BRUNO!

Ja nu ska man snart iväg....jobba på självaste nyårsåfton! känns faktiskt riktigt trist nu när det börjar närma sig, hade varit så mycket roligare att fira med nära ♥ kära måste jag säga.

Har iof väldigt bra jobbarkompisar så det hade ju kunnat vara värre, det ÄR inte synd om mig!

Nu har jag betalat mina räkningar och gjort mig skuldfri (dom jag kommer ihåg) så nu går jag in i det nya året med rent samvete (tror jag iallafall). så det känns ju nice!

Såg en helt sjuuuk film igår den hette Bruno, sjuk MEN rolig.



Nu tänkte jag önska mina ♥kära♥ och okära läsare ett gott nytt år, hoppas det nya blir fantastiskt för er och för mig!



Ta hand om er!

och tänk på att:

1. det blir inte roligare ju mer man dricker (man bara tror det)
2. fyrverkerier kan vara farliga (när man är full som ett ägg)
3. om du har missat lunchen kan du inte äta dubbelt så mycket till middag för att komma ikapp.


♥.....har precis lärt mig att göra hjärtan;)

 








lite om inget

Så kallt! ansiktet nästan frös ihop när jag gick hem från jobbet igårmorse! då var det 30 minus, när är det "bara" 20 minus!



NU REKLAM:
Vi har skaffat ny kattsand, köpte nån billig sand på ÖB men det luktade ju kattarsle överallt! sen så kostade vi på en lite lyxigare variant (från stuguns bygg å färg) men ÅHH vilken skillnad, det luktar gott nu när man är där å gräver i bland klumparna! (för den är faktiskt klumpbildande;) fantastico!



Nu har jag gjort upp en eld i kaminen, skönt! men det tog sin tid, misslyckades flera gånger....jag har allt som behövs, snustorr ved, tändstickor och braständare och ÄNDÅ ska man behöva misslyckas?!



snart är det år  2010, det kommer att ta lååång tid att lära sig att skriva ett nytt år om jag känner mig själv rätt.
känner på mig att det kommer att bli  (eller önskar) ett helt fantastiskt år! med: mera träning, bättre kost, mera frukt och slutligen lyx och rikedomar!



Hej svejs!

Japp jag är kvar....

Hej!

Julen är avklarad och alla överlevde, vad mer kan man önska?!

Dagarna innan jul tänkte jag göra mig julesnygg, så jag hade köpt hårfärg, trixar på med detta och när allt är klart och jag ska skåda på resultatet så är det första jag ser ETT GRÅTT HÅRSTRÅ SOM STICKER UPP......sen ser jag fler å fler å fler å fler.....allt hade alltså blivit färgat utom det som var tänkt.



Joline sa  till mig igår: "tyckte inte du att tomten lät som Emil".....hon är ju bara för klok! det är nog bara en tidsfråga innan hon upptäcker sanningen, läste att Paris Hilton trodde på tomten ända tills hon var 16 år.....så länge hade jag faktiskt inte tänkt att dölja sanningen för henne!

Ha en bra fortsättning på er!

sweeeeeeeeeeeet!

Ihhhh!! klockan är över 3 på natten!! måste ju sova snart, men jag är pigg som en lärka, råkade sova liiite för länge idag efter gårdagens nattpass.

NU är resan bokad! det kommer att bli så UNDERBART! ♥ Thailand nästa!
så här ser det ut dit vi ska:





Ikväll var Mamma, Håkan Å Ricky här, det var TREVLIGT! det blev glögg å peppisar. (haha!! Linda nu tänkte jag på dig när jag skrev peppisar;) 

Imorgon (eller rättare sagt idag) blir det köttbulls tillverkning inför självaste julafton.

JOOO! en viktig sak! var på bolaget häromdagen och fick visa legitimation, hon i kassan kunde verkligen inte förstå att jag såg så ung ut!!

Med den fantastiska informationen avslutar jag nu mitt inlägg, Adjöken!



Bönderbönderbönderbönderbönderbönder

Men ÅHHH! säger jag bara, men en ton av irritation.

Jag sitter vid tv:n spänd som en liten snoris på självaste julafton och väntar på att reprisen av bonde söker fru ska sätta igång, och I reklamen, strax innan det börjar hinner jag se vilka som blivit valda eftersom dom gör reklam för kvällens avsnitt.....suck å stånk jävla tv 4!

Men men sånt är livet!

