bakis morgon (eftermiddag)

Det är en liten halvseg dag idag.....var på stråket igår, skitroligt! men varför ska man gå hem när det börjar bli som roligast?

fick gå SJÄLV, ALONE ENSAM!.....hela vägen till namn, det är sjukt långt, så jag hade ren tur att jag inte blev våldtagen och mördad!....Emil vägrade komma å möta mig så jag var sjukt sur där ett tag....men som tur är jag ju en förlåtande människa.

Är så hungrig! här i Namn gillar man mat, men äger ingen själv, men mamman skulle köpa med sig nått, så hon kommer väl förhoppningsvis ganska snart (eller inte om jag känner henne rätt)
Funderade ett tag på om hundmat verkligen kan vara så illa som man tror?.....men jagbestämde mig för att inte ta reda på det.....

Ses på yran ikväll ni som ska dit, själv kommer jag vara nykter och städad!
Takida hoppas jag att jag får tillfälle att se!

Japp jag är kvar....

Nu bara måste jag visa den underbara bryggan som vi har gjort....



Första etappen klar! ....grannen rodde förbi och undrade hur vi skulle ta oss iland från den....(lugn gubbe en sak i taget!)



Nästa dag åkte vi dit och fixade grannens funderingar.....tada!
Nästa år blir det en plattform med staket runt om så man kan sitta där med stolar och bord.



En liten båt ligger numera där åxå!

Katten Elsy mår prima, här kommer en bild på henne.



Här kommer den ständiga frågan.....vad ska man äta idag? känns som man äter samma sak hela tiden, fanatsin är inte på topp där inte.....skulle ju kunna ringa och fråga Joline för hon har BRA fanatsi....förutom då det gäller mat.

Hon säger alltid.
NUDLAR
PANNKAKA
VÅFFLOR

Imorgon blir det iallafall stråket! ses där ni som vill å kan!

Goder natter

Nu har mina 350 bilder kommit från framkallningen.....billigt var det! 200:- för ALLT!.....jag förstår nu varför...det var någon slags mongo storlek så nu måste jag sitta och klippa ALLA 350 kortet så dom ska passa i albumet.

Sen med facit i hand så hade det väl kanske räckt med att framkalla ca 100 st.....jag behöver ju liksom inte framkalla precis varenda kort jag någonsin tagit....men nu har jag lärt mig det till nästa gång!

Bryggan i lillis är nu klar, den blev så fin så jag nästan började att gråta! jag lägger ut en bild när jag orkar.
Har även lagt dit världens sötaste lilla mini båt.....måste köpa åror och motor till den bara....vi var ute och paddlade med en spade nu ikväll.....grannarna blir säkert lite halvrädd för oss haha!

Jag är trött som en bäver, så jag tänkte inte dra ut på detta nått mer.

Så go natt på er!


Ett litet problem....

Tror jag börjar bli beroende av blocket....kan se ngt som är superbilligt och känna att DET måste jag köpa....sen kanske det var en bakskärm till en gammal amazon.
Måste försöka bearbeta mitt blocket problem på något bra sätt innan jag har fulla gården med gamla amazon skärmar.....Jag har ju faktiskt audi.....så jag kommer ALDRIG att få använding av dom heller.



Satt och funderade nyss hur jag har kunnat komma in på det yrket jag har just nu....min mamma  är åxå Undersköterska.
Kommer ihåg en gång då jag var liten, kanske 6-7 år  och hälsade på mamma på hennes jobb som då var på ett äldreboende.
En gammal tant kommer fram och granskar mig....... och utbrister: " HON SER JU UT SOM EN HÄXA" jag vet inte? men det kanske har något med det att göra? vad tror ni?



Sov nu mina små lamm.....klockan är nu 01.55

Något hemskt har hänt.....

