Ny Icakärring som kan dra!

Åter igen på ica....parkerar utanför, en kärring kommer och skriker, och frågar om det inte finns några ytor i stugun, Jag fattar ingenting, och frågar om hon tycker att jag har parkerat för nära?.....och om jag har det, att jag kan flytta på mig. 
Hon  skriker till sin stackars man: "micke kör framåt så jag kan sätta mig i bilen!"  Jamen gott nytt år på dig med din jävla harpa.....jag tröstar mig med att hon måste ju faktiskt försöka stå ut med sig själv i ett helt liv! men fy fan vad hemskt!

Jag är även jävligt irriterad över att jag aldrig finner mig med vad jag kunnat säga i sånna där situationer Tex hade jag kunnat säga: " men är du så jävla fet att du inte ens tar dig in bilen kanske då ska GÅ hem".....men nädå....jag står där som en fjant och frågar om jag ska flytta på mig.  (jag var kanske lite nära den andra bilen, men absolut inga problem, jag tog mig ju ut ur bilen helt obehindrat! Och OM jag nu stod för nära, var det så jättehemskt? jag har ju ratt på bilen så den går ju att flytta, vaför hetsar vissa människor upp sig så mkt? tänk om ett RIKTIGT problem dyker upp? men hur ska dom hantera det då?

Ja nu är det snart ett nytt år! Vi hade försenad julafton här i förrgår. Joline fick så mkt julklappar att hon nästan höll på att kvävas i allt papper, det blev FÖR mkt kan man säga. bästa kanske vore om man går ihop och köper lite dyrare julisar, än 250 stycken plotter grejer som går sönder efter 5 min.

Det var iallafall en jättemysig försenad julafton, tomten tog sig tid att komma och allt!


Ha en gott nytt år på er!


jobbiga dagar, självförvållat? kanske, lika jobbigt för det!

Oj oj oj, jag var ut med en kompis på krogen i fredags, och det är ju knappt att jag har återhämtat mig än! jag måste ju vara för gammal för att hålla på med sånt där! Nej jag har nu bestämt mig för att jag är ingen krogmänniska och ska hädanefter INTE dricka mig så pass full igen, usch vad hemskt!
Jag och min kompis hade riktigt roligt, men när det drabbar en i 2 dagar efter, så är det ju inte riktigt värt det!

Jag har gruvat på mig 2 dagar för att gå in på mitt konto för att kolla saldot, tänkte att det kan ju inte finnas många kronor kvar där, efter en sådan praktfylla..........jag hade gjort av med 218:- och då hade jag bjudit min vän på en drink....med andra ord kan man säga att fyllan började innan krogen, eller att jag inte tål så mkt haha.

Har åkt slalom idag, hur roligt som helst! ska lära Joline nu åxå, för hon kommer att få sin nya slalomutrustning imorgon för då ska det bli julafton här!

Go natt!

Nära döden upplevelsen!

Om man åkt skidor 2 ggr senaste åren, och inte gjort så mkt annat för att röra på häcken, så kanske man ska undvika att åka 1 mil, det är liksom 10 km för er som inte vet det! och det är som ett helt jävla marathon för en otränad människa som börjar komma till åren!

Men ändå.......det var nog inte det värsta i kråksången, det var nog att jag efter ca 3 km, börjar känna skavkänsla på ena hälen.....och när jag plågat mig runt denna mil så känns båda mina hälar som blodiga köttslamsor!

