Mitt liv som supermodell!

Några frågor som jag nu besvarar mina trogna läsare, håll till godo!

1. Hur kommer det sig att du blev modell?

Jo, så här var det, jag bara ÄLSKAR att titta på mig själv, kan knappt ha ett arbete eftersom det stör mitt största intresse, så jag tänkte: det är klart att jag ska bli modell, vem skulle tveka?

2. Hur kan ditt hår se så glansigt och fräscht ut?

Jag doppar det i ett äggnoddy bad en gång i veckan, sen använder jag ju såklart Flichers schampo från Paris som bara  kostar 3900:- 

3. Hur kan du vara så smal?

Äter inget....

4. Hur många vänner har du?

Ja verkligen riktiga som jag kan prata med om allt, liksom bästisar ca 1598 st, andra kompisar 9887 st och folk som jag känner 789544788 st. ( typ alla dom läser min blogg åxå)

5. Hur mycket tjänar du på din blogg?

Gillar inte att prata pengar, men om vi säger så här.....jag klarar mig och ev alla mina vänner som jag inte känner så väl, så skulle jag klara att försörja dom med.

6.Har du ngn kille?

någon? .....herrugud, ALLA vill ha mig! kom inte med så dumma frågor!

7. Vad kommer du att göra i framtiden?

Kommer såklart att vara modell i hela mitt liv, få gratis schampon, och gå på cocktail partyn var och varann helg.

8. Men kommer inte åldern att begränsa dina möjligheter som modell i framtiden?

Bah!! nu kommer det så där jävla dumma frågor igen! har talas om Botox!?


MOhahahhah som ni ser har jag läst kändis bloggar och måste nu vara lite mongostörig!
Slutar med det nu och tar ett härligt bad istället, lägger ut en bild på min underbara lilla familj (som är helt normal)








Hemresan

Vaknade vid 04:00 samma dag vi skulle resa hem från spanien.....låg och vred och vände på mig som en speedad helicopter, Emil höll på att bli galen på mig!

Vi skulle upp kl 05:00 men jag var ju redan vaken då med världens resfeber! till och med kräktes när jag skulle borsta tänderna. Försökte väcka Joline, vilken inte var så lätt. hon var på uruselt humör, och bara ville sova!
Jag hade packat allt på kvällen innan och hade tydligen packat ner en av Jolines strumpor, så hon fick bara ha en på sig, och det gjorde ju inte hennes humör bätttre.

Vi kommer på planet, men sedan 5 minuter innan landning så meddelar piloten att vi strax ska landa på Arlanda......MEN NEJ!!! det ska vi INTE, vi har beställt biletter till Midlanda där våran bil står och väntar på oss......men nej då, där var det för dåligt väder. så vi landar i el stockholmio, vi sittar i planet i 2,5 timma där vi under hela tiden blir lovade att vi strax ska få åka tillbaka till Sundsvall, ungarna skrek som stuckna grisar och allas tålamod började ta slut......då meddelar piloten att det blir buss hem, ja vad roligt! 5 timmar till! plus alla timmar det tog att fixa fram dom där bussarna. vi tänkte vara smart och ta den sista bussen, så vi skulle få mkt plats, så skulle vi inte tämkt, eftersom den sista bussen var ytterligare 45 minuter försenad, och när den väl kom, så var det inte han som körde dit bussen som skulle köra oss hem, så då fick vi vänta på chauffören åxå!!

Väl på midlanda.....så går inte bilen igång!.........

efter vi väl fått starthjälp. så är vi micronano sekunder från att köra på en skock med rådjur.

Det verkade som det liksom inte riktigt var meningen att vi skulle hem den dagen, men vi överlevde med nöd och näppe!

Annars var resan GRYMT bra! badade i stora vågor, red på kamel i öknen (ska fixa bilder sen) åkte till ett jättestort vattenland med jätte många häftiga vatten rutchbanor.....
Inte några äckel päckel spindlar såg jag heller, så det var ju skönt!

Det var inte bra mat där, och allmänt dyrt, men det var rent och fint överrallt.

Till helgen flyger jag till Jönköping, jag hoppas flygresan går bra.....för det är ngt med mig och flyg....gången innan denna så, bytte dom motor på planet jag skulle flyga i, satt och väntade i åtskilliga timmar.....och när puckorna väl kommer på: " vi kanske måste bjuda våra tålmodiga passagerare på ngt"........vi satt och gnuggade händerna, och tänkte: nu jäklar kommer minibaren fram!!!.......men det gjorde den inte, dom slog verkligen till på stort det här flygbolaget, dom bjöd oss på pissljummet vatten, jamen tack så mycket, det var ju vänligt!!!

Nu är detta en lååång roman.....om igentligen ingenting vettingt, så därför avslutar jag härmed nu, fick nyss en hitlåt av min lillebror, som jag ska höra med honom om jag får lägga ut sedan, hade bäst!!


