RUBRIK

Nyss inkommen från en GRYM springtur....förra gånger sprang jag fram som en elit gasell på fluffiga moln.
Men det var då det, idag hade jag min down period.

Jag sprang 2,5 km, men det kändes MINST som 9 km....jag sprang som en dräktig padda med träben....det gick altså inte så bra alls, sen höll jag på att spy av utmattning när jag kom hem.

Jag har förr kommit på att det INTE går bra att springa efter jag jobbat natt....men man jobbar ju rätt mkt, så jag kan inte ha det som ursäkt längre, jobbar hela helgen åxå, Emil gick precis på kräftskiva, men det känns ändå helt ok för mig att jobba.

Jag tänkte ha egen kräftskiva vid nån kommande ledighet framöver, kräftor är SMASKENS, funderar faktiskt på att åka å köpa en burk med kräftstjärtar redan nu, som jag kan smaska i mig i natt.....ja varför inte?!  jag gör ne!



MITT ALLT!

Ha en trevlig fredag!

nada

Normala människor sover nu, medan jag sitter uppe som ett tok.... jag jobbar iof, men ändå.
kl är snart 5 på morgonen.
Kollat på ice age 3, jag grät inte heller, den var riktigt ROLIG!

Orkar inte skriva mer just nu, återkommer om det händer nått rafflande under em då jag kliver upp!

Hipp hipp hurra!

Nu åker jag snart mot Hammarn å ska klippa mig, och färga håret....jag är ju en person som inte får ngt gratis här i världen, äter jag en punschpralin måste jag alltså springa minst 15 minuter för att den inte ska sätta sig på häcken.

grått hår har jag haft i flera år trots min ringa ålder, inga rika släktingar, så varje krona ska det kämpas för.

Men jag klagar inte, det är ROLIGT att motionera, gå, klättra, paddla, rida, springa osv.
Det gråa håret då?....det finns ju färg!....eller ska man kanske bli naturlig i huvudet?....nej vi ska inte gå för långt nu.
Och pengarna då?....jag har så jag klarar mig, inte mkt å inte lite...jag har lärt mig att uppskatta pengar och att dom inte räcker hur länge som helst.

Så eftersom jag lärt mig det, så gör det inget om jag vinner några miljoner på ex lotto, eller ifall någon avlägsen släkting som jag inte vet om, vill skänka några millar.

Hur som helst OM jag var snuskigt rik skulle jag nog: köpa eller bygga ett drömhus vid vattnet. bjuda alla mina nära å kära på en gemensam resa utomlands. ja det finns ju hur mkt som helst man skulle kunna göra!

Iallafall fyller min kära mamma år idag!  ses ikväll, love you!



hej hopp!


Nu har det börjat, det nya livet alltså

Om du vill leva längre, vara snygg, må bra, osv...läs detta, http://www.expressen.se/halsa/1.1282514/supervaxten-for-din-halsa 

Det handlar om Aloe vera, jag kan intyga att det funkar....nu är jag ju bara 30, så just det kan jag ju inte säga nått om, men jag är ju rätt snygg och mår ju prima måste jag ju säga!....så är ni intresserad av att köpa, hör av er så fixar jag det!

Sen kan man ju inte BARA dricka å tro att det ska fixa allt...man måste anstränga sig lite själv åxå, nu har jag exempelvis varit ute på en 30 minuters springtur, trodde jag skulle dö....men det gick ju BRA, har inte sprungit på evigheter och nu går det så här bra! jag är så taggad att fortsätta!

Nu den 3:e börjar boxningen igen, det är superroligt, så ni som inte provat på, GÖR DET!
sen börjar väl kärringgympan snart åxå, vet inte datum än bara.



mamma å jag på höga kusten marathon







tisdag äre idag

Gårdagens paddling: gick bra! vi åkte där det forsade lite, genade genom tät skog för att ta sig runt kraftverk....och när vi är framme och ska kliva ur kajakerna så......ramlar Emil i vattnet...haha jag höll på dö! det såg bara för komiskt ut! så han fick cykla 1 mil i bara kallingarna han! (okej han hade en tröja åxå)

Idag åker vi till hammarn en sväng, då tänkte vi paddla från Ammer och dit.

