ingen rubrik

Då sitter man på jobbet då och har några nätter framför sig, tur man har BRA arbetskompisar så det går fint att ta sig igenom nätterna!

Idag körde jag in Joline in till stan till sin "lilla mommen" som hon kallar henne, allså sin mormor, hon älskar att vara där, så det kändes ändå ok, eftersom jag ändå jobbar hela helgen, längtar till SEMESTER!

På vägen hem fick jag sjuuuukt ont i magen bara typ 1 mil ifrån stan, jag ringde till Emil och bad han komma å möta mig med toa papper, men det vägrade han....han kan dö för mig påstår han, men inte komma i en sån fruktansvärd nödsituation....i vredesmod så höll jag mig hela vägen hem!

Våran havererade båtmotor är på lagning nu, så jag HOPPAS att det fixar till sig med den till nästa lördag då det ska fiskas gädda!


Lilla släktträdet



Pappa och Joline i Bydalen



Mamman



Storebror Bruno



Storebror Bruno och hans dotter Sandra



Lillebror Rikard



Min ängel!



Jag själv och min prinsessa!

såja

Åhhhhh vad jag blev irriterad på Dagens industri som ringde och väckte mig kl 11. Dom har ringt och väckt mig säkert 5-6 ggr senaste månaden. och varje gång säger jag samma sak: "" nej du har ringt ett privatnummer och inte till Stuguns bygg och färg, men ring 10035 ist......gång efter gång efter gång!

30 sekunder senare ringer samma person och låtsat att hon ringer från Vattenfall, frågar efter Stuguns bygg och jag säger lugnt samma sak igen. och då frågar hon om det brukar hända ofta, JA säger jag och att Dagens industri terroriserar mig när jag sover.....vi avslutar och hon (förmodligen) ringer en sista gång och lägger på.
Så då ringer jag till Emil och säger att han inte behöver köpa ngt därifrån.....jag har viss förståelse för deras frustration eftersom jag själv jobbat som teleförsäljare, ett jävla pissjobb.....men sluta jobba som det då om man inte pallar!

Jag hängde ut tvätten igår, så ni kan ju skylla på mig eftersom det har regnat sedan dess. (händer alltid) alltså kan man nästan se mig som en gud, som liksom kan styra över saker å ting, i detta fall vädret! vad har du för förmåga??

Ikväll funderar vi på att ev åka in och gå på bio....men denna gång ska jag nog kolla upp tiderna och vad som går innan man ska vara impulsiv och vild och bara åka in på chansning.....det blev inge bra den gången! MIRRORS....inte den bästa filmen! kanske den sämsta? samt att det var HÖG skrämselfaktor på den så jag höll ju på att bajsa på mig ett flertal gånger av rädsla!.....tur att jag har  mitt på det torra när det gäller kille så det inte hade varit en bio dejt....för då kanske han hade tyckt att jag hade haft lite för klena nerver.

Nej nu ska jag göra mig iordning för att hämta mitt allt på dagis!







Pågående renovering i lilla gäststugan i lillsjöhögen....ska bli STORA fönster ut mot vattnet! sedan skall denna snygga tapet sättas upp där på gipsväggen som ni ser.
Äsch då  kan inte spara den av någon anledning? men här kommer en annan som jag stod och valde emellan som åxå är fin.

Hej hopp!

Jajamen då var man på arbetet igen då! hade gärna varit ledig lite längre med tanke på att hela helgen gick åt till att utbilda sig, men å andra sidan ska man inte klaga! ska vara ytterst TACKSAM över att jag har ett jobb, och det ÄR jag!

Jag var i tidningen idag! man kanske inte ser sådär på engång att det är jag.....men det är det! det är jag som ligger på backen och blir omhändertagen.



Nej kommer inte på ngt mer att skriva nu, hade bra!

Kommit fram till vissa saker!

Nu har det precis slagit mig! Min kusin Robert se bild:



Är lik kändisen Adam Alsing!! vad tycker ni?! här kommer en bild på Adam:



Okej inte som enäggstvillingar med lite halvsläkt lik kanske?

Sen på min RK utb i helgen var det en som var otroligt lik min pappa! ångrar nästan att jag inte tog ett kort på han.

