Rockfest!


Ja det här går ju bra det: vaknar nu vid 13 (har jobbat natten som var, så jag låg inte å degade bara) och tänkte NEJ jag får inte dra på mig magsjuka tills ikväll?! jag vet inte varför jag bara skulle få det hipp som happ, men efter det så känns det som det är nära, jag håller på att skapa en magsjuka som inte finns bara för att jag är nervös att få det lagomt till rockfesten.

Sen har jag så här lagomt dagen till ära fått en tonårsfinne vid 30 års ålder, tyckte den var onödig och ful samt äcklig så jag klämde å mosade på den, så nu ser jag ut tredje världskriget i ansiktet.

Men TUR att man kan sminka över sånt! SYND att jag inte har kunskapen hur man gör det snyggt!

Nu ska vi ut på en husraggar sväng!

Kanske dyker vi upp hos just dig!

Hade bra allesammans!

93!!!

Snart är det jobbdax...sen imorgon blir det ROCKFEST! har aldrig varit där, men det låter ju hur roligt som helst!

Kom precis från stan,  skulle handla i pressbyrån eller vad det nu är för något, utanför coop, å jag ställer mig i kön å väntar på min tur.
 Det blir min tur och jag går fram och ska precis säga vad jag vill men hinner inte förrens hon säger: 93.....jag säger jag har ju inte hunnit säga vad jag vill ha än?
 
( jag säger så sådär försynt och oskyldigt som bara jag kan, jag tittar upp under lugg med oskyldiga råddjursögon)
......

NUMMERLAPP 93!
  säger hon barskt....JAMEN VAD FAN!  (säger jag då lite mindre oskyldigt) och upptäcker typ 8 personer bakom mig som står i kö. jag ställde mig inte i kön igen, utan gick muttrande därifrån.

Har fan kan man ha könummer system i en kö på en pressbyrå eller vad fan det nu va?!
Nej tacka vet jag LANDET, där ställer vi oss i kön å väntar godmodigt på våran tur!

Nu ska jag gå å mysa lite med min pojkvän <3 innan jag går till min arbetsplats

Ha en trevlig fredagkväll på er!



....

Sitter på "byggen" och leker affär, det är lågsäsong nu å det är inte många kottar som vågar sig ut i denna kyla.....förutom dom få gånger som jag behövs ensam i butiken.

Då verkar det gå igång nåt larm över hela byn och ALLA kommer hit på en å samma gång, det resulterar i att jag får ont i magen och svetten börjar att bryta fram i pannan.

Brudar den 23/3 är det åter igen TJEJKVÄLL på Stuguns Bygg och Färg.....Det är inte klart ännu riktigt vad som kommer att hända, men en grej blir förmodligen att lära sig att lägga klickgolv! tänk vad ett nytt golv kan göra! så kom å lär er det! för ska man vänta på att sin man ska göra det så kan det ju dröja, och då slipper man ju dessutom höra:  ""ska bara""

Dessutom om ni funderar på att köpa nytt kök, så ta måtten så får ni ert drömkök uppritat här på plats!

Igår såg vi THE HANGOVER en komedi som var riktigt rolig!




Hade gött!

Måste tänka på vad jag säger!

Igår när jag var å tränade så så berömde jag instruktören för ett roligt pass med bra musik, sedan sa jag att jag var osäker om jag hade betalat för denna termin? Det är 50:- till Gjurds svarar hon, jaha okej förr var det 100:-
Jamen det är ändrat, det räcker med 50:- per termin.

Då svarar jag: ""Jamen vilken tur, för det var ju liiiite väl dyrt innan""  sedan när jag är påväg hem tänker jag: fan hon kanske inte fattade att jag skämtade.....hon kanske tror att jag tycker att det är dyrt med 100:- för en hel jävla termin??!! vad pinsamt isåfall!

Jag ska sluta skämta med folk som jag inte känner och förstår att hälften av det jag säger är ironi!

Spinningen här i Stugun kostar 10 kr per gång.....hon kanske tror att jag prutar på det?!

Äsch nu glömmer vi det!

Emil låter inte Elsy gå ut längre än 3 minuter nu, för härromdagen var vi hem till en katt som hade förfrusit öronen, snacka om dalta med katten, han kan väl dalta lite med mig istället, det är ren avundsjuka;)







Ha en bra kväll på er!

Tobbe!



