det!

 

 


RSS 2.0