Thilde fick sin (vänta måste googla på vad alla heter)....ja sin: Stefan, dom var så söta!
Janne fick sin: Åsa, det blir nog kanon det med, även fast jag trodde mer på Anette.
Roger fick sin: Camilla.....tror inte att det kommer att hålla.
Pecka fick sin: My.....BRA val, kan nog bli bra, lite osäker, hon verkade lite tveksam tyckte jag.

Ikväll får vi se när dom åker iväg, och Roger dansar magdans...hmm! får skynda mig från boxningen för att hinna med det!


Hur ska jag klara mig utan BÖNDERNA?

Igår  var jag å Gunilla till stan å gjorde klart så vi blev behöriga första hjälpare, det gick ju fin fint det!
GRATTIS till oss!

Men innan det så shoppade vi, jag verkligen fyndade.....tycker jag själv! köpte en riktigt nice klänning för 150:- och två likadana långa tröjor fast olika färger 99 kr styck!

Sen blev det julklappar, till mamma, Håkan, å Emil, resten har jag köpt till. ....om det inte vore för att Emil har världens ryggskott (riktigt illa är det verkar det som)(säger han åxå) så skulle han väl ha snokat igenom hela huset vid det här laget, men eftersom jag hör exakt vart han befinner sig (eftersom han stånkar, frustar och bitvis skriker, så sitter jag lugnt och känner att jag har koll på julisarna!

Nej nu har jag letat inga bilder finns att visa på min fyndkläder, (kanske lika bra det, för annars kommer min blogg snart att vara en """"idag har jag på mig ditt och datt blogg"""" och så får det inte bli! men är ni väldigt nyfiken får ni väl komma hit och spana in dom då!

Missade Bönderna igår, men om inte Gunilla hör av sig snart och bjuder in mig på hennes inspelade avsnitt så ska jag kolla in reprisen 11,55 idag.....SPÄNNANDE!

Det här är min gissning: Min älskligs Roger tar mig....nej just det ja, jag var inte med, men då tar han....hon med tänderna som är äldst.

Janne: tar hon som är lite äldre, ljushåriga hurtbullen. fast jag tycker att han ska ta hon med tänderna (det finns två med "dom där tänderna")

Thilde: tar han med glasögonen....fast det kanske bägge har? jamen han som är längst av dom, liknar lite grann som han på tuben kalles kaviar.

Och slutligen han den sista som jag inte kommer ihåg vad han heter.....jag hoppas verkligen han tar MY för den andra tjejen som jag inte kommer ihåg vad hon heter är ju ett BARN.....UUUUHHHÄÄÄÄ han bryr sig inte om mig!! han har inte tittat på mig på 3 minuter.....nej men inse att det inte är bara HON där.....nej så ta MY!

Nu har han ju iof redan valt och jag ska kolla på reprisen så jag kan ju knappast påverka....det hade jag ju kanske inte kunnat ändå eftersom han inte har min bloggadress och det är inspelat för lääääänge sedan.

Nu håller detta på att bli en lååång roman, så nu slutar jag helt enkelt att skriva...för er som faktiskt har orkat att läsa ända hit ner.

Hej hopp!


AHHH!!! vad jag längtar!  ♥♥♥







Koh samui kanske?

Sista natten på jobbet, iallafall på 2 dagar. Nätterna har gått fort......Men min kommande utlandsresa är ändå sååå välkommen, det verkar som vi åker till Thailand igen, fast denna gång kostar vi på oss lite lyxigare boende.....vi har hittat 5-7 resor med olika prisklasser som vi ska försöka bestämma en av dom imorgon och boka, så här ser det exempelvis ut på ett av ställena vi funderar på....



Äckligt va! ;) vet inte hur man skulle klara 2 veckor där?!



Emil kom hem idag tidigare från jobbet och hade fått ont i ryggen, och det kan jag säga er: det var ingen vanlig liten ryggvärk, den var tydligen ENORM! Det tog 10 minuter för honom att ta sig upp för trappan bara!


Nu är ju killar VÄLDIGT känsliga, men det gjorde säkerligen lite halvont iallafall, tur jag är ledig imorgon så jag kan ta hand om stackaren.

Hej hej hej hej!



VART?

Puuhhh....jag har varit så nära döden man kan komma, var ut i fredags, det blev lite väääl mycket, och jag var sååå dålig hela Lördagen, levern värkte!  jag vet, hur omoget och orutinerat som helst, men nu blev det som det blev!