Är han inte underbar så säg?!

lets talk about the weather

God morgon! Idag är det KALLT, å man lär ju bli sittande inne mest hela dagen tyvärr.

Har ni sett det nya blogg utseendet?! visst är den otroligt fin?! Det är Mats Stadin som har fixat till den, väldigt  duktig måste jag säga, väldigt bra på att redigera bilder åxå.

Han håller även på att snickra om www.stugun.se hemsida, kolla på www.stugun.se/blog

Efter 7:e försöket så har jag nu lyckats få till en brasa, VAD är felet? jag har allt, jag har torr ved, tändare, braständare, en kamin....men ändå ska det jävlas, jag måste ju motvilligt erkänna att jag skulle få stora problem med just den uppgiften om jag sökte till "Robinson"






goooo natt!

Åter en Wallander film är sedd....besvikelse var det även denna gång.
Emil somnade 2 minuter innan filmen var slut, han tyckte inte heller att den var så bra, låg å sprallade omkring i soffan i 1.33 minuter innan han somnade in.....(alltså han somnade för att han var trött, han dog inte)

Var iallafall på tantgympa ikväll, det var skönt att få röra lite på fläsket, längtar tills sommaren, då blir det förhoppningsvis ännu mera träning, paddling, springning, cykling å sköna sommar promenader.

Nu är klockan efter 23 och det är väl ungefär då dom flesta normala människorna går och lägger sig, så jag följer det exemplet jag med

Så sov så sött mina små bräkande lamm!




gnägg gnägg!

Aaaww!! nu har jag hittat hästar på blocket titta.....

Vilken fin! till Joline....fast den växer hon nog ur rätt snabbt

Men kanske denna då, den kan ju bli perfekt!

Åsså en trygg å stabil häst med fyra hovar i backen  till mamman!



Men innan vi har fått tag på en gård så är väl dessa hästar pålägg.

Fast å andra sidan så har faktiskt flera härliga och omtänksamma stugu bor hört av sig till oss för att tipsa om eventuella hus, det tackar vi ödmjukast för! fortsätt med det ;)

 


Jag är en ömma tåtrampare!

MOHAHAHAHHHH!!  förstod att mina inlägg om att bojkotta sport skulle uppröra känslor, men det är ju därför jag finns till, måste röra om lite i den tråkiga vardagliga gamla grytan!

Okej det är ju såklart inte bara därför jag finns till, jag finns till av mååånga, kanske miljoner andra orsaker, men en grej är ju iallafall att ta hand om allt då det skall kollas på sport i 2 veckor;)

Helgen har varit ROLIG! har haft besök och varit iväg på besök, ätit gott och spelat roligt spel å skrattat, varit med Joline på kalas. Blivit bjuden på mat 2 dagar irad!! lyxigt värre! ...vem bjuder oss idag?!

Såg en Wallander film igår....där går det utför tycker jag, dom har blivit så mycket sämre, eller så är det för att Johan Falk kom in i mitt liv?

Jag är ledig nu fram till Torsdag, så skönt! tänkte ta en spänstig springtur på kvicka ben....men den tanken grävde jag ner igen då jag såg att folk på fejjan skrev att det var över 30 minus ute, så då får det bli kärringgympa ikväll istället.




Ha en fin dag gott folk! (även os nördarna;)

OS= undergång



Os måste vara ett svepsjäl för att få lägga ner allt man håller på med, mat (blir enbart snabbmat som ex pizza å öl) renoveringar avstannar, hygienen finns det ej tid för heller, folk sjukskriver sig från jobbet, barn slutar att produceras....ja hela världen stannar ju nästan av, så förbjud OS!!!!!

(ps jag har inga egna erfarenheter av detta, då jag är väldigt ointresserad av sport, men jag har observerat, så denna fakta stämmer faktiskt)

Nej nu blir det en välförtjänt söndagsfilm!



så här ser man ut om man kollar för mkt på sport! läcker eller?!





Adjöken!


Ann Ahl

Lite trött idag....spelade spel igår å det var skoj!

Var tvungen att kolla på Eniro om namnet ANN AHL fanns.....hahahha å det gjorde det, flera stycken! hur kan man döpa någon till det????!!!
Finns ju kanske en viss risk att dom kan ha blivit retade i skolan faktiskt


inget

Nu så vankas det LEDIGHET, och det är fredag dessutom, härligt!

Ikväll ska vi ha middagsbjudning, då blir det thailändskt på menyn, gott å enkelt.