Utbildningen är nu slut för denna gång, åter igen om 3 veckor, det har varit riktigt BRA, och ROLIGT att ha med sig, Runa och Gunilla!
Imorgon är det reptage i LT om Röda korset, dom kom mitt uppi våra fejkade skador och omhändertagande....så KANSKE är man med på bild imorgon, kanske inte, det visar sig!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och kolla på grannfejden!

Gooooo natt!!!

oooopsss!

Då var denna dag över då....gud vad fort det går....ingen nytta har jag gjort direkt heller, skruvat på stödhjulen på Jolines cykel som jag ska sälja, men det är ju inte mycket att skryta om på en hel dag!!

Igår tog jag mitt första springpass på månader, grymt jobbigt! trodde jag skulle kvävas och ev dö på en gång!

Någon anonym har skrivit "tack så mycket" eftersom det är anonymt så vet jag inte vad personen tagit åt sig av och vem det är? sorry om jag träffade en öm punkt, men det var helt allmänt ifall det nu var bloggar om bebisar. ingen specifik person jag menade....men som sagt jag gissar ju bara nu att det var det som detta handlade om?
Är hursomhelst inte ute efter att såra någon.

Såg på Aftonbladet att en tjej sålt sin oskuld för 100000:-  undrar om en kille skulle kunna göra likadant?, ja förmodligen....men frågan är om någon tjej skulle betala för det!?

såg på läckerbitarna i bonde söker fru ikväll....det ska bli spännande att se i höst!



Håller på att planerar inför min 30 års fest....jag är ingen planerare så det känns bara ångestladdat och jag ångrar mig redan, men nu är ju inbjudningarna utskickade, så det får bli som det blir!

Och Åsa klart att du åxå ska få en dagens ros! min kära trogna älskling! här är den!!


Oj jävlar vad stor den blev! men det är du ju värd! kram!

Sov gott allesammans!

Ps håller på att bli som en kompis farmor, hon köpte kattmat på affären för den var så billig.....fast hon hade ingen katt.
Och jag såg en yber billig barnvagn på blocket som jag fick en pulshöjning av och var nära att köpa....jaha och vad ska jag med en barnvagn till då??!! Jolinen är ju aningen för gammal, inga fler på G och jag har dessutom två egna!

Lite om inget

regn, sol, regn och åter igen sol....konstigt väder, men man får väl glädja sig åt solskenet emellanåt!
Har varit och spelat alfapet med Gunilla, hon vann flera gånger så jag misstänker FUSK! eftersom det var  hon som räknade poängen;)

Ibland känner jag att det är så svårt att hitta på ngt att skriva om....verkligen bloggtorka....och då kan jag gå in på andra roliga bloggar och få lite inspiration, det är bra!
Sen har vi mindre roliga bloggar också....typ mode bloggar, ""idag har jag på mig benvärmare från piff och puff för 26898 kr köpta från Paris då jag var hos min pojkvän  Sean Paul i helgen""

Eller ännu värre folk som bloggar om sina barn....det gör ju iof jag med, men jag har mina begränsningar.
Att få veta vilken blöjsort, storlek på blöjan hur mkt bajs den rymmer. hur många gånger barnet vaknat på natten, vilken vällingsort och hur mkt välling den dricker per dygn. vilken färg på pyjamasen och hur många knappar den har. har många rapningar i timmen den kan göra, det är ju fasen tråkigare än att städa toaletten det!

Eftersom min kära men fuskande vän Gunilla har tjatat om att hon aldrig fått dagens ros, (det har hon av mig efter att hon beklagat sig) men det var det ingen som såg, inte Emil heller som fått en.

Så här Gunilla får du DAGENS ROS av mig!
För att du är en BRA och pålitlig vän!



Hej hopp!

En tråkig men nyttig dag i mitt liv

Såja! då har man varit nyttig idag och rensat massa skräp vid mitt hus i Hammarn.....där fanns det generationer av nedskräpning, inte bara det, tidigare hyresgäster hade lämnat bråte efter sig i skogen.....hur kan jag veta? detektiv som jag är så kunde det avslöjas med en någorlunda färsk dagstidning från den aktuella tiden, och julklapps kartonger med NAMN på, så mer bevis än så behövs knappast....så tråkigt bara! men nu är det avklarat och det känns BRA!

Jag har sååå ont i huvudet! måste nog ta en ipren snart, det brukar hjälpa.

