Grodan!

Såg denna varelse då jag klippte gräset!....lite söt är dom nog allt!

Ufo:t


Sorken

Ligger och myser!
Elsy hade fångat en fågel åt h*n idag.....jag ville inte ha värsta slakteri platsen på golvet, så jag försökte ta fågeln av Sorren.....men gosse vilket HUMÖR.....blev riktigt elak!
Men jag lät mig ej skrämmas! nu ligger fågel stackars i soptunnan....eller nej det gör den inte heller, dom tömde nyss;)

En present till Kajsa kanske ?

GIRAFFE Horse Hood Sleazy Slinky TAIL BAG  *  MEDIUM
Haha!

.....

Vår granne putsade upp gammbilen, och jäklar vad det glänser om den nu!
har gillrat en flugfångare ovanför sängen....inte så snyggt....och inte så bra heller, inte en enda flugbajsare har fastnat!

Hästarna

Bella
Kajsa 
Båda
Dom har nu fått flyttat till ett bete med mer bete samt sjöutsikt!
Imorgon kommer hovis och fixar lite!

Sötpruppen!

Äter Bloody P
Snibben på blöjan borta men vi lagar med silvertejp!

Detta har hänt....

Sorken försvann....men efter nästan 2 dygn så stod h*n på bron och ville in igen, skönt!
Varit till Öravattnet på 25* års jubileum....
Jag sprang Jämtland på fötter....trodde aldrig att jag skulle klara av att springa HELA vägen (1.1 MIL) men det gjorde jag!
Mamma å Håkan före loppet!
Älskade Samuel blev förkyld fick svårt att andas och fick sova en natt på sjukhus, fick andas lite medicin så blev han bättre...
Och idag kom panelen till stall och garage bygget....så vi har det vi gör!
Jag fick ett migränanfall och funderade ett tag på OM jag orkade springa på toa eller ta det första bästa jag hade till hands och spy i, vilket var en fruktskål.....hur som helst så tog jag mina sista krafter till TOAN!

lite av varje

Jag har inte tid med någonting känns det som, idag ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in för att det var kris.....men jag har ju knappt tid att gå på toa liksom!
Ja Samuel tar ju den mesta tiden som ni kanske förstår, och den lilla tid som ev blir över så har jag defenetivt inte lust att jobba!
jag har inte tid att rida då jag vill, jag har verkligen inte tid att typ gå på kärringbingo, men ridning ser jag till att det blir gjort iallafall, har inte skaffat hästar för att dom ska stå i hagen bara.
Det är ju vårt bygge som ställer till vår extrema tidsbrist, så fasen vad skönt det ska bli när det är klart, vi tycker iallafall att det går ritkigt bra!!
MYCKET tack vare våra kära oegoistiska grannar som ställer upp i ur och skur.....verkar som att folk håller sig härifrån nu när vi håller på med vårt bygge (kanske rädd att behöva hjälpa till?)
men inte grannarna inte! tack för att ni finns!
Imorgon ska jag springa "jämtland på fötter" 1,1 mil, fast jag är HELT otränad och egentligen inte har TID.
Våran otroligt söta kattunge sorken, som är 7 mån idag, försvann igår....verkar tyvärr som att något har hänt .....jättetrist

blääää

Åh vilket trist väder! tappar ju lusten till allt när det är så här!
Skärpning nu!

Kajsa


Lillen <3

Är i Krångede och lyssnar på Patriks combo!
slappar på gräsmattan
Har börjat att ställa mig upp!
har även börjat att övningsköra :)

sToCkHoLm I sNaBbHeT

Åkte till morbror som bygger nytt hus ute på vischan....
Underbar utsikt!
Familjen själv!
Mamman
Åkte tillbaka till stan igen...insåg att jag glömt alla mina kläder som jag shoppat hos morbror ute på vischan....bara MÅSTE ha dom så vi åker till Trosa, som ligger en evighet från allt och möter upp morbror igen som har med sig mina shoppingfynd...
Även fast Trosa är ett sjukt fult namn så var det väldigt fint där
En fågel sket på min rygg....
var det denna?
Hann även med att träffa min Åsa....Åsa som är min äldsta kompis....Åsa tvilling super mamman!
Du är tamefan bäst!
Ja det var den årliga Stockholmresan i korthet...roligt att komma iväg, så välbehövligt, men så sjukt härligt att få komma hem igen!

Bella<3

Varit ute på en SÅ härlig ridtur....jag har verkligen fått världens bästa häst känns det som....eller fått å fått....fått köpa!
Hur som helst är hon precis så som jag önskar!
Min fina Bella!

kakkalas....NOT!

Ja nu verkar jag ha slarvat bort mobilen så jag för tillfället inte lägga in några bilder ( den ligger någonstans i huset)
Nu har jag dammsugit och skurat hela övervåningen, det MÄRKS väl att vi har flyttat till ett mycket större hus! fast det braiga är att dammtussarna sprider ut sig på större yta och då upplever man det inte lika dammigt....eller?
hur som helst så kan man andas nu!
Idag är det kruskalas i Böle....tro det eller ej men jag (kakmonstret själv) har ALDRIG varit där!
tänkte åka dit men, eftersom ingen behagade att följa med så jag  hoppade över det även i år...
Mmmm gott!.....fast jag har inbillat mig att det är inte sånna här smarriga grejer som erbjuds utan typ, bonnkakor, rullrån, å såna där skittråkiga kakor utan choklad och grejer....jag tror att det är rena "kärringkakor" som erbjuds där borta!.....såja nu känns det mycket bättre att jag inte kom iväg.....å tjock blir man av dom där kärringkakorna åxå!
:)

im back!

Hemma igen!
känns UNDERBART! älskar mitt hem och mitt liv, ibland måste man bara åka iväg en sväng för att inse det! (visste det innan med, men nu är det verkligen så självklart!)
Ska lägga upp lite bilder och berätta lite om dagarna i Stockholm, men nu måste jag sova känner jag!

bättre nu!

Såja nu orkar jag igen!
Alla bara tjattrar om hur UNDERBART det är att ha barn och vara hemma och bara NJUTA... gulligulli fucking gull .visst, oftast är det så. det tycker jag med, men INTE alltid.
Ibland blir det ju bara för mycket och då är räddningen en ridtur! fan vad härligt det är!
nu sitter jag och kollar på google maps och spanar in nya ridvägar....nöter på inne bland hus och å:ar....men jag vill ju möta folk, gräsklippare, bilar mm för att fortsätta att ha trygga hästar, sitter jag och rider i en enslig skog så finns det ju inte så mycket att reagera på.
på fredag åker jag och mamma på vår årliga resa till Stockholm, det ska bli så skönt, roligt och härligt, men jag kommer att sakna mina älsklingar här hemma jättemycket, men det är ett måste för mitt välbefinnande just nu känner jag.
man måste få chansen att sakna varann ibland åxå.
hej hopp!
En blomma till min Emil för att du sliter häcken av dig för vårat stall/garage!

....

orkar inte!

...

Nu är fina Bella min! eftersom hon skött sig som en ängel under dessa 2 veckor så fanns det inte så mycket att tveka på, känns spännande och roligt.
Joline köpte sin Kajsa redan förra veckan.
vi har börjat med taket på bygget!
Samuel är på plattan och kör :)

Samuel med

sitter och äter på lite papper

Sorken

börjar bli stor!

RSS 2.0