Dunisar!

Funderar på att köpa en dunjacka, jag håller ju på att frysa ihjäl nästan varje vinter så det kanske vore en bra investering?
såg denna.....
Den gillade jag men kanske opraktisk när man är i fjällen å ska åka skidor, bräda, skoter? den kostade även en del 2400:-
men kanske en kortare modell vore nåt.
Nämen vadfan nu hittade jag EN till lång som var fin
pris: hrmmm....5000:-
okej nån annan då.
Kanske denna...
pris 3500:-
eller samma fast annan färg?
Ja svåra val....men jag lovar om du känner att du vill köpa någon av dessa till mig så kommer det inte bli fel, alla ÄR fina så det är liksom okej )

lite om inget

Hej hopp!
Nu har jag målat på ett lager med färg nere i hallen, det blir bra men nu måste vi nog snart ta tag i bebberummet och få väck dom orange blommiga 70 tals tapeterna.....kan ju inte skrämma ihjäl bebben det första vi gör när vi tar hem lilla miraklet!
Ikväll har vi bjudit hit Mats å Lotta som ska få äta resterna av min kärlknöl, så det blir ju supernice med lite trevligt sällskap!
Emil håller på att byta kamrem på bilen.
Nä nu ska jag ta å hämta posten, hämtade den varken i torsdags eller igår.....vi har ju typ 150 meter till brevis så det är tungt förstår ni!
Ha en trevlig fortsatt helg vetja!

Sötis=sjuk

Idag protesterar min kropp! gick ju 8 km igår och det gillades inte......det är liksom allt eller inget som gäller när jag kommer på att jag ska motionera, konstigt ändå att jag inte tog en löparrunda!
Joline sötnosen har fått vattkoppor, men hon är annars som vanligt pigg som en mört.
Gjorde en tjälknöl som har legat i marinad under natten åh den blev såååå god! ska bjuda mamma å Håkan på middag ikväll.....sist jag provade göra en tjälknöl så slutade det med att jag fick slänga den, och jag lovade mig själv att inte prova göra om det....men jag höll alltså inte det löftet.
Nu har jag fått upp lite gardiner i huset så nu börjar det se riktigt hemtrevligt ut.

elände

Men åhhhh vad leds jag är på alla utgifter som har förmågan att komma samtidigt, och bilhelvete blir ingen billig historia heller, bara bränslet att hämta den kostar typ 5 miljoner.
Men det finns ett ljus i mörkret, jag åkte nämligen buss hem till Bommis idag och buss chauffören frågade om jag var över 20 år, och det kostade dessutom bara 20 kr.....så det finns ju hopp och braiga saker åxå nu i eländet!

hejsanhallå!

Nuså har jag precis skickat iväg ett arbete i naturkunskap, känns bra att ha gjort lite nytta, igår tror jag hade min tråkigaste dag än så länge. ingen bil, och inget internet, och ingen inspiration att göra någonting alls, låg mest och tittade på tv och tyckte synd om mig själv, men idag är jag på topp igen!
Jag undrar varför man blir bort räknad så fort man är gravid och det arrangeras fester, spelkvällar, och andra tillställningar där alkohol förekommer
?
Enligt mig så tror jag dom allra flesta blivande mammor KAN avstå från alkohol även om det skulle råka stå en vinare framför truten på do
m.
Nu är jag inte så jättesugen på att gå på fester, men känslan av att bli bortglömt pga min graviditet finns ändå där......eller är det för att jag är så sjukt tråkig då jag är nykter?
jaja skit i det nu.
Jag håller på att kolla på en kattlucka till Elsy (okej jag är tråkig) så hon kan komma och gå som hon vill, det finns såpass avancerade med chip å grejer så att luckan bara släpper in den egna katten. undrar om den kan neka katten att komma in om den har något äckligt med sig åxå? ;)
kattlucka
Igår spydde kattrackaren två gånger, hade jag inte sett med mina ögon att hon spydde hade man hellre kunnat tro att det var skit, riktigt äckligt, långa korvar som luktade satan, höll faktiskt på att spy själv!
hade!

aj då!

internet finns numera på vischan!  känns BRA måste jag säga, ligger efter i mitt skolarbete naturkunskap, men nu har jag iallafall lyckats att få ihop ett litet arbete om vattnets kretslopp, det var rätt tråkigt så det skriver jag inget mera om nu.
Ja vi var ju som sagt till sundsvall, ikea och det nya badet himlabadet (påminde om storsjöbadet) fast i mindre skala, det enda som avvek var att dom hade en surfstream (ett konstgjord våg) som man alltså kunde surfa på, Emil provade och tyckte det var roligt, som gravid rekomenderades det inte att prova (ungefär som med allt annat kul då)
nej då jag är inte bitter för det!
sen påväg hem så hände något allvarligt med våran bil, pappa fick komma och hämta oss, och Emil fick åka och hämta vraket dagen efter.....det verkar vara kamremmen.....låter billigt va?
Så nu vet ni hur det ligger till,
hej hopp!