Såg Marley and me igår....en komedi....men som jag likt förbannat var tvungen att gråta floder till, vad har hänt? måste ha fått nått fel på känselgrejerna.
Men det är sant, jag grät faktiskt inte till trolltyg i tomteskogen.



Joline å Canarie öarna

retfullt!

Nu har jag gjort ett IQ test
så här såg det ut:

Namn: boppan
Ditt totalresultat:
109
Resultatkategori: Genomsnittlig






IQ-beskrivande kategori

ResultatKategori
130mycket hög
120hög
110övernormal
90genomsnittlig
80låg-normal

Jag fick retfulla 109....bara EN ifrån övernormal, det hade känts så jävla bra och strutta omkring å sagt att man är övernormal....men det fanns väl en orsak till att jag var en ifrån och att jag inte skulle gå omkring och skryta med det.

Såg en jobbig film igår "i taket lyser stjärnorna" jag grinade å grinade å trodde det aldrig skulle ta slut, så se den inte!

Därimot såg jag Trolltyg i tomteskogen åxå häromdagen  å den är ju bara BÄST! så den kan ni ju se...inga tårar kom det heller!




Hejsvejs!





hej hopp!

Igår var vi ute på en lååång padllingstur....trodde inte 1,2 mil skulle ta särskillt lång tid, men det tog 3 timmar och sedan skulle vi cykla tillbaka 1,2 mil å hämta bilen. jag kan tala om att kl var över 23 och det var kolsvart ute....det är även GRYM träningsvärk idag, rumpan är knappt sittbar idag......vad gör man? jo vi tänkte ta en tur till ikväll;)

Har nyss varit på byggen å gjort hund å kattmats skyltar ute vid vägen....."köp kvalitesfoder till hunden för endast 3,44 kr per dag" det är ju grymt lite pengar så jag blev nästan sugen att köpa själv fast jag inte ens har en hund!
sen finns det ju naturligtvis ännu billigare, typ axess som jag köpte på granngården till min förra hund, som bara är skit.....iallafall blev det stora högar av min hund.....vid billigt foder så fick jag typ ta en ica kasse för att få plats med bajsen och dyrare kvalitetsfoder en vanlig hundskitpåse....så man lurar sig alltså själv!

nog pratat om det nu.

Min idol Mia Törnblom har börjat springa....hon gillar likt mig.... chokladtårtor.
och vi, jag å mia alltså.... tillhör inte dom här jobbiga typerna som kan dra i sig sötsocker och sedan ligga på soffan å fila på nagalarna, nej vi måste jobba för det! svettas!
minsta lilla pralin och man måste aktivera kroppen!
typ så här:



1st punschpralin (din lilla sorten) = 15 minuters löpning.
brukar man ge sig på 1 pralin? nej just det! efter en påse så ska man löpa i 3,5 dygn för att bli kvitt den!




Så nu jävlar ska det ske!! är så peppad!......  ja eller imorgon kanske, för ikväll ska jag ju paddla....

Ha en angenäm dag gott folk!

gnatt

God natt!

ett jäkla tjat om omskärelse!

ahhhh vad härligt! nu är jag ledig i 6 dagar!, det regnar å är styggväder men det gör för fan ingenting! det är härligt ändå!

har fixat lite filmer som man kan kolla på i detta väder bla....alla tre nya wallander filmer, även hunnit se dom och dom är som vanligt BRA. sedan Mammut, gran torino, red cliff, boy a, marley and me, och en svensk film som heter i taket lyser stjärnorna eller nått sånt. nog om filmer nu.

jag läste i en tidning:

Sveriges kommuner och landsting vill att den offentliga vården från och med i höst ska erbjuda omskärelse av pojkar.
men vad fan är detta? NEJ det ska vi inte! varför skulle vi? för att det anses vara fult att runka, och av hygieniska skäl?...jag har två kommentarer på det....1. det är ok att runka, ingen blir skadad av det och 2. duscha oftare då!
och OM en kille ändå vill utföra denna vansinnes grej  EFTER 18 års ålder  så kosta då på detta själv, och låt det inte bli en kostnad för  skattebetalarna.

