Öravattnets Rör.....

Öravattnets Rör överlåtes till Stuguns Bygg och Färg AB

 

Våran son, vän och kamrat Ivar Bolin omkom nyligen i en tragisk olycka på Nya Zeeland.

Ivars familj ser gärna att Öravattnets Rör och den verksamhet som Ivar drev kan leva vidare i den bygd där Ivar verkade. Ivars familj och Stuguns Bygg & Färg har därför träffat överenskommelse att Stuguns Bygg och Färg ska överta Öravattnets Rör och driva verksamheten vidare.

För detta har Stuguns Bygg och Färg anställt Kalle Wikström, Pålgård, (Ceciliah´s pappa), som tidigare arbetat som rörmockare. Han kommer att ha hela kommunen som sitt arbetsfält.

 

- Vi är glada att den verksamhet som Ivar drev kan leva vidare i bygden och glad att det finns entreprenörer som vill ta hand om Öravattnets Rör säger Ivars föräldrar Sture Karlsson och Gunilla Bohlin.

 

För mer frågor kontakta;

 

Sture Karlsson 070-211 39 61

Per-Emil Åkergren 070-690 54 04

 


bilproblem

Vilket väder! underbart! så här får det gärna fortsätta.
Våran ny gamla bil vill inte starta så jag tänkte ladda batteriet....bara det när jag lyfter på huven så hittar jag inget batteri, går till grannen och han får titta, han ropar till sig sonen också....och till slut hittar dom det under baksätet.

kände mig lite halvdum när jag gick dit och frågade, så det var rätt skönt att det inte satt någonstans under huven:)
Tack tack för fina grannar!  eller fina och fina, snälla kanske jag ska skriva så ni inte tror att jag går och dregglar efter mina grannar på dagarna. (vissa misstolkar så lätt) haha

kakor

Idag tog jag nog priset....var sjukt godis/kaksugen....hade verkligen INGENTING hemma, förutom 2 år gamla kakor som jag har tänkt at slänga en längre tid.....var så sjukt sugen så jag var tvungen att äta upp 2 av dom, det värsta är att dom var egentligen inte ens var goda haha.
Nu har vi kört dammsug/skur racet......sköööönt nu känns det som man kan andas igen!
Samuel åt riktig mat för första gången idag....eller ja mat och mat, han åt en potatis med lite smör i.
Fick en liten minisked, och han grimascherade som fan och såg ut att vilja kräkas, så söt så!
Joline fick jag åka och hämta igen, hon skulle ju sova hos en kompis, men kom på att hon saknade oss så mycket så hon ville komma hem igen.

Hage..

Jahaja....då tog isolatorerna till hagen slut då...har ju "bara" beställt häst grejer 2 ggr förra veckan.
Om jag hade räknat efter lite INNAN jag beställde så hade ju inte detta behövt hända, men vafan man måste ju vara lite wild and crazy ibland!
Inatt ska Joline sova hos en kompis, det ser hon fram emot.
Ikväll MÅSTE jag ut och springa, ingen motivation alls, men blir nog rätt jobbigt på tävlingen om jag  hellre ligger i soffan och äter chokladpraliner än att träna mig i form, ELLER VAD TROR NI!!??

...

Nu har mensen kommit tillbaka, den har jag inte saknat!  och inte det dåliga humöret som hänger med mensen.
Kan bli så jobbigt irriterad ibland då jag går in på facebook. vi har någon som försöker intyga ALLA på facebook vänskapslistan att han/hon är så sjukt lycklig..... så det till slut bara blir patetiskt. vem försöker man intyga liksom?
Eller farmville rutorna, spåkulan bla bla BLA!!, inte för att det har med facebook att göra men jag håller på att tappa allt hår jag har också, hur läckert är det liksom!  jaja nog om det nu!
Idag åker jag å Sampojken in och besiktigar en bil, kanske inte så rafflande händelse i mitt liv just nu, men skönt att komma ut lite iallafall :)
Till sommaren ska jag sälja min sommastuga i Lillsjöhögen, så vi var där igår och rensade upp lite på gården.

påsk!

Vad alla verkar åka till fjälls över påsk....själv är man hemma och ska bygga hage och orangeri.....orangeri visst låter det glamoröst?!......det är för att det är det också....vissa kanske kallar det för växthus...men inte jag inte!
Mötte världens idot idag, mötte han efter Bomsundvägen.... han/hon....förmodligen HAN körde förmodligen över 150 med sin fjantbil....känns inte SÅ tryggt att ha sin Joline som går till och från bussen måste jag säga med sånna töntar på vägarna.
Annars då?....Jorå, livet känns toppen!
Ha en UNDERBAR påsk på er!
Stackars pippisar :(

yrt...