Har kollat på ett hus idag i Krångede, ett lite per- albin torp, såg så MYSIGT ut på bilden, men vi konstaterade att det inte var ngt för oss....dom hade styckat av marken framför huset, så att det knappt var ngt kvar...sen var det fler saker som vi inte gillade.

Jo föresten....vi letar hus i krokvåg, ammer, krångede trakten;) gärna vid vatten, men viktigast ett enskilt läge!
Här är en bild på huset som vi gillade först men vid närmare titt, njaeeee



Imorgon om det är skapligt väder så blir det nog en tur till mitt blivande paradis i Lillsjöhögen, fönstren är insatta men det är lite smågrejer kvar att göra på det.
När det blir lite varmare på nätterna blir det tapetsering och vips så var lilla gäststugan klar! då ska ni få se bilder!

Ps....min mobil är påväg till mig! posten är seg som fan...det tog fem dagar för den att komma dit den skulle, så jag hade nästan kunnat gått själv med mobilen och ändå hunnit före!....men som sagt SNART så! wippi woppi!!

inget

Så nu har jag jobbat klart! va skönt! ska iof in till stan i helgen på Röda korset utbildning, men det kan man ju inte kalla jobb direkt.

Min mobil har inte kommit till mig åter....det är såååå tråkigt! allra helst med tanke på att det är så avancerat att ens få bort knapplåset på min mobil som jag har lånat (kan bero på att jag inte kan heller) den är hur som helst från antikens antik, och jag skulle faktiskt uppskatta om dom påskyndar ärendet lite!

Jag är så jävla uppihejsan i en grej nu, som ni kanske kan få höra om sedan....får ju nästan magsår!...altså....det är en bra grej....hoppas jag, jag vill jag vill jag vill. ungefär så, då fattar ni va?

Trist att det är så mulet väder....vill ju ha sommar nu.
 Snart är det semester åxå.....fast min RIKTIGA semester bli nog i vinter då vi troligvis åker till Filipinerna.
Robinson spelas in på filipinerna, visste ni det?

Nu söker dom nya personer till Robinson, det hade ju varit häftigt att vara med! med jag vill inte vara ifrån min Joline så länge.

Min bästis Åsa från Stockholm är singel nu, så nu tycker jag hon ska ta sitt förnuft till fånga och flytta till Jämtland!


Lite bilder!

Gick upp på Stuguberget häromdagen här är lite bilder....



Hittade lite oprovade inställningar på min kamera som jag var tvungen att prova!





Här en myra som kånkar på middan kanske? den här myran hade jag säkert inte ens sett innan min ögon operation, gud så BRA den blev! nu ser jag ALLT!


Det är låååångt ner till backen!


Vy från Stuguberget.....såg massa bergsklättrare efter vägen hit upp....jag vill åxå!


Mamma säljer smycken, här är 3 stycken som jag har köpt.


Katten Elsy som är ute på spaning!



Hihihihihihi!



Okej då, jag visar en lite snällare bild på mammas gubbe håkan....han ser ju faktiskt ganska normal ut i verkligheten, även om jag kanske har vinklat till det, till det motsatta=)

Våran nyinköpta båt har havererat inför storsloken 2009....skandal! hoppas att vi får till det, annars blir det fan snorkel och kastspö, för jag SKA fiska!

Ha en bra dag, själv ska jag jobba ännu en natt, men sen är jag ledig i 6 dagar har jag för mig.


inlägg nr 2 idag....det går utför

Måste bara dela med mig av detta....har varit in och kollat på andras bloggar igen, den här bloggbruttan har lagt ut sig själv på youtube.....http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=naztysbunny+2&aq=f
och eftersom det kändes så viktigt och meningsfullt så måste även ni få se det....hon hade verkligen något VIKTIGT att komma med, och HON är nu min största idol!

sen till något mindre viktigt men fan så roligt! kolla in denna get!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=x0S5zS8jSE4

Nu ska jag gå och göra tårta till min älskling som fyller 35 idag, den stackaren måste jobba

NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT!