Om vi ska anpassa sverige efter alla andras kulturer kommer vi ganska snart leva i ett SJUKT samhälle! tänk bara i afrika där männen sätter på små barn för att dom tror att detta botar aids.

Jag är EMOT omskärelse, mkt därför att detta sker då pojkarna är BARN, och inte har kunnat välja själv, så att detta ens har kommit upp till diskution är sjukt tycker jag.

nu har jag skrivit ett långt tråkigt inlägg om OMSKÄRELSE, men jag kan ju inte alltid vara roligast i världen eller hur?!  nu var tiden inne för lite allvarligt snack, å då blev det så!

en efter bild på en omskärelse.



nu släpper vi det och går och spelar lite kort tycker jag.
ha en BRA å TREVLIG fredag kväll;)

kyss å hångel







 

my precious!

Jag har slöat till lite med bloggandet, vissa dagar kan det blir 3 inlägg på en dag och sedan kan det dröja en vecka....men det tråkigaste som finns är ju fasta rutiner, så man får helt enkelt se när nästa inlägg kommer.

Jag är lite rädd för att bli en rutinmänniska iallafall en som har fastnat stenhårt i dom. tänk att alltid borsta tänderna med samma tandkräm, att alltid dricka hallon the på morgonen, alltid dra borsten exakt 35 ggr genom håret på morgonen.
NEJ! det går inte, köp olika tandkräm varje gång det är dax, drick oboy ibland och skippa att borsta håret någon gång bara för att du kan!

Fast nu kommer ju Emil att säga. BRA då kan du ligga på höger sida av sängen som omväxligsskull..... men tyvärr, det kan du fetglömma;) vänster sida är MIN bara MIN!! (vi hade delad vårdad om vänster sida under några veckor) men eftersom jag är tjurigheten själv så fick han naturligtvis ge sig och nu är den bara MIN!

vi håller på att renovera lilla toaletten på nedervåningen och åhhhhh!! så bra det blir!.....jag har gjort precis som man inte ska enligt regelboken, jag har svarta väggar i ett väldigt litet utrymme och stora kakelplattor på ett litet utrymme.....men Emil har erkänt han tycker att det blir superbra, och han sa; "du hade rätt som vanligt" så skönt när man har rätt!
Ni får se bilder då vi kommit lite längre fram i projektet.

Mina naglar fick lida då jag fogade iallafall, dom blev svart å fick klippas av!

EN FÖRE



EN EFTER



HÄR KOMMER EMILS EFTERBILD....JA JUST DET EFTERBILD....INTE FÖRE!



OCH EN FEJJABILD




Yeepp jag VET, jag har en lite ovanligare blogg än alla andra;)   MEN jag tycker det är mer intressant att se skiten under folks naglar än vad "dagens klädval" är och vart dom är köpt och vad det kostar. vad mini paris hilton hunden fluffy har gjort för framsteg, och vilket läppglans som håller längst vid ett maraton hångel.   ....det finns ju redan flera miljarder sånna bloggar

visst visst jag KAN vara fin jag också om jag vill, och jag är det ibland....









men hur kul är det, när man kan få fog fulla naglarna och förmånen att se ut som en sotarunge i ansiktet?!

adjöken på er!

ps. läste ett anslag på jobbet om svininfluensan det var olika tecken på om man hade drabbats....mådde skitbra innan jag läste, men nu stämmer det på varje punkt! Emil säger att jag är en smula inbillningssjuk, men jag vet inte jag!


Bingo farligt eller inte?

Ur Aftonbladet....

Laddade ner barnporr - skyller på sin katt
Polisen hittade över 1 000 bilder i 48-åringens dator Nekar till brott - hävdar att hans katt laddat ner bilderna.

Kommentar: Tur att han var så dum i huvudet att han inte kom på nån bättre lögn, äckliga människa!




Sharon Stone.