Jag har fått mig en rejäl tankeställare och känner nu hur UNDEBART livet är utan att vara bakis som ett ägg!

Jag å Emil håller på å kollar för fullt vart vi ska åka i Januari, Filippinerna, vietnam, kuba, mexico....ja vi vet liksom inte? Filippinerna vill vi men det är så fruktansvärd lång restid, jaja vi får se vart det bär av, det kanske blir Bomsund!

Snart är det jul, det kan ju få trilla ner lite mer snö nu, så kommer julstämmningen åxå, dom flesta julklapparna är inhandlad, så jag är redo, låt den komma!





Klockan ÄR mycket nu!

Nu är klockan över 03 å Tina å Gunilla gick nyss, vi har haft en super trevlig kväll.
jag förlorade tyvärr lite väl mycket å kortspelet, men men, jag kan ju roa mig med att jag kommer att vara bakis som ett ägg när jag kliver upp imororgon.

Jag är av den sorten där det räcker med 3 öl, så kan jag bli riktigt sjukligt bakis.
Men det är ju tur att man inte gör det allt för ofta!

Nej men jag säger gooo natt nu jag!


Den ständiga frågan: VAD ska man äta idag?

Ikväll blir det smultronvin å spel med Gunilla och Tina....men först måste jag å Gunilla gå en boxnings match, hennes räddning kan vara att jag känner mig orkeslös idag;)

Jag har tränat som en liten dåre nu senaste 1 1/2 veckan....ställde mig på vågen igår och den visar att jag har gått upp!!!!! jajajajajajja jag vet om det där "du bygger ju muskler" snacket.
Men jag har faktiskt gått med i ett vad. 2 kg ska bort innan nyår, annars blir jag skyldig en middag och bio, det är bättre om jag klarar det och blir BJUDEN ist!
(och NEJ det är inte Emil som jag slutit vadet med, för han är sååå nöjd med mig som jag är)

Senaste skvaller nyheten säger att: Lady gaga skulle vara en man?........för mig får hon/han vara vad hon/han vill.

Take care....








Vad sa jag igentligen?

Jag är helt slut! sov INGET inatt och sen klev jag å Joline upp kl 05.00 för att åka till Hammarn på lucia på hennes dagis där, sen hem till dagis här och göra föräldrainsatsen från 9-15. (det är ett koperativ)

Jag har försökt undvika att vara på dagis, har liksom inte nerver för det, så i sommras klippte jag gräset, men nu är ju den tiden förbi, så nu får jag vänja mig igen, det gick faktiskt bättre än jag trodde, dom var snälla och mysiga.

En 4 årig unge frågar mig: "kan vi spela det där spelet?" nej svara jag, det är för barn.....han kollar väldigt underligt på mig och säger: "men vi är ju faktiskt barn" HRMM harker å stånk, jag menar förståss för småbarn, bäbisar liksom....jaha säger han åsså plockar vi fram ett annat spel;)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt lilla rum som jag renoverar

Adjöken!

Ps att kliva upp 05.00 är inte mänskligt!!









Paolo R

Paolo R är ju rätt inne nu, han är med i Robinson, Flickan som lekte med elden mm.

Hittade en nice bild på honom här som jag kan bjuda er på;)

Visst är det skönt att man KAN bli finare och finare med åren!
jag hoppas att det händer mig med!

Min löpar runda gick helt ok, känns så skönt att ha kommit igång!

Känns även skönt att jag är före alla andra, tänker på nyårs löften om ett nytt liv;)
så nu kommer jag förhoppningsvis inte förväxlas med självaste julegrisen på julafton, vid det laget springer jag milen under 45!....Å DET NI! finns det inga grisar som gör!

Hej hopp!






Nu ska det bli!

Har vaknat måååånga gånger under natten, en gång bland annat av att min sambo höll på att mosa mitt stackars ansikte (olyckshändelser ) påstår han.
Jag klev även upp tidigt, undrens tid verkar ändå inte vara förbi!? så nu tänkte jag måla lite lister till rummet där extreme home makeover pågår.
Emil har bytt kamrem, snacka om händig kille man har då!
Jag och Joline ska nog bygga pepparkaks hus senare idag, sånt kan vara nervpåfrestande (eftersom ALLT kan rasa om man har otur) men å andra sidan är det ju bara ett pepparkakshus (försöker lugna mig själv nu)

Ang träningen går det fortf bra! ( har ju hållt i sig i flera dagar nu!) det är spinning idag, men pga tråkighet tror jag det blir en lätt och smidig löparrunda på pigga och motiverade ben;)
Hej svejs!