Då har det börjat igen då.................kan inte sova då jag jobbat!! uuähhh!!.....och inte nog med det, vaknade till bara efter någon timme imorse, så jag kollade på telefonen vad klockan var, och HIPP som HAPP som hoppar det en SPINDEL på min hand! och jag är faktiskt dödligt RÄDD för spindlar!.........jag fäktar bort den fort som fan, och jag ser inte vart den tar vägen, men så tänker jag " den lär ju knappast studdsa upp i sängen, så efter ett tag så lyckas jag äntligen somna.

ZZZZzzzzzzzZZZZZZzzzzzZZZZZZ  GRYMT, snuff,  och GRYMT zzzzzzZZZZZZZZzzzzzzz

Och nästa gång jag vaknar så känner jag ngt som dunsar till mot min mun, jag tar handen och flaxar till lite, och tror ni inte på fan att det var spindeln igen! jag får panik och rycker upp täcket, för då inbillar jag mig att det kryllar av hoppande och ludna spindlar fulla sängen....men det gjorde det tack och lov inte.....men det som hoppade mot min trut har hoppat för sista gången för den gjorde jag slut på!




Bild på Hoppis



Jag har googlat och det varkar ha varit en sådan här på min trut!!!!!
Den är ju väldigt uppförstorad med ändå.....hade besvär att sova innan, men efter detta blir det nog INGEN sömn alls!

Sissi The killer

Semestertider är över nu

Ja då sitter man på jobbet igen då efter ca 5 veckors välförtjänta semester veckor.

Det största problemet hittils på jobbet är att komma ihåg lösenorden till data, skåp mm....jag är ju en smula hrrm...glömsk ibland. Jag är faktiskt ganska nöjd att jag hittar hem på morgonen då jag avslutat mitt arbetspass.

Idag har jag varit till stugan och min kära sambo har hjälpt mig att göra en brygga....den är halvklar, och påväg att bli helt kanonbra!
Så eftersom vi nu har en brygga måste vi ha en båt att sätta fast i bryggan (det har vi) men så måste vi köpa en sån här liten rackare!



Helt otroligt att en sån här liten grej orkar att fara omkring med 2-3 personer!  (den är lite större i verkligheten än på bilden)

Måste bara lägga ut denna sjukt äckliga bild som Gunilla hade hittat till sin blogg.



UUUHHHHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!

Fortsätt att sova nu......ni som kan!   klockan är nämligen 01:14

Flitigt värre!

Såja nu kan min dator krascha om den behagar, jag har nämligen sparat alla mina viktiga bilder....datan knastrar och bräker om vartannat så det kändes som ett smart drag ifall att den kommer på att den inte vill vara med ngt mer.

Håller även på att föra över 350 st bilder för framkallning....men dator orkar knappt med och det går seeeegt....som ni kanske förstår har jag inte framkallat på några år. men idag ska det ske!

Jag ska även åka in till stan och köpa ngt för presentkortet jag fick av min käre storebror och far.
Det blir ev en sovsäck....sån måste man ha om man ska ge sig ut på en weekend paddling som jag tänkte göra.
Det blir nog ett takställ så jag får upp kajaken på biltaket.

Sitter här och är litesmå irriterad....som jag skrev tidigare har jag ju faktiskt kommit i mina smaljeans!....men att ha på sig dom längre en 5 minuter är liksom ingen höjdar upplevelse! känns lite som cellskräck....jag är ju van att gå omkring i säckiga brallor som man kan få plats med sällskap i om man vill (har inte provat) men förstå skillnaden!



Hej Hopp!


Bingo=farligt

Bingon kommer att bli min DÖD.....tänk att man kan  få en sån pulshöjning av att sitta nära och ha chans på 150 kr...sjukt....å hur fan ska det gå då jag blir till åren då? nej då måste jag nog byta intresse till någon betydligt lugnare sport.


Nu ska jag ta det lilla lugna och slöa ner mig i soffan

Go natt på er!

Lite skvaller från innevärlden!