Sharon viker ut sig - 51 år gammal


Kommentar: jamen låt henne hålla på trots sin ålder, ALLA kanske inte vill kolla in utvikna 20 åringar



igår vann jag 300 kr på bingon! satt ett nummer ifrån 5000:- men det var väl tur att jag inte vann, för det hade inte mitt hjärta pallat. när jag vann 300 så råkade jag skrika av överraskelse så både Emil och Gunilla höll på att skita på sig....ja kanske även dom som satt tio bilar bort.....men jag blir ju så nervös!
Emil har sagt att jag blir så uppihejsan över bingo så av hälsoskäl vill han inte att jag spelar då jag blir över 40 år.
Vill helst inte erkänna: men han kan ha rätt

Inte bara jag som verkar ha dåliga nerver på bingon, en tokgubbe gjorde ett tecken att han skulle skära halsen av en spelare då han kammade hem 300 kr.....så ni som tror att det är värsta pensionärsspelet, kan ju tänka om, som ni märker är det ju verkligen action laddat!

Snart blir det stadsresa och köpa ny båtmotor;) lämna påsen med kläder till Röda korset som utlovat.
Sen blir det jobb heeela helgen lång, känner mig inte laddat pga min jobbiga  sjukdom (förkylningen alltså)

vi hörs!
 
 

Apoliva reklamen

NU har över 100 000 personer gått med i "jag är rädd för tjejen i apoliva reklamen"  inte jag iallafall! Joline (min dotter) frågade nämligen vad jag gjorde på tv:n första gången hon såg den.  UHHÄÄÄÄ ser jag verkligen så skräckinjagande ut?!

Jag tycker hon ser cool och superhäftig ut iallafall;)

Hade bra!


att välja mellan två onda ting

Usch vad det är jobbigt att vara förkyld! det tar ju så lång tid att bli bra, nej tacka vet jag magsjuka, då kräks man några gånger å sen är det avklarat.

Jag drabbas ytterst sällan av magsjuka så det kanske är därför jag föredrar det, har liksom glömt bort hur det är.
Jag jobbar ofta då det är magsjuka på jobbet, så jag tror nästan att jag är imun mot det! blir aldrig smittad!

Så bara för att jag skrev sådär så kommer jag säkert ligga i en pöl med spya  imorgon och ha magsjuka.

Nu är lilla mini walk in closet klar (nästan) bara listerna som ska målas och två hyllor till ska in....lägger in bild nu iallafall, för om jag känner oss rätt så blir det aldrig någon listmålning.

en före bild.



tradaaaa! vad lite färg kan göra! (kan köpas på stuguns bygg och färg;) väldigt rekordelig affär må jag säga!





Ikväll blir det tantnöjet BINGO, tänkte dra hem storkovan idag faktiskt....och vinner jag skänker jag allt till välgörenhet, okej jag ska inte överdriva nu, men jag lovar att åka in till stan och skänka dessa kläder till röda korset iallafall! en hel ikea påse, så det är ju åxå välgörenhet!



Ute å gått en promenad idag trots min sjukdom (förkylningen) hade mössa  på mig så folk tyckte säkert att jag var skitkonstig, men titta här hörrni!, jag har mössa på mig INNE åxå! fryser som en bäver!




Hej hopp på er, ha en bra dag!

en helt vanlig onsdag

Idag har jag målat och åter igen målat, mina köksluckor blir sååå bra!.....har varit och sagt adjö till Emils pappas kattunge som ska få ett nytt hem imorgon....det såg nästan ut som om den ville att jag skulle ta med den hem, såg liksom så bedjande ut på ngt sätt. (kan även ha varit inbillning för att jag ville ha den åxå)



neeeej jag har ungefär inget vettigt att skriva, jag sitter och tänker och tänker utan resultat....så det är väl bara att inse att det inte blev mer än så här idag.

och ni....ni som är för kungahus kan ju komma med några konkreta exempel på VARFÖR det är bra med ett kungahus och inte bara konstatera att det är "nog"  bra....jag är nyfiken och vill ha exempel! så att jag liksom kan känna "glädje" då jag står för kungamaddes bröllopskostnader.

God natt på er och sov så sött;)

ps. har fått nya uppgifter på vad kungahuset kostar per år och det är tydligen långt ÖVER 100 miljoner!

Idag är vi negativ!

Jaha....thepiratebays hemsida ligger nere
Jag skulle gå ut och gå....det börjar att spöregna.