Jag är otroligt rädd när det går fort i nerförsbackarna och brukar fega och ploga mig ner, men eftersom mina hälar PLÅGADE mig, så öste jag liksom bara på i en backe.....och det var dagens "nära döden upplevelse" jag tänker ju att dom måste sätta ut varningsskyltar om det nu inte skulle vara möjligt att ösa på fullt, men sånt verkar ju inte existera i skidvärlden. jag kommer i 150 km/h och så mitt upp i det som kommer det en skarp kurva! jag spårar ur spåret, och ser en jävla massa vassa pinnar och stubbar överrallt! det slutade lyckligtvis bra och jag vet inte hur? med jag höll mig på mina ben! helt otroligt, måste ha ärft några riktiga super ben! Eller så var det den där Gunde Svan som ploppade fram precis när jag behövde honom som bäst!


tandlossning, räkningar och en massa tro hit och dit

Nu är helgen avklarad! tyvärr bara ledig 2 dagar, varav jag sov bort halva en den ena dagen. Jobbar julafton och juldagen, men jag har ändå inte Joline, så det gjorde inte så jättemycket.

Jag tycker att det är väldigt märkligt att ALLA räkningar ska komma strax innan jul, alla oväntade utgifter, väntade, ovälkommna, välkommna, ja dom kommer alla på den minst lämpliga månaden på året.

Har drabbats av tandköttsinflammation åxå, så till råga på allt kommer jag säkert tappa varenda tand, och måste ha en gamlings protes, som ramlar ut så fort jag öppnar truten.....jamen GOD JUL då förihelvete!.......nej nu överdrev jag nog en smula och gick händelsen i förväg, det kommer nog att gå bra, jag har ju inte gjort något ont, så varför skulle JAG bli straffad så?!

imorgon ska jag åka in på bio! har inte kollat bioprogrammet än, men nått bra måste det ju vara......iof så sa jag sist att "Arn" MÅSTE gå på en vardag kväll........eehhhh det gjorde den inte.....så då gicks det på en film bara för att man liksom inte skulle ha åkt 10 mil i onödan, och då blev det Mirrors......kanske bland den sämsta film.....skrämsel effekten fanns, eftersom jag höll på att bajsa på mig ett flertal gånger, men det betyder INTE att den var bra!

Så? ja jag kanske ändå SKA kolla in programmet innan jag åker istället för att tro en jäkla massa saker. man vill ju inte vara sämre än att man kan lära sig av sina misstag=)

Nej detta börjar nu likna en roman, så adjö på er, och ha en riiiiiktigt underbar jul!


Varför precis just då?!

Åkte skidor, för första gången iår, det gick ju faktiskt bra! jag åkte som en gud i hela 5 Km.
Jag mötte EN person på hela tiden, och precis DÅ var jag ju tvungen att tappa balansen, och se ut som en jävla nybörjar padda....Det är iof det jag är....men det retsamma var ju att det gick så BRA tills jag mötte den här personen, och sedan inte ETT enda misstag efter det, det var ju nästan som att jag ville slänga mig i en snödriva i protest!

Idag är det kraftiga plusgrader, så då har jag bestämt att man inte kan åka skidor, så jag hoppas på morgondagen ist. Då ska det dessutom åkas till Ö-sund för att shoppa, ska köpa lite julisar till Joline, Förutom att det är det bästa som finns.....(att ha barn alltså) så är det jäkligt praktiskt när man kommer till juletider, för julklapparna är ju liksom redan klara, Det är ju klart som fan att ALLA vill ha kort på Joline i julklapp!

Hittade en sån fin bild från min stuga, Min stuga ligger i Lillsjöhögen, bara ett stankast från vattnet, och nu vill jag ju att det bara ska bli vår, så jag kan vara där och fixa, det är så mkt att göra där, men min kära sambo har hjälpt mig otroligt mycket , och mycket är redan fixat, men mycket återstår fortf.



Ps jag höll precis på få en hjärtattack.....när jag skulle publicera så blev det error! Men som tur var så låg det kvar, gud så fiffigt! det besparade mig ju ett helt frispel, tack så mkt!!


Men hur står det till?

"Fängelseledningen bjöd in barn att uppträda för några av Sveriges värsta pedofiler.

Efter luciatåget i fredags sa några av fångarna:

- En sån skulle man ha."