Ja här sitter jag och gör ingen nytta, har nyss varit på långpromenad så riktigt så illa är det ju faktiskt inte.
Det regnar ute så det är ju lite deprimerande....men man kanske livar upp vardagen lite senare ikväll med BINGO!

Känner att jag verkligen inte har ngt att skriva om.... så jag kikar lite på Aftonbladet.....



Men grattis för tusan det hade jag inte kunnat lista ut!
Från en betydligt yngre Linda med  Big boobas och ännu större trutas,  till denna jordnära lite äldre hästkvinna, enda likheten är det blonda håret, annars så känns det som han föll för motsatsen. men hur som helst grattis till er!




Runar är livscoach på Aftonbladet och man kan ställa frågor till honom....men eftersom mina frågor alltid blir bortsållade av någon anledning, så får jag väl ställa den här: okej Runar  jag har ett problem, jag jobbar natt och har svårt att sova på morgonen pga fåglar som kvittrar utanför mitt sovrums fönster, så nu till frågan: " är det okej att skjuta ihjäl fåglarna med en slangbella utanför mitt fönster då jag försöker att sova för att få lite lugn och ro?"

Nu kanske ngn tror att Aftonbladet har anställt mig......men så är det alltså inte.....gamlingar är fortf min passion i livet.

Hejsan hoppsan!

söndag äre idag

Nu är forsränningen avklarad och FAN vad det var roligt!!
Det var jag Peder Jenny och Gunilla.....Peddan och Jenny ramlade i hihi....Gunilla var åxå påväg, hon låg och kraflade på på ena kanten.
Själv kände jag ansvaret tillsammans med guiden, någon måste ju ta hand om flotten;)
Men sen fick vi alla hoppa i och åka igenom forsen....trodde aldrig jag skulle göra det, men tillslut så tog jag mod till mig. och det var jättehäftigt!

Vi kom överrens att ta den AVANCERADE turen nästa gång, då är det ännu värre forsar!

Nu är snuttis Joline hos sin pappa i 2 veckor, kommer att sakna henne grymt! men jag ska försöka ta mig till stugan mellan jobbpassen och snickra lite där, ska även ta med kajaken så den får lufta lite på sig.

Nu blir det mat mat mat!

Heeeeeeej!

Idag har jag stigit upp, jag började med att slå upp ögonen, och få se min ljuva prins! Emil!
Han låg där och sov så harmoniskt.....han verkade drömma (säkert om mig, hans allt!)

jag kände hans lugna trygga andetag mot mig.....han vaknade och han höll om mig en lång stund.

Vi klev upp och jag gjorde lite frukost till honom.....jag gjorde välling med lite mosad banan i, han älskar det, han hostade till och jag fick stryka honom lugnande över ryggen.....han grymtade till några gånger och det verkade som han behövde bajsa....så vi gick med raska steg till lilla toalettiletten....små hårda kulor.....men efter det mår han bra, min prins!

Yeeep! har lite att göra! har läst bloggar och är facinerad hur vissa kan skiva allt i minsta detalj vad som hänt under en dag.....kan inte sluta läsa heller och det är DET som retar mig mest!  så jag var tvungen att prova att skriva ett litet inlägg själv och se hur det var;)

Nu åskar det som fan...känner verkligen att jag utmanar ödet genom att sitta här vid datan! men ibland måste man ju leva lite vilt åxå haha!



Bajs bajs och åter bajs!

Då var första natten i Lillsjöhögen avklarad, det var jättemysigt! och tack och lov för det, för jäklar vad vi har lagt ner timmar där....mycket kvarstår, så det är ju tur att jag är så pass ung som jag är!




Nu är semestern snart slut.....den gick lite för fort, men det har varit riktigt bra!

På lördag ska jag å några fler till Åre och forsränna det kommer att blir RIKTIGT roligt! det tar totalt 5 timmar hela svängen.

Såg ett urläckert badrums paket med badkar, handfat och toastol som jag funderar på att köpa!
Kolla kolla!