Madde kungligheten har kommit på att hon  ska gifta sig och KUNGEN ska stå för den lilla kostnaden, jamen HURRA då vad generöst! ....vem betalar hans lön då? jomen visst det är ju JAG det....jag som skattebetalare alltså. även du kanske får stå för en liten slant.

Alltså kommer jag ofrivilligt betala kungamaddes bröllop....uuhääää!!!!!!!

Ärligt talat så fattar jag inte varför vi ska ha ett kungahus?  ja dom kanske ger bra pr för Sverige.....man ska man betala HUR MYCKET som helst för den pr: en?    JAG RÖSTAR NEJ TILL KUNGAHUSET
och ni som tycker att kungen är cool med alla hans bilar och fortkörningsböter....tänk på vems pengar han har handlat dom för....ja just det nu var det inte så jeffla coolt längre va?!

jag har ont i halsen åxå.....så ni ser, det är inte bara glamour i mitt liv (för det trodde ni va?) hahahh.

ps finns olika siffror......men kungahuset kostar ca 38 miljoner per år



Nu ska jag gå och rengöra kattbajslåda!!!

Amanda parodi

Jag har ännu inte hämtat mig från amandas blogg videor.....jag blev så uppihejsan över dom så igår så gjorde jag egna parodi video bloggar som jag tänkte bjuda på idag....jag verkligen bjöd på mig själv och levde ut mina skådespelar talanger och gjorde narr av henne....men då får jag höra att det måste läggas in via you tube.....och NEJ TACK där vill ju inte jag hamna! så tyvärr så har jag stått och åmat och grymtat i spegeln alldeless i onödan....fast jag måste erkänna, lite roligt var det ju faktiskt!
Emil som är den ende som sett min video fick sig iallafall ett gott skratt;)

Inatt sov vi i stugan, vi var även iväg på en sen kvällspaddling, såg en bäver åxå, den plaskade till som fan med svansen då jag närmade mig den, så jag höll på att vicka omkull med kajaken, blev livrädd!

nej nu blir det kökslucke renovering! kommer bli kanon ni får se före och efter bilder senare....håll er till tåls! (förstår att det blir svååååårt!)


jag DÖR!

Kan denna tjej vara så här till sättet eller är det bara en grej hon gör för att få uppmärksamhet och fler läsare till bloggen?
 
http://www.youtube.com/watch?v=lsACbJMWm94  


http://www.youtube.com/watch?v=tBMQbiRXGJ4&feature=related 

och dessa för dom som tyckte hon var en cool brud!

http://www.youtube.com/watch?v=t-2vwp-BEdE&feature=related   

http://www.youtube.com/watch?v=ERSlHOir4o4&feature=related 

http://www.youtube.com/watch?v=GUKoS2uoaFM&feature=related 


Finns fler att kolla på om man kände att man blev beronde;)


äh fan denna åxå då!

http://www.youtube.com/watch?v=JiUadjh_SkE&feature=related 

annat man bör akta sig för är otrohet.....kolla in dessa bilder...
















så kan det gå!


Jag lever!

Nu har det varit uppehåll i bloggskrivandet som ni säkert har märkt alldeles själva.
Vi har varit till den stora huvudstaden, och köpt en ny kajak....men framför allt så har vi varit på Gröna lund....vi var där i 11,5 timme (köpte åkband som verkligen var tvungen att utnyttjas!) Det var riktigt roligt för både barnen och oss vuxna!

Åkte bla denna, riktigt läskig och det var 45 minuters kö men det var den värd!
Tänker inte försöka beskriva hur det var för det MÅSTE upplevas!





Sen kanske den fulaste skapelsen på hela Gröna lund var denna! (dom kunde väl ha struntat i vissa detaljer)



Och en kväll var vi till min sommarstuga med Emils syskon, det var TREVLIGT, vi grillade, fiskade och åkte kajak....Emil försökte sig på en eskimåsväng....vilket inte gick så bra, han åkte ur på en nano sekund och så höll min kajak på att bli vattenfylld och lägga sig på sjön`s botten (var iof bara 1/2 meter ljupt men ändå!)



Nu blir det frukost, hej på er!

Onsdag!

