Hmmm

Att gå vågar vi inte riktigt, men att stå å jonglera på stolar går bra det!

Fjanten!


Återbesök på sjukhuset

Hej snygging!
Denna helikopter var tydligen roligare än alla grejer dom hade på djungelhuset :)
men när vi åkte hem blev jag trött!

Sötis!


Djungelhuset!

Samis såg mest chockad ut!

avverkning

ja så här ser det ut just nu, dom har tagit uppehåll, men kommer förhppningsvis tillbaka snart, för MYCKET mera ska bort!

äntligen inne!

kunde inte sova inatt då jag oroade mig att dom skulle ha varit helt vild och rivit hela bygget!
men det gick så bra!

idioter finns det gott om!

Hur tänker man när man kör på en 60 väg i ca 100-110......möter en barnvagn.....och väjar inte ut och saktar inte ner.....känns ju sådär att man har en 7 åring som går till och från bussen nästan varje dag.
Usch jag är så jävla leds på intelligens befriade människor!......det är inte liksom inte autobahn ni kör på utan en sketen liten byväg där det på slutet har avlats en hel drös med ungar......som vi är rädda om!
(ungarna är förmodligen inte avlade på vägen) men fatta vad jag menar :)

....


Samuel!


Joline och Bellsson!

Joline är ju så himla duktig!
tillbaka till Kajsis

nu ni!

  • Då har man äntligen kommit i "smal jeansen" då!   dom sitter åt förjävligt och det är inte en vacker syn....MEN dom sitter på och knappen är knäppt!!!
Så alla dessa som jag köpte på ikea måste jag vara lite försiktig med nu förstår ni!
Sist jag jobbade såg det ut så här....det syns knappt på bilden med det var riktigt dimmigt! det är så tröttsamt att köra då....

...

sitter och kollar på ansökningar till Stuguns Bygg & Färg AB.....det har kommit in en del, så det är ju riktigt roligt!
spännande spännande!

ja precis!!!!!!

Är man lite halv irriterad är facebook fel ställe att besöka, eller så har man helt enkelt folk där som man borde plocka  bort.
Är så leds på vissa som ägnar hela dagarna åt att skriva på facebook hur fantastiskt lyckliga dom är och hur UNDERBART livet är......men hur fan har dom tid att uppleva det otroligt fantastiska livet, när man sitter och uppdaterar statusen på facebook stup i kvarten??!!
Jaja jag kanske låter bitter.....det är nog helt enkelt för att jag är det åxå.....just i stundens hetta (förmodligen gått över om 4 minuter) sedan blir jag mitt fromma, snälla och oskyldiga Sissi igen som inte gör en fluga förnär:)
Shit vad jag svamlar, tror jag måste gå och lägga mig nu!

chokkla!

Igår vräkte jag i mig en halv förpackning blockchoklad......i ren desperation efter nåt gott.
ja nu är vi där igen.....blockchokladen är slut, så snart sitter jag väl och slevar i mig rent socker, nej måste skärpa mig nu, vägning på onsdag, har gått GRYMT bra hittils, vore ju nördigt att förstöra det!
Jag och Joline har nyss ridit i vår fina paddock! och nu ska jag å lill Samuel ta en promenad.....måste väl gå en sådär 20 mil för att bli av med blockchokladen samt stor bracka bullen jag slängde i mig idag.

hjwddjnwkjd

pekade finger åt nån idiot som körde fort som fan förbi mig på Bomsunds vägen.....kände mig typ 15 år yngre efteråt, så hädanefter ska jag peka finger åt alla som inte gör som jag vill och tycker!
det var dagens oerhört egenomtänkta och mogna inlägg för idag.

RSS 2.0