Man kan ju typ bajsa på badrums prylarna utan att det märks, praktiskt!!
Nej det var riktigt fult! och jag undrar VEM som kan tänkas att vilja ha detta gratis om dom så fick?

Nu ska jag ut och rasta Gunilla på en långpromenad.

Hej hopp!


Har varit på en mini semester!

Vi har varit till Sundsvall på en liten mini semester....vi tältade, jag hade ingen possitiv inställning till det, men jag gjorde det för Jolines  och Emils skull, dom ville det, men ack vad jag bedrog mig! det var ju riktigt TREVLIGT trots att vädret hade kunnat vara bättre.....vi var med om en hel del:

Gick gåbingo: Någon MÄNNISKA hade bajsat rakt på gåbingostigen!
Andra camparmännsikor: Låtsade ha VÄLLDIGT högljud sex kl 03,15 på morgonen (moget, var ju inga ungdommar precis)
Stranden: Har för första gången legat med fleecejacka och långkallingar på stranden.

Här är en bild på en annan camping....underbar strand, men boendet var ju inte det finaste, vi åkte bara förbi där som hastigast...


Har även varit i Hammarn på marknad, det var roligt att se lite folk, åt även kams som jag ångrar, först fick jag sitta framför en gubbe som gjorde att jag tappade matlusten, kams i hela skäggen! han hade nog aldrig ätit bland folk innan. Sen upptäckte jag denna svarta grej i kamsen! uhääää!



Sen var jag å Joline igår och fixade i min lilla gäststuga i Lillsjöhögen. den börjar bli riktigt fin nu och imorgon tänkte vi sova över där  för första gången!

Så här såg det ut nyligen, det var även träfärgat precis överallt och ett  äckligt spånskivegolv.en minifönster som man knappt såg ut igenom.


Men här kommer lite färskare bilder!







Nu ska jag åka på affären och handla lite, sen väntar den enorma gräsmattan på dagis att få bli klippt!

Hej svejs på er!

idag blir det ingen rubrik

Vad är det med STRÖMSUND?......folk verkar ju fly det stället som om pesten kommit dit? är det verkligen så illa?
Kollar på blocket och många  verkar nästan skänka bort sakerna därifrån....jättefina villor för lite och ingenting.

Bispgården är ungefär lika, men det har jag förståelse för....där skulle jag aldrig vilja bo....så det kanske är ungefär så illa med Strömsund åxå då.

Gunilla tipsade om en ny alfapets sida,(betapet) den var bra, bara det är jag förlorar hela tiden, och det gör mig frustrerad! så jag bloggar lite emellan för att lugna ner nerverna....ska åka till Hammarn ikväll och stanna över tills imorgon jag å Jolinen.



Ful eller fin? det beror på vem man frågar, men hörröni.....kom ihåg att inte dömma efter utseendet! den här lilla kissen kanske har ett hjärta av guld! den kan ju inte rå för att några mongo människor avlat sönder den!

Hej hopp!



Ge mig lite tips nu va

Jag och Mammas gubbe Håkan har ju haft som en liten bloggfight nu ett tag.....men efter hans senaste inlägg känner jag att jag måste vika mig, han verkar ha otroligt mycket jobbiga bilder på mig samt en karokie film som jag är rädd att han kan ha hittat igen....så jag sluter härmed fred med Håkan och lovar att bara lägga in snuttiga bilder på honom!


Har tagit en långpromenad nu mest varje dag, inget resultat på vågen, men jag kommer nu faktiskt i ett par av mina SMAL JEANS!  det firades med att ta en promenad till i ös regnet, samt att jag avstod från en nybakad bulle....helt otroligt vilken karaktär jag har!

Vad gör man sånna här regniga fula dagar egentligen? 
Städa= Tråkigt!
Baka= går inte, äter upp allt själv.

Alla verkar städa och baka sånna här dagar, det måste ju finnas andra saker att göra! ge mig tips! bara för att det regnar och är pisstråkigt väder måste man göra tråkiga saker bara för det?