Kvällens filmtips!

"i skuggan av värmen" en film som handlar om missbruk, ångest och kärlek, dessutom med Joel Kinnaman som är med i Johan Falk filmerna.

Detta var en film som man liksom blev berörd av.... berörd i hjärtat. den var jobbig men samtidigt väldigt bra.



Nu är klockan 00.00 så det är väl då kanske många  anser det  lämpligt att gå och lägga sig.

så go natt!


köttbullar och potatis

Ledig!! trallalalalllalala! kanske eventuellt hur skönt som helst!

Ibland förstår jag mig inte på vuxna människor....lyssna här på detta påhittade exempel:
Jag lånar morbror Ragnars antika hårfön från 1800:- talet.........ooooops den går sönder!

Alternativ nummer 1: jag säger oooops den gick sönder hej då.

alt nr 2: säger ingenting och låtsas som om det regnar bumbibjörnar från skyn.

alt nr 3: jag är ÄRLIG och talar om precis vad som har hänt och frågar hur jag någonsin skall kunna åter återgälda  det?!

Vet inte vad ni anser, men jag tycker att ALLT skulle vara så mycket lättare om alla gick på alt nr 3. men det är ju jag det.

Igår var jag på spinning, det var sjukt jobbigt och framför allt tråkigt och enformigt, men jag ska försöka gå en gång i veckan iallafall för nu ska fläsket bort! ikväll blir det tantgympa, det är faktiskt någorlunda roligt och på Torsdag blir det boxning, det är ROLIGAST!



Inte min fångst men man kan ju låtsas;) mysigt nu till julen å så men inget slår ju sommaren tycker jag!


Mitt allt<3

Ha en lugn å harmonisk Måndag kväll allesammans!


 

 

 


smaksombak

Smaken är ju som välbekand väldigt olika jag tycker tex att denna katt är väldigt fin...



Medan det finns dom som gillar sådana här åxå....




världen ÄR konstig och det finns en för alla! Det är ju egentligen huuuuuur bra som helst!









December å allt

vägde mig häromdagen.... jag vägde 3 ton, så därför ska jag nu börja mitt nya liv......igen!

Jag ska börja med spinning, det är 2 dagar i veckan, skärpa till mig med boxningen och kärringgympan så borde man ju snart vara riktigt vältränad, låter ju lätt som en plätt det! och varför inte simma?! möjligheterna finns ju liksom här i lilla Stugun så det gäller ju att ta vara på det åxå.

Nu jobbar jag hela helgen lång, men det brukar gå rätt fort.

Har satt igång med gästrummet nu, målat 3 av väggarna vita än så länge, jag fixar det så byter Emil kamrem på bilen, det är tur att jag inte är bil kunnig, usch för att sitta ute i ett kallt garage å skruva, stackars Emil.

Imorgon kan ni åka på Stuguns bygg å färg å snylta i er eventuellt den största smörgås tårta ni har sett!

HMMMMMMMMM han har LOVAT att ta hem en bit till mig med, hoppas den blir gigantiskt stor, så jag kan äta på den hela kommande nästa natt;)

Hej svejs på er! ta det lugnt denna fredag, så ni inte ligger bakis å jävliga imorgon, det är sånt slöseri!






Nu är jag här!

Hej!

Det känns så BRA!....jag har iof rätt ofta riktigt roligt på mitt jobb, men INGET slår ju att vara ledig! ligga å sova som en liten gris på morgonen, å sen göra ingenting, skönt!

Är ledig 2 dagar nu (varav en jag sovit bort) men imorgon ska jag nog fundera på att städa ur ett rum som ska bli gästrum.

Har kommit fram till att jag måste ha bland dom billigaste mobilräkningarna....Pratade med Tina nyss och hon var chockad över att hennes mobilräkning var så billig, den var på strax över 300:-

Min denna månad var på 62:- varav 29:- var faktureringsavg och 25:- sms parkeringsavg hahaha!  Jag ringer inte så mycket men sms:ar desto mer. men jag inser nog nu att jag gott kan kosta på mig lite mer samtal;)

Kolla in häcken på tjejen i bakgrunden!










NEJ det ÄR ingen häck det är ju en armhåla!
jag såg åtminstånde fel, gjorde du?
Tack för den bilden Anette.

Ha det bra gott folk!




RSS 2.0