Hur kan man låta barn ställa upp som lucia i ett fängelse med pedofiler? ska fångarna få någon slags belöning eller hur fan tänker dom? det är ju fruktansvärt! blev inte föräldrarna informerad heller om vart barnen skulle? för om dom blev det, blir jag ju mkt fundersam hur dom tänker när dom låter sina barn bli inspanad av peddon, sjukt!

Det finns så mkt konstiga människor i den här världen, vissa ganska nära åxå, men man måste försöka att inte låta tankarna gå för mkt till dom personerna, för varför ska dom få förstöra ens vardag? Nej, umgås med folk du mår bra av, och önska dom du inte mår bra av ett bra liv, försöka att inte tänka på dom, och lägga sin energi på positiva saker istället! så det var dagens kloka ord! ibland är jag ju så jävla klok, men det kan åxå vara så SVÅRT att följa sina kloka råd=)

Jag längtar tills jag, min lilla smurftjej och älskade sambo ska åka utomlans! (svärfar ska med åxå, blir skoj!)
Komma ifrån ett tag och tänka på ngt heeeelt annat.



Några ord om att vara bakis....

Vilken tung dag! kom hem ifrån kort spelandet vid 4 imorse, drack några öl, så då måste man ju naturligtvis bli såååå dålig dagen efter, Min kära sambo, som aldrig blir dålig, fick sin "måste göra allting idag" just idag. den inträffar ju inte så ofta, men just idag när jag var som dåligaste, så infann den sig alltså, urk!

Bara att andas, att dra in ett andetag och släppa ut andetaget, är ju skitjobbigt, det vet ju ALLA som blir så här bakis.

Nu håller jag på att vänta på att sista avsnitten av bonde söker fru ska börja, har inte följt alla avsnitten, så jag har ingen aning hur det går, Robinsson ska tydligen börja igen, kul!!


Hmmmmm

Nu börjar strax Idol.......Enligt vad jag tror så kan det ju bara gå på ett sätt. lilla Maltan måste ju vinna,
Men å andra sidan, så är ju vissa i det svenska folket inte riktiga.....rösta ut Anna och låta Johan vara kvar?
HERREGUD! små tonårsbrudarna fick till slut på pengar i kontantkortet tack och lov!

Nu ska jag gå å äta Fiskgratäng och sedan sparka till Gunilla och Tommy för att sedan vinna i kortspel;)

Ha en angenäm Fredag kväll vettja! det ska jag!

Längtar grymt efter min lilla snorpa nu! hon är ju så fin!


Lägger ut en bild på lilla familjen, så här kan man se ut om man hamnar i chock och tror att Joline ska springa rakt in i kameran.....man kan som ni ser se lite olik ut.

Jag å Gunde Svan!

Jaha ja då sitter man på jobbet, kl är 06,20 och jag får snart gå hem å sova som en liten gris, ska bli skönt!
Nu är man ledig i 7 nätter, så då ska jag öva på min längdskidåkning, tänkte bli någon slags ny Gunde Svan.
(den som har sett mig åka, skulle nog betvivla starkt på att det kommer att hända) ser ut som en stapplig liten dagisunge som är ute på sina nya skidor för första gången! men vadå.....ALLA har vi faktiskt varit nybörjare!

Tack för kommentarer i bloggen, men står ni på gamla otäcka, otrevliga, kärringars sida istället för min, så kan ni lika gärna vara tysta ;)

Nu larmar det så då ska jag gå och göra det jag faktiskt är här för att göra, jobba alltså!

Ha en UNDERBAR dag!

Lägger ut en läcker bild på GUNDE!