Så nu i väntan på att roliga tips kommer in så städar och tvättar jag väl så länge då.....

Chip chop



Tillägnat Gunilla

Hejsan...nu har jag suttit å googlat på allergi vänliga hundar i väntan på att vi ska bege oss in till the big city.
Jaja jag vet det finns inga såna, men det verkar finnas bättre och sämre....Gunilla är nämligen sugen på en hund, så här kommer några alternativ min vän:

PUMI ser lite halvförvirrad ut, ni skulle ju faktiskt kunna känna er som hemma ihop;)

Yorkshire terrier, kanske lite väl liten och fjantig, lite för mkt tanthund enl min åsikt


Pappillon Lite bättre men fortfarande lite tantvarning, lite halvsöt ändå!


Bedlington   Men snacka om SÖT! men det var som valp det...

Så här ser dom ut som vuxen....NEJ den går bort!! (vad fan håller den på med?)


Ja tyvärr verkar det ju inte finnas så mycket hund alternativ då det gäller allergiker:(

Men jag röstar för den första hunden;) lite kort info om den:

PUMI: 

Allmänt:
Rasen skall ha ett ganska livligt och rastlöst vallhundstemperament. (Du får ut å valla den ofta då)

Storlek & vikt:
Mankhöjd för hanhundar: 41-47 cm, idealhöjden är 43-45 cm. Mankhöjd för tikar: 38-44 cm, idealhöjden är 40-42 cm. Vikt för hanhundar: 10-15 cm, idealvikten är 12-13 kg. Vikt för tikar: 8-13 kg, idealvikten är 10-11 kg.


Tillägnat till Håkan!

Blir lite irriterad då jag går in på Håkans blogg (min mammas nya gubbe)....ja eller nya och nya, dom har varit tillsammans i typ 11 år! 

Men iallafall har han lagt ut en bild på mig då jag står på huk på deras gräsmatta, byxorna är lite långt ner och stjärtskåran syns liksom....(haha nej ni får INTE adressen till hans blogg!)

Men hämden ÄR ju så ljuv! jag kommer att finnas i hans närhet då han minst anar det!

Har redan lagt ut denna en gång men den var ju så gullig så iväntan på något bättre blir det en liten favorit i repris! =)


Nu regnar det ute....ute kändes lite väl överflödigt att skriva..... ute ..... för vart skulle det annars regna? men hur som helst är det ju trist när man har semester å allt!....man får väll passa på att städa då. Men imorgon drar nog jag å Joline till stan en sväng iallafall.

Kanske går på naturkompaniet och kollar vad klätterutrustning kostar=)

Eftersom jag har gjort så mycket häftiga och coola saker nu på slutet så kompenserade jag det med en kärringbingo ikväll, vann inte en spänn, men jag känner att det är nog inget jag kan syssla med då jag blir äldre, det kommer inte hjärtat att tåla, jag håller på att få ett frispel varje gång det blir bingo och jag själv sitter 1 nummer ifrån, ( jag tycker ju själv att jag behöver pengarna bättre än gamlingarna som bara samlar på dom under madrassen....för alla gör väl det va? =)

Nej nu väntar sängen på mig, Go afton!

Pussar till Håkan!


Im done!

Bergsklättrings kursen är nu avklarad, HUR kul som helst, tack älsklins Emil för den braiga presenten!
Min kropp värker och mina fingrar är flådd och ena min underarm är skrapad.....men likt förbannat så var det roligt och framför allt spännande!

Det råkade bli en repa på min NYA mobil när jag krälade omkring på bergsväggen....men det gör liksom inget...det var ju en bergsklättrings skada, tänk er själv om jag repat mobilen på bingon av någon anledning, inte lika okej faktiskt!

Båten från helvetet verkar eventuellt ha skurit IGEN....så nu ska jag bara försöka fokusera på att båten inte existerar och låtsas som ingenting, typ som en struts som inte vill vara med någon mer, och kör ner huvve i sanden tänkte jag.