Joline har sovit hos kompisar inatt, det tyckte hon var spännande och roligt, så det ville hon verkligen göra om. Jag jobbade så Gunilla var så snäll och lät henne sova över där.

Igår var jag på boxning, och resultatet av det är grym träningsvärk idag, kan knappt skriva, mina händer är riktigt darriga och blåmärken på mina överarmar! men kul var det!

Ha en god afton på eder!






Skönt att komma hem från stan!

Promenaden blev ingen promenad det blev ett springtur ist och när jag tog av mig skon hängde värsta skinnlappen å dinglade på hälen (var tvungen att titta eftersom det kändes som ett blodigt köttsår) å det var det ju nästan!

Ska med Joline till skidbacken ikväll, får väl se om man kan sticka ner foten i en pjäxa.

Idag har vi varit till stan, på återbesök hos Memira där jag gjorde min ögonlaseroperation, handlade lite kläder till Joline å sedan snabbt hem igen eftersom varje steg var en plåga!

Joline kollar just nu på trolltyg i tomteskogen, den är ju hur bra som helst! en "riktig" barnfilm enligt mig.

köpte bland annat denna till Joline, så söt!



Joline får för det mesta bestämma själv vad hon ska ha för kläder, men ibland vill ju jag åxå vara med på ett hörn, denna jacka som jag ville att hon skulle ha:  "Jag kan väl ta den då" vet inte om det var det bästa betyget, men men....om hon enbart skulle få välja skulle det vara rosa klänningar oavsett årstid, glittriga skor och smycken.

Hon är ungefär så olik mig som det vara går att vara då jag var liten, jag grät av förtvivlan då jag blev påtvingad en klänning! "det är ju bara tjejer som har klänningar" var min kommentar.....hahaha! ja vad mina föräldrar svarade på det kommer jag inte ihåg!





Bra början på dagen!

Min dag började bra....klev upp strax innan 12...ganska lagomt eftersom jag jobbat klart nu på två dagar.
Satte mig vid datan, kollade in det gamla vanliga:

Blocket: efter nya hus....inget nytt sedan jag kollat sist.
facebook: inget rafflande,
Tinas blogg: inget uppdaterande på lääääääääänge! skärp dig ;)
Psykots blogg: dåligt med psyko inlägg kanske lika bra det, inget vettigt iallafall som skrivs.
Susannes blogg: läste ett äldre roligt inlägg om stringbindor haha!
min bloggstatestik....nära blondinbella nu mohahahahah! ....eller inte!
och några fler bloggar som jag följer men...

Jag skulle vilja ha adresser till fler intressanta bloggar....

Och slutligen Gunillas blogg som jag blev rörd över å nästan började att gråta, så här såg det ut där...(inte bara det fanns mer text åxå men skit i det för det var inte om mig)


""""från Gunillas blogg"""
Nu ska jag snart iväg till jobbet, där ska jag träffa två andra härliga tjejer varav en har blivit min bästa vän.

Sissi jag älskar dig..........

""""SLUT """"

Jamen va fan?! kan man bli annat än rörd?! det är ju helt fantastico att jag har en bästis som tycker att jag är underbar och som faktiskt gillar mig!

Jag måste tänka mer på att jag faktiskt har många människor i min närhet som gillar och uppskattar mig, och jag dom så himla mycket,  jag har ju faktiskt bland det bästa liv man kan tänka sig!

Underbar dotter
bästa pojkvännen
BRA jobbarkompisar
tak över huvudet
en bättre bil än den förra
ett jobb (där jag får lön)
skön säng
hittar ofta på roliga saker

Ja listan kan ju bli hur lång som helst, så idag ska jag ägna dagen åt att uppskatta livet!

Tar en promenad medan jag gör det, ska bara plåstra om mina köttslemse skavsår på hälarna

Hej svejs!


Aftonbladet


Jägare sköt
ner istapp –
mitt i stan
          Hahahhahaah!  vilda western!


Fick inte jobb – dödade tre  Snacka om att inte kunna ta en nej!




Rekordlön för rektor på Röda korset

  Organisationens högskolas rektor Ann Gardulf tjänar över en miljon om året ”Jag skäms inte för min lön.”

Äckligt med dessa hjälporganisationer som har sjukt höga löner



Storbråk i tvättstuga – en förd till sjukhus

Tur man inte bor i lägenhet och måste dela tvättstuga, verkar riskfyllt!