Men va e det här?! killar är ju inte killar längre....börjar känna det som ett litet hot när dom blir kvinnligare än vad jag är....läste en ny blogg """Rahlenfeldt""" hette han/hon.....och han hade nu fixat till sina läppar!
så här blev dom


Det har säkert med min ålder att göra....att jag är snart 30 och börjar få fördommar som många gamlingar har om bögar, svarta, lesbiska, osv......jag har ingent emot dom tidigare nämnda.....men vad fan!  det MÅSTE ju finnas gränser!
Tjejer har ju varit fåfäng i alla tider.....vissa mer än andra.....jag är väl kanske där på mitten någonstans.....Mina dagliga rutiner vad gäller fåfänghet:

1. Borstar håret
2. Borstar tänderna
3. Deo

Sen om jag vill göra mig lite extra fin så kanske jag använder plattången, och sminkar mig lite (mitt smink är flera år gammalt=(   .....(duschar förövrigt varje dag, tro inget annat bara för att jag inte skrev det i listan!)

Så när killar gör fylligare läppar, skaffar inplantat ballar, och använder dyraste hudvårdsprodukterna och har därmed lenare hud än en baby så kan jag inte vara med och konkurrera längre.....vad ska jag göra.....lägga mig ner och bli en man? sluta raka mig på diverse ställen och börja rapa och fisa? (rapar gör jag förresten nu med)
Eller ska jag bli värre än hon/hannarna? och Förstora pattarna till DDDD+ och göra detsamma med resten av kroppen åxå förutom midjan som jag bantar ner till en sk size zero.

Nej nåt sånt orkar jag inte med! ÄR FÖR GAMMAL för sådant tjafs!.....Jag ska inte lägga mig ner och bli en man (du behöver inte vara rädd Emil) men jag ska inte anstränga mig för att bli kvinnligare än dom andra heller....jag fortsätter att vara där i mittemellan liksom.....

Här har ni en sk mittemellan människa med sin pojkvän som fortf är kille och är nöjd som han är över sin flickvän!



Titta på oss noga....för det kanske inte finns så många kvar!

Hej svejs!


Borta...förväl och god bye!

Då har man hunnit få sin nya mobil....denna vita....och nu är den borta igen....



Först syndes ingenting....kunde typ svara men ingenting mer....sen lyckades jag med lite vägledning uppdatera mjukvaran....bra nu syndes sms osv....fast nu var det engelsk meny! kunde inte skicka åäö och t9 funktionen funkade ju såklart inte på svenska...så nu har jag skickat tillbaka den och får hoppas att det inte dröjer allt för länge innan den kommer åter till mig....för just nu har jag denna
(den har inte ens färgdisplay!).....fast den funkar ju...så jag borde ju vara tacksam trots allt!

På fredag fyller Emil år....jag och Joline var in och handlade lite presenter till honom, jag sa till Joline att hon absolut inte får säga ngt....hon lovade....men när jag klev ur bilen i ett ärende i några minuter.....så blev det för jobbigt för henne...med en nyfiken Emil så gick det bara inte att vara tyst....men jag vet ju å andra sidan hur pass nyfiken han är åxå=)....så man kan ju inte begära för mycket av en femåring.

Längar till storsloken! då ska det fiskas och ev om vädret tillåter ta sig en liten jamare!

Hade gött!


Joline tema...

Jag märker själv att det blir färre och färre inlägg här på lilla bloggen.....det måste betyda ngt....Det kanske är att jag har ett liv! hoppas!

Idag har vi varit in till storstan å shoppat lite, Det första joline sa när vi kom in på en klädaffär var: ""Titta här mamma"" och roffade åt sig ett linne, ""den här är det lite hola hola över"" haha vart får hon allt ifrån!?

Vid middan idag säger Joline: ""det var förbaskat god mat det här!""

Sen satt vi och spelade ett roligt spel med hon igår....man ska förklara ordet utan att säga själva ordet


Nr 1. Joline säger:   ""Någonting man kan flyga i""
Jag gissar typ hellekopter, flygplan osv.....men jag är ju lite trög åxå å andra sidan, det är ju klart att den lilla människan menar PASTA!   hehe på någon lite klurigt sätt så såg hon fel på pasta och flygplan, något som kan hända vem som helst!



Nr 2. Joline säger: ""Något som har rött på sig och har hö""  
på den visste jag inte vad jag skulle gissa.
såklart att det var självaste julebocken själv!