Go natt på er!








Lite bilder!

Nu har jag tömt mobilen på lite bilder, så jag lägger ut några här på bloggeribloggan!

Fin bild jag tog en tiiidig morgon jag jobbade



Liten.....


Blir lite större!








Dessa 3 härliga kattungar söker livslånga hem....vet du om något?

Bild 1 hane
bild 2 hane
bild 3 hona



En äckelpäckel spindel som jag såg på jobbet!




Stenålders öronmuffar!



Fågelunge som ramlat ut ur boet



En överlycklig Joline som får köra klippare själv!



Gunilla gör HLR på en bebbe



Jag och Emil skulle ta en härlig båttur igår.....men eftersom båten hatar oss (har jävlats varje gång) vi har renoverat motor och verkligen gjort oss för.....men vad är tacken för det?! Jo Emil får hoppa i vattnet och SIMMA in med båthelvetet!

Imorgon och på söndag blir det bergsklättring thihooo!

Funderar på att köpa en systemkamera, men det finns ju huuur mkt som helst att välja bland! riktigt bra bilder på kattungarna tycker jag det blev trots att det bara var av mobilen.

Ha en bra dag!

ojdå! andra inlägget idag!

Nu ringde jag precis och skulle få recept på p-piller till katten, jag fick ett tips av en som sa att man skulle säga att man hade flera katter,
 för man får tydligen bara för ett år i taget, så då blir det ju billigare med receptkostnad osv, så då gjorde ju jag det naturligtvis.
 Vad heter katten? frågar hon....Elsy. ok då får du för ett år, jo jag skulle behöva till min andra katt med.....jaha vad heter den då frågar hon.....ja ehhh.....fort kom på nått!! Jo den heter Pälsy.....vad sa du? frågor hon.....(fan jag kan ju inte ljuga!) jo den heter Pälsy.....heter dom Elsy och Pälsy?....ja precis det gör dom svarade jag.

Av ALLA namn som finns på denna jord, var jag tvungen att säga PÄLSY! jag har inte lika bra fanatsi som min underbara dotter precis;)

Nej nu ska jag iväg och handla och om vädret håller i sig blir det nog badet sedan, vattenskidpremiär måste det ju bli nu snart åxå då jag fått en ny våtdräkt!



Gud vad det är HÄRLIGT med sommar!

Bloggeribloggan har bloggat

Då var det skrivdax igen....Elsyn har kommit åter efter 1,5 dag av oro....inatt så hoppade hon upp på min rygg och spann och klöste, kanske inte det skönaste jag varit med om, hon åkte ut ur rummet.

Har ev några hanar åt henne på g, men jag tar det lugnt och ska välja med omsorg, det är ändå inte dax för det än, men Tina ringde idag och sa att hon skulle köpa denna som kanske ställer upp när han blir lite äldre? vilken sötis!


Mitt nya liv har börjat....igen.....fast nu är det liksom påriktigt! förut verkade det mest vara massa skitprat, men nu har jag ju skärpt mig, är ute och går VARJE dag, och ska snart börja springa.
Ska på 16 timmars bergsklättringskurs i helgen, så då kanske jag fastar för det och måste köpa utrustning=)

I sovrummet luktar det skit, bajs alternativt avföring och det kommer inte från någon familjemedlem tack och lov, nej det kommer i från bönderna som sprider ut skiten på åkrarna säger Emil  usch! inte direkt romantiskt! fast det kanske bara är ngt som Emil har inbillat mig, det kanske inte ÄR så, han kanske inte är så oskyldig som han verkar!

Igår var jag på Storsjöcupen med Röda korset, jag har liksom inte fattat vilken ENORM fotbolls tävling det verkligen ÄR, det kommer ju folk från HELA världen!
Vi hade en hel del omhändertaganade bl a felställt armbrott, intressant! man får lära sig grymt mkt!







RSS 2.0