 

Hade bra ikväll, själv går jag snart på jobbet!

Hej svejs!

lite om inget

Klev nyss upp, har jobbat inatt och jag vet inte hur många gånger jag har vaknat då jag har försökt att sova idag.
Men eftersom det är lördag idag så får jag ta med mig en stor fet godispåse på jobbet ikväll!


Och imorgon är det alla hjärtans dag....har man planerat och fixat något, nej naturligtvis inte eftersom jag är en ""i sista sekunden människa"" och sådånna människor måste man ha tålamod med (kom alltid ihåg det Emil)
Men jag brukar å andra sidan åxå alltid fixa något åxå, sen om det var i sista sekunden eller planerat i 3 månader, vad spelar det för roll?!



Ha en angenäm lördag, själv går jag ut på en låååångpromenad nu!

Sjuuuuuukt!

På Aftonbladet läste jag precis om barn som är skönhetsdrottningar.

På tisdag kommer de att gå en dokumentär om föräldrar som fördärvar deras barn, föräldrarna låter barnen sköhetsoperera sig "för att dom vill det" låter barnen ha linser, för att mamman tycker att glasögon är fult, dom ställer  upp i skönhetstävlingar och går från att vara 7 år till att se ut som 17 år med allt smink som kladdas dit.

Innan man ens funderar på att skaffa barn, så kanske man ska se till att självkänslan är bra hos sig själv först.

Peter adre`s och Jordans unge....som har inte helt naturliga ögonfransar

 



Detta barn kommer det att handla om bland annat på tisdag i dokumentären.

Kan inte barn bara få vara barn? vuxen får man ju chansen att vara så länge iallafall, varför ska det vara så otroligt viktigt att växa upp snabbt?

Varför vill man över huvudtaget att sitt barn som är 7 år ska se ut som ett 17:åring?

varför vill man dra runt på en 7 åring på skönhetstävlingar?
Åk på zoo, badhus, ridskola, skidskola, utomlands å bada i havet, bygg snögrottor, åk pulka, ät godis, frossa i pannkaka, titta på disney filmer, baka bullar,  gör saker som BARN gillar!


jag har vunnit!

Datorer är inte min grej....inte iallafall när det kommer till virus, men var är det för jävla dumma människor som sitter å skapar virus å sprider runt? 
 skaffa ett liv säger jag till er som håller på med sånt! (fast jag betvivlar att budskapet kommer fram, eftersom dom läser nog inte min blogg)

Skit i det nu, datorn pajjar väl snart, men då får jag ju en anledning till att köpa ny! Whiihoo, man kan alltid försöka se det positivt;)

Igår var vi på Avatar....lite udda, men faktiskt rätt bra! hade varit roligt att få se den i 3d bara.

Jag har haft tur! jag har vunnit en ytterdörr! jag kastade pil, och skulle träffa en grej som knappt existerade, och det gjorde ju jag naturligtvis!

så här ser den ut, fast jag beställde grafitgrå



Tills jag vet vad jag ska göra med den så kan ni gå å klämma å känna på den på Stuguns bygg och färg, har lånat ut den dit som visnings exemplar.


17 grader kallt vid uppstigning vad ska det vara bra för?!

Några fler bilder från Thailand, tog ju sååå många!


Skulle visa Emil att jag hade en närbilds funktion på min superkamera....men nu är den som sagt helt död, någon som har tips på en BRA digitalkamera?

lokalbefolkningen i solnedgången

Emil i solnedgången

Snuttigt va?!

Tro det eller ej men den blå bikinin är xxl och roxy shortsen är s....så lita inte på vad det står i plagget;)


Lycklig<3 fick galoppera fram över stranden! (JA jag vet hästen var inte så stor, men inte heller så här liten som han ser ut på bilden!)

Munkarna rökte och var tatuerade överallt....okej jag vet ju förståss inte om det var överallt, men det var på många ställen!


söt liten valp, mycket hundar som sprang kors å tvärs fanns det där


Ikväll blir det till att åka in till the big city å käka å gå på bio

det verkar gå för många bra filmer nu, det kan bli problem att välja....alla dessa skulle jag kunna tänka mig att se:

Avatar
snabba cash
The wolfman
har du hört ryktet om morgans
luftslottet som sprängdes
....fast denna löste det sig med för den verkar bara gå på helgen.

Prinsessan å grodan tänkte jag nog åka in å kolla på åxå, men då tar jag med mig Jolinen<3

Vi hörs!