Nu är det klädrensning på gång, det är så jobbigt.....kläder som jag kanske kan ha OM jag går ner lite i vikt, eller kläder jag kanske kan ha OM jag råkar gå upp lite i vikt!.....uhhhaaa! sÅÅÅ jobbigt med jag tog en allvarlig diskution med mig själv och förklarade att man tyvärr inte kan spara på ALLT....jag var faktiskt ganska lugn och psykologisk i min diskution.

Tycker även att det lukat piss i garderoben, Emil säger att det INTE gör det, så det kanske kommer nedanför fönstret eftersom det är öppet lite då och då. (jag hoppas på det sistnämnda)

Jolines plastkusin är här å hälsar på med hennes mamma Ida, dom sover här så det är kul, vi ska nog sticka iväg och fiska en sväng sedan.

diskusion, diskution
hur stavas det? det första ser mest rätt ut tycker jag...då får ni ha överseende med min felstavning för några rader sedan isåfall!



En sån här tänkte jag åka in och köpa i dag....ringer på claes olson för att försäkra mig om att det verkligen finns några kvar.....ja det gör det säger han och du har tur den har kostat 2000:- men vi säljer dom för 899:- jag höll ju nästan på att bajsa på mig av lycka! tills han säger.....å nej jag såg fel, dom är tyvärr slutsålda.....buäääää! livet går emot mig!




gammal som f#n

Jag såg en annons på blocket så här stod det:

En skänk från stenåldern
förmodligen över 100år gammal ,handsmidda gångjärn i luckorna,en kedja från ett kobås som stopp för locket,man tog vad hade på den tiden!! jag byter den gärna mot en nyare skänk/vitrinskåp i furu om nån vill det annars ge ett bud på den.




Och jag var ju bara TVUNGEN att påpeka detta! jag skrev:
Var stenåldern för 100 år sedan? Nu är jag ännu mer övertygad om att jag
sov på historie lektionen ;)

Och då skrev han tillbaka:
hej .. ursäkta utrycket men den är lastgammal... mvh per

ehh....men fatta att jag skämtade, ja vi kan ju inte alla ha samma humor, hur skulle det se ut, då skulle ju kanske ALLA skratta ihäl sig åt mina skämt och jorden skulle därmed gå under! så det finns alltså en rimlig orsak till allt.

tjingling!


Ceciliah Von Lady snork

Jag har mina misstankar om en graviditet.....magen är så mkt större, Pattarna större? kanske Emil är åxå osäker.








Känns mer orolig och vill vara uppi folk hela tiden.


Jag pratar om KATTEN! och OM hon är på smällen så är det säkert med en ful korthårig svart/vit katt som sprungit omkring och fjantat runt vårt hus.

Jaja det visar sig.....det innebar med facit i hand att vi gav p-pillren för sent.

Nu jobbar jag och det känns jobbigt, känns som jag skulle vara redo för en semester nu fast jag precis har haft en. men det är ju "bara" ungefär 100 år till nästa gång, så det är lugnt.
Håller på att moffar i mig massa godis nu som tröst.

Såg Lady Gaga`s krav lista inför hennes besök på yran ikväll....
här är några av dom 60 punkterna....

Lady Gagas kravlista

• 28 hotellrum

• Syrgas på scenen

• Dansmatta över hela scenen

• Påkläderska, så kallad wardrobe assistant

• Egna chaufförer

• Eget kontor

• Citronte med honung

• Stor säkerhet. Världsstjärnan är bland annat livrädd för paparazzifotografer och hade önskemål om att backstageområdet ska vara helt tomt så när som på scentekniker.

• Kompletterande scenutrustning

Emil tyckte det var helt ok krav....så nu jävlar ska det börja att ställas lite krav där hemma åxå!

Jag ska ha:

frukost på säng varje dag
helkroppsmassage 3 ggr i veckan
sluta jobba, vara lyxfru
egen shoppingbil
mini hund som heter fluffy
även jag ska naturligtvis ha en personlig påklädare.
även någon som tvättar mig.....jamen va fan varför inte dra till med någon som matar mig åxå.

Vill ställa till med något besvär nu med min fina lista, så jag nöjer mig lite blygsamt så här.

Ceciliah Von Lady snork

Ok lada  gaga får åxå vara med på bild


RSS 2.0