Hej hopp!

Kom å köööööp! sitter på byggen och leker affär tills kl 13, sedan efter det så har vi bokat hotell i Sundsvall och ska ta en ikea sväng samt en badsväng,


 det har tydligen öppnat något nytt badhus så det ser Joline väldigt mycket fram emot.....gör jag det?....ja naturligtvis, tänk att få tränga i sig i bikinin med min gigantiska mage!.....kroppen är rätt likblek åxå.....därför hade ju en utlandstrip inte suttit helt fel!.....men nejdå jag är inte bitter....Rhodos vs Sundsvall.....kände att det var ett svårt val redan från början:)

Ha en fantastisk dag!

ship shop

äsch det blev inget av våran resa som vi preliminär bokat, läkarintyget fick jag för sent så dom släppte vår resa.
men det kan ju dyka om någon fler om någon dag.
Får se om vi kanske åker till Ikea som vi faktiskt egentligen skulle till.
den som lever får se!

Lunchtime!

Såja då var man mätt och belåten, har varit på Swed paradise och ätit biff, riktigt gott var det och vilka JÄTTE portioner! jag bad att få hälften och ändå blev jag FÖR mätt.

Nu håller vi på att kolla upp resor till utlandet, har hittat en som vi har preliminärbokat, det är ett läkarintyg pga min graviditet som ska godkännas av flygbolaget. så om det fixar sig så åker vi till Rhodos på söndag :)
Jag min käre sambo, hans pappa och Joline blir det som far, och vill det sig riktigt illa och vi inte kommer iväg så blir det en ikea resa, det är ju inte illa det heller isåfall:)
Vi har letat mitt pass i flera dagar så jag har varit lite halvnervös att det skulle ha försvunnit i flytten, men det återfanns efter många timmars letande!
Internetet kommer nog att komma till oss i Bomsund den 25/10 så jag lovar att bättra mig i mitt bloggande då!

SFHDSJKHCJKHD

Nu går det långt emellan inläggen här på bloggen....men det kan ju bero på min internet löshet....men vilket tjat det var om det va?! men det ÄR faktiskt ett handikapp.

nog om det tjatet för denna gång

Jag jobbar nu min sista helg på läääääänge. har fått havandskaps ersättning och börjar med det efter helgen. det känns både skönt och samtidigt lite trist för det är som sagt ganska lääänge jag kommer att vara borta.

Förstår att ni vill se lite bilder från nya huset, men det kommer väl så småningom. Vi trivs som fiskar iallafall, känns helt rätt! och nu håller vi på att installerar jordvärme åxå.

blir skönt....för nu måste man planera duschning.....nej ingen har eldat, då får man vara skitig eller springa ner i pannrummet.....nej fy fan vad skönt det kommer att bli bara det blir färdigt någongång!

HA EN SKÖN HELG!


fortf ingen rubrik

2-4 veckor utan internet......det är länge det! nu får jag låna datan på Emils jobb men det är ju liksom inte samma sak!
jag har iof bloggtorka så för den delen spelar det ingen roll, men för mina skolarbeten hade det varit lite bättre.
Nu jobbar jag hela helgen, och ska snart gå med stor Joline som  ska åka till sin pappa i Hammarn med bussen.

......

Jo jag lever fortfarande....men nu är den nya adressen bomsund och dit har vi ännu inte fått ngt internet, så jag är lite utanför världen kan man ju säga, men det är nog tur det, för jag har miljoner saker att göra, och hade jag haft internet så hade väl dom inte blivit gjorda om jag känner mig själv.
Stor Joline åker numera buss till och från skolan. det tycker hon är spännande än så länge.
Bebben är 30 veckor i magen så det börjar närma sig!
Adjöken!

RSS 2.0