Feb. 9, 2010

Nu känner jag att det är dags att få möjligheten att köpa en hästgård, tiden är liksom inne nu!




Gud så jobbigt det blev då, hade skrivit ett låååååångt, bra, underhållande, fantastiskt inlägg och så blev det error på sidan och helt plötsligt så var allt borta!

Men men, det kan inte alltid gå bra.....
men idag har jag hur som helst varit riktigt aktiv! sprungit, gått långpromenad, varit social, gjort gatupratare, tvättat, diskat, sprungit igenom hela huset som en iller å städat, hämtat posten, ringt samtal, varit på läkemedels utb å en massa annat som jag har glömt bort.
 sett två filmer:
sommaren med göran och den 6:e Johan Falk filmen

så nu vet ni!

Hej hopp!



Bilder från paradiset!

Dåså här kommer lite bilder...okej ganska många!


Underbart vattenfall, så härligt att stå där!


Gullig liten apunge, med temperament, blev arg då Emil ville hålla i den!

Härligaste stranden av alla! Hong island

Underbart klart vatten.



Fin solnedgång

På väg hem från Railey beach

Läskig att hålla i!

Varje morgon mellan 06,30 och 07,00....det är sant!

Så underbart ställe där man nästan var helt själv

Hyrde moppe flera ggr, så här snygga var vi då!

Hunden följde Emils spår vart än han gick, undrar varför?!


Härlig solnedgång igen

Gick 1237 steg....fy fan säger jag bara!

på toppen, mer död än levade, men vilken utsikt!

monkey business

Dessa bodde vid tiger cave temple, värt att besöka!

Roliga att mata! helt galna!

Railey beach

uhhhha!! äcklig!

gullig! bodde hos munkarna

fiskarna var så närgångna, dom till och med nafsade på oss!

led jag här?....NEJ det gjorde jag inte;)

äckligt, Beach stranden från leo dicaprio....sjukt mycket folk, hemskt att se

påväg hem...solbrännan höll sig inte så länge...men minnena finns kvar....än så länge haha!


Hoppas ni uppskattar mina bilder för dom tog låååång tid att ladda upp, nu ska jag försöka göra någon nytta, sköt om er!


Jönköping

Då var man hemma igen, känns skönt! borta bra med hemma bäst stämmer nog in ganska bra ändå trots att allt har varit kanon.

NU ni håller jag på att föra över  thaibilderna, jag hoppas bara att batterierna i kameran ska hålla för alla hundratalsbilder som ska få bli överförda. (353 stycken för att vara exakt) samt att Emil har tagit några hundratals bilder med.

Jönköping då: Började med att någon på flygplatsen sneglar på min biljett å börjar flina å säger: MR.... höhöhö!!!. och jag undrar VADÅ? det står MR ceciliah Wikström....ja Tack Emil som har bokat mig som en karl!

Dom gillade heller inte på flygplatsen att Emil hade en kniv i handbagaget....men dom var snälla och lät honom packa ner den i resväskan ist.

Det var mycket att se på mässan, framåt kvällen innan den stora festen. över 900 personer kom, så blev jag sminkad av ett sminkproffs, det var roligt och det blev väldigt fint, så nu funderar jag på att gå en sminkkurs, är sällan sminkad med ibland så händer det ju faktiskt, och då är det ju ingen nackdel om det ser bra ut!



Har ett boktips på en rolig och lättläst bok: små citroner gula heter den....köpte den i thailand, märkte inte förrens jag hade köpt den att det fattades några sidor från början, men det var ju bättre där än slutet!

Hej hopp!



Jag ÄR tacksam som fan!

Jobbat hela natten lång och här sitter jag nu.....verkar ha drabbats av sömnbrist minsann! jobbar bara en natt till nu sen ledig en vecka.....det är ju sjukt igenentligen, har varit borta på 2 veckors semester, kommmer hem jobbar två nätter och ledig en vecka igen, kan det vara bättre?! Jag har det så bra på många olika sätt och vis, och jag har lovat mig själv att försöka uppskatta allt det goda mera!

Just nu önskar jag bara att jag kunde få över mina Thaibilder till datan så jag kan visa er lite  BILDER! men jag ska försöka ta mig an det lilla problemet under dagen eftersom jag verkar tydligen ha sovit klart för idag.

