Tips till eltandborsteanvändare

Idag har jag rengjort hållaren till min eltandborste, tänkte att jag skulle lägga in en bild på bloggen hur det såg ut, men då skulle förmodligen ngn anmäla mig till rent hus.

Jag har svurit över den personen som konstruerade själva hållaren eftersom den varit så svår att rengöra, men jag har efter lite närmare koll hittat en superhemlig lucka, när jag kom in i den, så fick jag mitt livs chock!!!
Det var det en slemmig sörja av guck! meningen var väll att man skulle ha öppnat där och rengjort någongång.

Jag har sett mycket äckligt i mina dagar i det yrke jag har....men jag tror fan att det här tog priset!
men nu vet jag var den superhemliga luckan sitter och jag har lovat min tandborste att den ska få stå i en ren hållare i fortsättningen, thats a promise!

Idag ska jag iväg och boxas, håller på att laddar nu, så Gunilla....passa dig!

Jag råkande vinna i kortspel igår, tyvärr handlade det inte om pengar, för hade det gjort det så hade jag förmodligen åkt hem luspank.....

Här är den!


En reflektion om andras bloggar

Nu provade jag med en bild, gick ju inte så bra. kankse gjorde på fel ställe, ska prova igen.
Vaknade kl 13 idag, trött som en liten gris! hade säkert kunnat sova 8 timmar till, det går ju sååå bra när man inte ska jobba ngt mer, men när man jobbar flera nätter irad och är piskad att sova.....gissa hur bra det går?!

Var och hälsade på min kusin Krister igår, han har en liten bebis som är 2 månader nu, kankse hur söt som helst då!

Har läst lite på dom populäraste bloggarna nu, bara för att se lite vad dom igentligen skriver om, och många har satt ut bilder på sig själv...och beskrivit tex idag har jag en jacka från Donkey och en super duper cool string trosa  från monkey, skorna köpte jag i Paris när jag tog en snabbvisit med mitt jetplan. allt kostade bara 65000:- till helgen blir det shopping på ALLVAR!

Själv tänkte jag nu faktiskt försöka mig på att lägga ut en bild på min stickning, håller på att sticka en mössa, det är högst komplicerat, eftersom jag aldrig gjort det förr, det är två aviga och två räta hela tiden.....inget får störa mig när jag stickar, måste vara största möjliga tyyyyyystnad, annars glömmer jag bort om jag var på avig eller rät eller om jag bara gjort en eller två, så för er som inte har tålamod, köp en mössjävel, hur dyr är dom igentligen!
Jag bad Emils gamla sylärare om hjälp att komma igång, och hon förklarade  och visade väldigt stort tålamod, dom räta gick som fina fisken, men när vi kom till dom aviga så fattade jag halvsju, svetten började lacka nerför pannan, jag menar: MAN VILL JU INTE FRAMSTÅ SOM DUM I HUVUDET!
men nu kan man säga att det går ganska bra, stickar ett varv om dagen, om jag gör mer, så blir det träningsvärk!

Ja ni kan ju försöka förstå hur cool jag känner mig om man jämnför sig med dom här supercoola brudarna, som visar upp sig i sina dyra märkeskläder och en liten hund i handväskan....men å andra sidan jag har inte ansträngt mig så mkt för att vara cool heller, det stadiet har jag kommit över, inte för att jag handlar ur Cellbes eller vad tant katalogen heter, men det känns ju så skönt att inte dyraste kläderna är det centrala och viktiga i mitt liv.....jag tror nog att man kankse har växt upp lite grann, nu vid 29 års ålder, så bryr man sig inte så jäkla mkt vad andra tycker och tänker.

Ja då var det ju det här med låååånga romaner......skulle ju inte hålla på med sånt! men jag är ju ensam hemma och har inget att göra, tänker jag då, men då kankse jag ska gå och tjuvbowla lite på wii spelet som min söta lillebror var snäll och lånat ut till mig, sen ska jag åka till en kompis och spela kort! kul kul!
Vill åka dit igen! var ju så underbart som det bara kan bli! Men i Januari åks det till Kanarie örarna, en liten tröst iaf=)
Ps.provar att lägga ut en bild på min evighets stickning och en bild från Thailand, går det så går det, man får se!

Bara jobb jobb jobb

Nu är klockan 04:04 och jag jobbar, börjar känna mig en aning sliten, och det känns som om sängen där hemma ropar desperat på mig!
Ännu inte tagit reda på några trickiga grejer, men varför stressa?
Jobbar extra nu inatt så att jag ska kunna ta ledigt med gott samvete på fredag och gå på personalfest! tjihooooo! Kan ju bli hur bamseroligt som helst, som Joline skulle ha sagt!


Ceciliah har skaffat sig en BLOGG!!

Jaha, då ska vi se......Är ju HELT ny på det här, och att lära gamla hundar att sitta kan ju vara jävligt svårt.....men det kan ju gå, vi provar!

Tråkig text....går den att ändra? ska trixa lite nu då, vänta lite.....äh skit samma jag får fråga nån superbloggare vid tillfälle.

Jag har faktiskt bloggat för ett tag sedan, på Lunarstorm, men då jag var nästintill pensionär och rädd för att uppfattas som pedofil, så blev det liksom slut på mina skriverier där, men det var ju faktiskt ganska roligt, så nu har jag uppsökt denna mogna bloggsida ist, jag är säääääkert, verkligen INTE älst här!

Jag känner ju nu att jag har huuur mkt som helst att skriva, det vill liksom bara ur mig, men jag måste försöka lugna mig lite, för vem vill läsa en blogg som är som en hel roman? nej det vill man ju inte, sen kan jag ju inte riskera att få idè torka resten av veckan.....så gott folk, adios!

Ps till nästa gång har jag säkert lärt mig jättetrixiga grejer! typ att ändra teckensnitt, kanske lägga ut  en bild på mitt superprojekt som jag håller på med, osv=)

RSS 2.0