Så ...en stor prövning är avklarad.....självaste storhandlingen på Ica MED bebis....men det gick rätt bra:)
Jag stor handlade för att om man handlar för minst 500:- så får man köpa blöjor för halva priset, jag handlade för närmare 700:- och dom glömde visst att dra rabatten...jaja.
Jag och Gunilla var och skulle hämta hag stolpar härromdagen, det ligger strax utanför kälarne, gissa vart yrhönorna tog vägen?.....jo till RAGUNDA!....det är ju fan pinsamt att erkänna men så är fallet!
när vi väl har vänt i Ragunda känner jag mig lite smått irriterad och känner att jag ska skälla ut folket på Octowood för att dom inte har skyltat efter vägen.....bara det att när vi väl hittar igen det så har både jag OCH Gunilla missat 2 STORA skyltar....så då kunde ju inte gubbarna på Octowood få fan för det heller.
Men så här brukar det vara då vi är i farten:)

öhhh

Nu ska jag snart iväg till Kälarne på Oktowood och hämta upp stolp till min hästhage!
Håller på att förbereda massor nu inför ankomsten, hoppas bara inget händer nu så att hästfolket ångrar sig, då får jag stora frispelet tror jag!
Jag har lärt mig att hästfolk inte alltid är att lita på....långt ifrån alla, men VISSA!
Och jag kan ju knappast vara den enda som tycker det, för det är inte jag som har kommit på "hästskojare".


Jaja nog om det nu!
Äh hade inget mer att skriva nu, det är bara hö, stolpar och isolatorer i min hjärna just nu!.
återkommer om läget förändras.
Hej svejs!
Vissa verkade ju inte kunna se bilderna jag la ut på hästarna, men "min" häst är en sådan här....fin men kanske inte fullt lika maffig som denna :)

.....

Sov gott!

---

Såja nu är jag lugn igen...internet har varit borta sedan i torsdags!....jobbigt när man bor på vischan liksom!
Här är hästarna som vi ska få låna hem....
Visa DSC_0027.jpg i bildspel
Visa DSC_0033.png i bildspel
Visa DSC_0026.jpg i bildspel

....

Sitter i stan nu hos min kära mamma  och Håkan, tagit med mig båda  barnen och imorgon får vi se  vad som händer, kanske besöker Jamtli en sväng.
Min sambo har åkt till fjälls   och kommer hem på söndag igen, skönt att få sakna varann, men lite jobbigt åxå.
jag har dålig fantasi just nu var det gäller mitt skrivande i bloggen   så
hej  då!

Pass på igen!


Pass på!


..

Nu har jag haft en liten blogg svacka igen.....men jag brukar ju alltid hitta tillbaks hit igen.
I mitten av maj så kommer dessa skitgrisar hit...skriver skitgrisar med kärlek! dom är SÅ efterlängtade av både mig och Joline!
Äh...gick inte att föra över bilden, jag hatar tekniska prylar som ska jävlas! ni får se bild sedan någon gång.

mohahahah!

HAHAHA jag dör! dom har skapat en tråd på FL där folk anonymt erkänner vad dom har gjort:
-Att jag ger mina snorkråkor till hunden.
-* Att när jag var (ung) tonåring hände det att jag låg ner på toagolvet och bajsade och låtsades att jag födde barn. (friskt???)
-att jag hade en trekant på en toalett i mina yngre dar
--att jag är äcklad över min pappa och hans löständer, och att han aldrig rengör dessa, samt den där jäkla trasan han ska snyta sig i
VÄLDIGT många äter tydligen sitt eget snor åxå!
Ja detta var bara några av erkännanden....det är alltså INTE mina erkännanden!

Hästar!

Nu har jag och Joline varit iväg och provridit 2 hästar!
Vilka finingar! vi ska få låna dom på prov i 1 månad sedan ska vi bestämma oss för om vi passade ihop eller inte, och funkar allt bra så köper vi dom.
Sedan var vi på Himlabadet i Sundsvall, Samuel bubblade i bubbelpoolen för första gången,jag  var livrädd att han skulle skita på sig, för badblöjan var ju 7 nummer för stor...men han höll sig tack å lov :)

RSS 2.0