Nu ska jag strax åka till Hammerbeach å fixa mitt hår, efter två veckors badande i saltvatten är det en katastrof! mitt "dyrshampo" rann  ut i resväskan så håret blev inte så nöjd efter ha fått blivit tvättat i billigt hotellschampo varje dag......ser ut som kristina lugn gånger  24 nu faktiskt. (men jag är tacksam över att jag faktiskt har hår på huvudet) kom precis ihåg mitt löfte om att vara tacksam.

Nu ska jag dra på mig mina "smaljeans" som blev för små efter Thailand med pga tjurighet vägrar jag inse det, men jag är tacksam över att jag har ben överhuvudtaget så jag KAN påverka min vikt genom att träna, alla kan ju inte det!

Ta vara på dagen å klaga inte så jävla mycket, det finns dom som har det fan så mycket värre än dig!

Hej hopp!



Oh my!!! hittade även denna när jag googlade på den läckra Kristina! hihiihiii!
ser ni nått udda med bilden? jo hon har ju kammat till sig där, inte illa minsan;)






Hipp hipp hurra!

God morgon! vilken skön säng jag har här hemma! jag vaknade upp inatt och var kissnödig, vet inte hur länge jag stod i rummet och kollade efter konturerna på möbler och väggar....jag visste inte vart jag var!?.....men efter en liten stund klarnade det som tur var.

Idag fyller världens bästa Gunilla år! Hipp hipp hurra för dig! och tack för att du finns<3



en blombukett får du här så länge....



Nu ska jag ut och ta en springtur, för det nya hurtbulle livet har ju faktiskt börjat!


Hemma igen!

Jamen då var man tillbaka till vardagen igen då, så härligt att få träffa Joline igen!

Drar en liten sammanfattning nu då från semestern...

Min kamera pajade näst sista dagen tyvärr, så jag kan inte lägga ut nån bild än så länge.

Fått massage gånger flera, fotvård, ansiktsbehandling, kroppsscrubbing. manikyr.
Köpt massor av kläder, ramar, en stor oljemålning, handväska, resväska mm

Badat på dom mest otroliga ställerna, besökt en härlig lagun.
Besökt "Beach" stranden, alltså från Leo dicaprio....åhhhhh.....vilken besvikelse det var, det var miljoner människor där och man ville bara därifrån!

Matat apor och fiskar, fiskar som försökt "äta" på mina uppfläkta myggbett på benen.

Åkt moped i livsfarlig trafik, på fel sida av vägen dessutom.

Bott i samma hotellrum som Tomas di leva....i några dagar sen var jag tvungen att byta rum, eftersom det var myror på rummet och det visade sig att även jag hade en svaghet....överallergi mot kryp!

Har sprungit varje morgon vid 7-7,30 på MORGONEN på stranden.....helt otroligt, men sant!

Fått punka på moppen mitt i buschen....(trodde vi skulle dö) men det ordnade sig! Emil åkte iväg med en unge och jag fick sitta kvar, men jag blev behandlad som en prinsessa! fick stol, paraply och en kokosnötdrink av en väldigt fattig familj som inte kunde ett ord engelska, det var väldigt rörande, och vi försökte återgälda deras generösitet med pengar....vad skulle jag annars ge dom, en dans show?

Donerade pengar till handikapade barn.

konstaterat att Thai folket är underbart folk som verkligen tänker på andra hur svårt dom än har det själv.

Fick skämmas över att vara svensk, En Svensk brud kastar över en cigarettfimp i vattnet då vi åker longtailbåt....vi konstaterade för henne att vi faktiskt BADAR i vattnet hon kastade den i.

Läst världens sämsta bok med Nora Roberts..."rosenknopparna sprudlade" och "månnen strödde silver över hennes hår" nämdes 150 ggr och det var en pinsam bok.

Thailändarna verkade tycka att jag hade världens största fötter....men NÅGON turist innan borde ju rimligvis ha haft större kan man tycka.

Gått 1237 trappsteg upp till ett tempel......DET var jobbigt, nästan en nära döden upplevelse faktiskt!

Träffat munkar....dom var både tatuerad och rökte....det visste jag inte att dom höll på med sånt, riktiga coolingar faktiskt var dom.

köpte nya foppaskor för 30:-
Skräddarsydd klänning för 500:-
Sprillans nya springskor 280:-
åhhhh mycket mera.

Lägger väl in lite bilder då jag har löst kamera problemet.

Hej hopp!












RSS 2.0