Jobbigt



Nu kändes det bara jobbigt att blogga, kanske mitt 2 åriga uppehåll inte var nog? Jaja vi får se.

Idag sa joline att en gubbe hade stått och rockat rockring utan ring på stranden, då joline och hennes kompisar gick förbi....hmm lät ju inte speciellt normalt! 

Här går tiden på tok för fort....snart är det tillbaka till verkligheten igen.....eller snart och snart, men om 2 veckor! Så det är inte så synd om mig! Ja okej lite då ! ;)


Huay yang



Vilket ställe vi har hamnat på, så underbart!
Här skulle jag inte ha något emot att stanna kvar, men nu har vi ju betalat för de 2 sista veckorna i hua hin, men det blir roligt att åka tillbaka Gunilla 
Och barnen är ju där när vi anländer.





Snart kommer dom!

Imorgon kommer Gunilla och barnen, det blir sköj, barnen kommer ha hur roligt som helst gissar jag!

Vi välkomnar dom med att dra härifrån i 2 dagar, en lite tågresa till hua yang, vi ska reka lite inför nästa resa, skolan blev ju INTE glad när joline skulle vara borta så länge, rektorn nästan dumförklarade mig.

Men i hua yang finns svensk skola, så då får dom tycka vad dom vill, så länge vi följer den svenska läroplanen.

Idag än så länge har jag bara jobbat, men vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda!




Länge sedan

Ja snart 2 år sedan jag bloggade senast, men nu blir jag ju snart mammaledig, så då ska jag förhoppningsvis få lite mera tid över, ska skriva när babyn åt, sov, bajsade, kräktes och såna där fantastiskt intressanta grejer!

Ja just nu är vi ju i thailandet, dagarna går fort utan att vi just gör så himla mycket, det är poolen, stranden och tattarsvängar med moppen som gäller. Sen jobbar vi faktiskt lite åxå, både jag och Emil jobbar ju mest med det administrativa så allt vi gör hemma, kan vi koppla upp oss och göra härifrån, så vi får se om vi någonsin kommer hem igen;)

Jaha......nu ska jag inte bli långrandig i mitt första inlägg på länge.....ha en bra dag i Sverige gott folk!

Vänta....måste skryta lite nu, Samuel är numera blöjfri (förutom på natten) och han har lärt sig att simma flera meter!

Bjuder på en bild på monkey rinen! (Så vi kallar bebisen) finns en historia bakom det namnet åxå men det kan vi ta en annan gång!

RSS 2.0