Gamla damer (nu var jag snäll i mitt ordval)

Måste berätta..... för några veckor sedan var jag på affären och stod där tålmodigt med min dotter framför mig i kön och väntade på min tur, rätt som det är känner jag ngt som stöter till mitt ben hårt, jag tänker inte mer på det, för jag tror att det är Joline som joxar på med ngt, men sen känner jag det igen.....fast ännu hårdare. jag vänder mig om och det står en äldre dam och försöker få tag i en påse.....problemet var ju bara att jag stod i vägen.....jag tar ett ljupt andetag och flyttar mig. Sedan när hon fått tag på sina påsar känner jag henner armbåge i ryggen och hon nästan klänger sig upp på bandet för att få tag i en sån där pinne som man lägger mellan varorna, Jag känner mig nu ännu mer IRRITERAD, men jag säger inget, sen hör jag hur den där pinner dunsar till på bandet, då har hon kastat fram den på bandet, sen grymtar hon och kör in i mig några gånger med vagnen, då säger jag lite halvlågt "oj vad vi trängs idag"

Men vad i helvete är det med mig då? Jag hade verkligen lust att karata ner na! men jag hade väll åtminstånde kunnat säga åt på skarpen! nej nu i efterhand så irriterar jag mig på att jag inte sa till henne, hoppas jag hamnar framför henne en gång till snart, men hur stor är den risken då?
Men då jävlar ska jag ställa till med att jävla liv! hahahahah

Det stod en framför mig och höll på att betala, sen hade jag Joline framför mig, och sedan jag då förståss och tackan bakom mig.....vad trodde hon? att det skulle gå snabbare om hon mejade över mig?
vad hade hon bråttom till? jobbet? nej tror inte det för det såg ut som det hade kunnat vara 30 år sedan hon gick i pension.

Nej gamlingar, jag tycker så mkt om de flesta av er, men vissa måste ju försöka förstå att de inte är några gudar och snällt får stå och vänta i kö som alla andra.

Nu ska jag på HLR utb på jobbet, roligt!

Ps jag ser ju att det är folk som läser min blogg men ni kan väll vara snäll å lämna en kommentar det vore ju roligt=)

Resan äro betald!

Nu är resan betald och klar, jag och mina älsklingar åker till Kanarie öarna den 15 Januari! det är ju inte eveigheter dit! Härligt! Fast å andra sidan så skulle ju inte lite längre tid skada heller.....för det var ju det här med bikiniformen.....Hmmmm, äh alla andra har säkert lagt på sig ett rejält späcklager efter jul, så det är nog lugnt!

Kl är just nu 01:41 och jag jobbar.....ja jobbar och jobbar, jag sitter ju iallafall på jobbet.

Hyrde en film häromdagen och när jag kom hem och läste på baksidan så upptäckte jag att jag hade sett den bara några dagar innan.....DUKTIGT!
Den var hyfsat bra, men eftersom jag är senil är det ju bara att fetglömma att jag skulle kunna komma på vad den hette och kunna rekomendera den. sorry, undrar hur jag blir när jag blir GAMMAL PÅ RIKTIGT!

Lägger ut en häääärlig bild dit jag ska....kanske inte precis exakt dit.....men kanske inärheten?


Tjipp Tjopp!

Ja då sitter man på jobbet igen då, i fredags var det ju personalfest så då tog jag ledigt.
Jag ska ju naturligtvis ALLTID gå hem sist från en fest, så jag kom väll hem strax innan 4 på mogonen.
Och då hade jag sjugit karoike mest HELA kvällen och natten.

När min bror fyllde 30 så var det åxå karokie, och då sa jag att jag ALDRIG skulle ställa mig och sjuga, ÖVER MIN DÖDA KROPP!.....men efter några öl, så var det ju ngn som kom smygandes upp på scenen, och efter några sånger så, var scenen MIN....bara MIN, ingen hade längre ngn chans att få sjunga.....och det mest pinsamma i kråksången är ju att det finns på film, det är ju förjävligt jag kan måste komma med grova hot om inte den filmen försvinner, kanske måste muta ngn. för GUUUUUUD vad pinsamt om den skulle spelas upp för ngn.
(tyckte ju själv att jag lät som Celine Dion den kvällen, Men andra källor säger ngt helt annat)

Så dagen lärdom: man ska aldrig säga aldrig

Har köpt ny bil, ser ut ungefär så här men en helt annan färg

RSS 2.0