Nr 3. Joline säger: "" något som är svart""......ja det kan ju bara var en eller max 2 saker som kan vara det hehe....
det var iallafall en myra!



Hon var grymt duktig att förklara iallafall....mkt bättre än mig och Emil många gånger!

Nu håller dom på att smyg göra en kladdkaka för att överraska mig.....men jag har sån fladdermus hörsel så jag har ju såklart fattat för länge sedan vad dom håller på med....men jag ska ta fram mina skådespelar talanger sedan och låtsas att bli såååå överraskad!



Dom underbaraste människorna i mitt liv!


Kontaktannons

Ja då sitter man och häckar då på jobbet som vanligt, eller ja som vanligt och vanligt var väl att överdriva, men detta blir ju nästan mitt kommande hem dom närmsta dagarna, 5 nätter och snart är en avklarad iallafall.

Igår var vi till Hammarn och plockade med oss ett heeelt  lastbils flak med flera generationers rat från min tomt....det var en hel del det....och ca hälften är kvar som vi tar en annan jul.

Mina nya hyresgäster känns väldigt bra och seriösa jag hoppas att dom kommer att trivas!

Sen har vi varit i stugan och satt in nya fönster i lilla gäststugan, blev så sjuuuukt bra att jag nästan började gråta, jag har sån tur att jag har en sån underbar pojkvän som vill hjälpa mig med sånt här....eller mig och mig.... oss, vi ska ju vara där tillsammans!    sen hade hela jävla storhuset satt sig så vi fick inte upp dörren....så när något är fixat så blir det altid ngt nytt, som om det inte vore miljoner grejer där som ska ordnas ändå! tur att jag är så himla ung som jag är!  är ju fortfarande på 20 talet  haha....kommer att köra med det in i det sista!!

Kontaktannons

Hej mitt namn är Elsy och jag är en ung dam i mina bästa år, känner att jag är mogen om ca 1 år att bilda familj, du ska vara långhårig, social, inga olater, uppfostrad, plikttrogen, gentlemanna aktig, barn sedan tidigare är inget hinder.
men om du ser ut såhär så kan jag göra undantag för ALLA mina önskemål:



Men ser du ut såhär så måste du uppfylla alla kraven samt några fler!







Nämen allvarligt nu....hör av er om ni vet om nån villig långhårig kissemiss (helst okasterad) (katt)

Utkast: Nu är ...

Nu är det strax lägg dax....ska jobba 5 nätter nu kommande dagarna.....kan ju bli lite tuuungt.
Har iallafall bestämt mig ang mobil äntlingen, det blev en Sony Eriksson (en sån som jag aaaaaldrig skulle ha.....och jag ångrar mig faktiskt redan eftersom det verkar vara nått fel på den....hård eller mjukvaran tjafsar, så jag ska få ett mail där jag ska följa instruktionerna och funkar inte det, så ska jag lämna igen den.....kul.

Min Älskling har fyllt 5 år!

Min lilla prinsessa har fyllt år! vi var på djungelhuset och busade! Dom hade hur roligt som helst! perfekt ställe tyckte jag!
Tänk att hon redan har fyllt 5 år, helt otroligt! det MÅSTE ju innebära att jag åxå har blivit till åren......BRA att inte det syns haha! jag måste ha en jävla tur!



Vi bokade såklart prinsessrummet (det fanns disco och sjörövar rum med)
Där bjöds det på korv, festis och glass, godis påse fick dom med sig hem med.



Här är Gunilla som står och sover som vanligt=)




Sen åkte vi och käkade på Max eller som Joline säger: Max Donalds....



Dom här var åxå hungriga



Sen åkte vi hem och åt tårta och öppnade lite paket!




Just nu håller jag på att sätta upp panel på nya toaletten som vi håller på att bygga.....måste bara bekänna en sak....SPIKPISTOL jag avgudar dig!....den som kom på den uppfinningen är bäst!

Sen måste jag säga att jag tycker att Robinson är sååå spännande! heja JARMO! och BRA att mega super fjanten Christian åkte hem....så här tänkte han: ""ånej grabbpakten är bruten jag FEGAR ur och åker hem självmant ist för att bli utröstad det tål inte mitt ego"" blöööööhh!!  

Jag vet vad folk tänker eftersom jag är så nära tankeläsare man kan komma, tänk på det ni!


RSS 2.0