SPANIEN

Sa nu har jag 5 minutros att skriva i min blogg, sitter i spanien och dar har dom ju inte hort talas om dom tre sista bokstaverna i alfabetet.

aker hem imorgon, det har varit helt underbart!!! hur bra som helst, sol och bad, kamelridning och mycket mer!

Joline holl pa att tjattra precis heeeeeela vagen pa flyget......men 3 sekunder innan vi skulle landa sa slocknade hon......sa det var ju lagligt, hahah,,,,,,han som satt framfor Joline holl pa att fa ett psykiskt sammanbrott, hon kunde inte sitta still, satt och sparkade i ryggstodet mm......hur som helst har vi haft det hur bra som helt, och som ni kanske forstar kanner jag mig inte sa laddad infor att jobba hela helgen, direkt nar jag kommer hem,
Soooooliga halsningar fran Canarie orana!

Heeej dååååå!!! förväl och god bye!!

Nu blir jag nervös.....två timmar kvar till avfärd och jag har inte packat klart. jag har med mig en medelstor/liten väska, som jag tänkte: "jag packar lite,så jag packar med omsorg och tar verkligen bara med det nödvändigaste, så den här MÅSTE räcka, men jag har inte ens packat halva väskan!! vad har jag glömt??  det måste ju vara hur många livsnödvändiga grejer som helst, skulle verkligen vara typiskt mig.

Min prio lista ser ut så här:

1. Joline
2. Pass
3: Pengar
4. Biljetter
5. kamera

resten kan man köpa.....hoppas jag.

Jolines prio lista

1. en tom mc donalds kartong
2. en bäbis bok som man trycker på och det kommer djurläten
3. en plåtbricka
4. Högklackiga skor strl 40....hon har själv ca 28

Fick tyvärr neka henne det mesta hon ville ha med sig som ni kanske förstår, jag är verkligen en sån glädjedödare!

Roliga saker som Joline sagt på slutet:
Tom och Jerry: Tom och Cherreyyy med fransk accent
Utomlands: uthumlans

Ha det så bra nu här i sweden så ska vi ha det sååå bra åxå!

¡Adiós y buena suerte!.

Flipperifloppans bloggeriblogga

Fy vad jag har gjort bort mig! jag bytte från gamla Halebop till nya.....och redan en nanosekund efter att jag hade gjort det så kände jag att jag ångrade mig, men då stod det med STORA bokstäver " när du väl bytt till det nya så kan man inte ångra sig"
Jamen.....vafan! varna om det INNAN och inte efter....så kanske jag hade läst lite noggrannare!

Men nu är det gjort...jag har 200kr kvar på kortet efter att en månad har gått och jag ringer nu för 2 kr i minuten till ALLA.....förut ringde jag åtminstånde till haleboparna gratis.....värdelöst!!!!

Glocalnet verkar ju billigt, funkar det här på vischan??

Nu är det tisdag natt och min sista natt på ett bra tag, åker till Kanaries på torsdag! sen kommer jag hem brun som en bajskorv ! avundsjuka va?!?!!

Tid just nu 02:47
Trött? mjaaaaa kanske lite
varför är jag vaken nu? jo för att jag är så illa tvungen att jobba, jag jobbar enbart för pengarna!! annars hade jag legat och sovit, förstår mig inte på folk som är vaken mitt i natten utan betalning helt frivilligt? hur går det till?!?

Gooooooooooooooooo natttt!!!!!!

inte mycket

Då har man jobbat och sovit klart! ledig fram tills på måndag, sen blir det Kanarie öarna! ska bli hur härligt som helst! Tänkte träna nu en halvtimme på min orbitrek så är man redo sen för beach 2009! (för det räcker väll med en gång va?)

min hjärna har tydligen redan tagit semster för jag kommer inte på ngt mer att skriva........

Inget vetting skrivet här inte

Det har inte hänt så mkt dom dagarna som jag inte har skrivit. Idag åkte vi skoter till min stuga i Lillsjöhögen, jag höll på att frysa fingrarna av mig samt att vi åt bensinindränkta smörgåsar (låg en motorsåg bland mackorna) men vi överlevde ju den lilla turen så det var ju bra!

Jag har blivit beroende av att spela alfapet, kan göra det i timmar! varför har ingen visat mig det spelet förut?!

Har läst ut en ny bok, den heter Så dumt! med mia Törnblom. skitbra självbiografi, Mia var narkoman i typ 10 år, som på ngt sätt tog sig ur det, men man får läsa om hennes kamp som var mkt intressant! hon har dessutom skrivit böcker om SJÄLVKÄNSLA......vilket ALLA borde läsa.

Såg nyss en western film, Appaloosa, pang pang, horor, hästar och tuffa cowboys....rätt bra faktiskt.

så då har man bidragit med dagens bok, film, spel och inte ha motorsågen tillsammans med mackorna tips, dom tipsen fick ni av mig alldeless GRATIS!



RSS 2.0