Hej!

Har lite rensning nu....
Satt ut annons på blocket, 70 whs filmer ska bort, säljes till högstbjuande i första hand, skänkes i andra och slängs i sista....men bort ska dom på något sätt
Har även en Canon färgskrivare (fungerande) som ligger ute på bron, om någon vill ha till skänks
Annars åker den på tippen på torsdag.
Min kära mamma har varit till Mora och åkt vasaloppet! Hon fick tyvärr bryta efter 2 mil eller vad det var, men gissa om jag är stolt över henne!

Super muslin!

Jag har snickrat ihop egen musli!....snacka om att jag är husmoderlig!
Det är ju tillochmed GOTT!....samt nyttigt, kanske någon krona billigare åxå?
Helgen som var....
Djungelhuset med Joline.....Samuel var lagomt road.....
Sedan en riktigt härlig dag i skidbacken!
Vi bara möööööööös!

Katten.....

Jag håller på att få nåt fel på katten!......springer omkring och mjauar hur HÖGT som helst.....följer dessutom efter mig.....jag blir mer och mer övertygad om att katter har förmågan att medvetet jävlas med folk!
Hon kan sitta och titta på mig och när jag vänder mitt huvud mot henne och kollar på henne, så tar hon och klöser i tapeten!
Eller när jag sitter vid köksbordet, och hon hoppar upp på bordet och ska äta MIN mat.
Eller när hon går på kattlådan bara för att jag råkar stå inärheten av den.....nyss satt jag i rummet bredvid och hon gick och sprätte omkring lite sand bara för att (pissa eller sket inte)
Förut var bestraffningen att få gå ut när hon gjort något fel, nu får hon inte gå ut, eftersom jag inte vill att hon går och parar sig med någon fulkatt, men jag tror fasiken att hon helt enkelt försöker bli utslängd från huset!

Nu jävlar!

Usch har varit på min vikt utmaning  och vägt mig.....gick inte bra! hade gått upp 1,6 kg i fett.....gått ner 2 hekto, men 1,6 kg fett upp alltså!!! ska fan ut och springa när Emil kommer hem, även om klockan blir 12 inatt, och även om det just nu är 20 grader kallt, och även om jag riskerar att få framfall, nu ska fläsket BRINNA!

Men en positiv grej är att jag iallafall har gått ner 10 cm över magen på 6 veckor!

Grattis Sissi! hipp hipp hurra!

Jag förtjänar igentligen en sån här:



Men det kan jag ju bara fetglömma efter ikväll, och nu är det focus som gäller kommande 6 veckorna framöver!

Samuel!

Här är bilderna som publicerats i webb  öp och lt, den översta hamnade i tidningarna.

Ceciliah Wikström & Per-Emil Åkergren Stugun fick den 20/12 sin efterlängtade Samuel, han var 55.5 cm och vägde 3760. dom stolta systrarna heter Joline & Elsy.

sick

Ikväll kommer Elsy hem igen...så då återstår det att se ifall det kommer nå småttingar om sådär 2 månader.
Joline kom hem från skolan idag, hon kände sig tussig....men halva byn verkar ju vara sjuk, så det skulle väl vara helt otroligt om vi skulle klara oss ifrån det.

Nej

Usch vad jag fuskar men min viktutmaning....far och skåp äter gotta hela tiden FYYY på mig!.....men än såå länge har jag hittils bara gått ner i vikt, saaaakta sakta...men denna vecka blir en rysare (man väger sig en gång i veckan)
vi får se imorgon.
Har köpt vikter (1,5 kg st) som man fäster på antingen handlederna eller fotlederna. kände mig väldigt på topp när jag fäste dom på fotlederna för första gången och skulle inviga dom med en hurtig promenad......kände mig på topp ända tills jag tog två steg för att sedan SNUBBLA på mattkanten.....sedan kände jag mig bara klumpig, ful och fet.....men det har gått över nu, nu är jag HET och på TOPP igen!
CASALL ANK / WR W 2X0,5KG BLACK
Ps skrev i förra inlägget att Elsy har åkt iväg.....skrev aldrig vart eller varför....ingen verkar direkt orolig heller för kattskrället.....men hon är på....."pippa läger" kan man säga. Det är dags för lilla Elsy att få smått!

Utkast: Feb. 22, 2011

Jaha då har Elsy åkt iväg då.....hennes blivande make kom ju hit igår....men hon skulle ju spela svårflörtad så dom kom ju liksom aldrig till skott.....ena sekunden så försökte hon locka med sig honom och när stackaren gjorde ett närmande så fräste hon som värsta vildkatten. snacka om schizofren.....lite dr jekyll and mr hyde över det hela liksom.
Man trodde ju att alla barn gillade när man sjöng för dom.....men inte Samuel eller....han börjar att GRÅTA när jag sjunger för honom....tar faktiskt nästan lite illa vid mig!

pilsk!

Trodde att katten hade löpt förut.....men det kan jag lova, det har hon INTE!
Hon springer omkring och nästan skriker, rullar runt som värsta elitsoldaten och sedan stryker sig på ALLT, favorit grejen är en flyttkartong som hon verkar ha våta drömmar om.
Så det vore ju roligt med några kattungar, en kompis kommer hit senare ikväll med sin hane, så då får vi se om det blir lite kattporr här på Risbacken!
Jag hoppas verkligen INTE att nån korthårig gammal bondkatt har varit där före, för katten som kommer lite senare är långhårig och en blandning av en main coon....fint ska det vara!

2 månader!

Igår blev lillis 2 månader.....shit vad tiden går fort! för fort!

Har sett 2 bra filmer.....har sett massa skit åxå men det antar jag att ni inte är så intresserad av.

Remember me



Och


dinner for schmucks



Trodde detta var värsta B filmen, men Emil tjurade på och ville se den och tur var väl det, för FAN vad rolig den var! har inte skrattat så mycket på länge! eller så var jag bara trött....ni får avgöra själva!



Foto

Gaaaaaahhh!!  håller på att ta bilder på oss till tidningen, sån där nyfödd bild.....går ju sådär....vi är 5 stycken som ska försöka se normal ut S A M T I D IG T.......hur lätt tror ni att det är?!
Jag ser ju ut som en gudinna på varje bild, Joline ser nästan normal ut på varje bild, kattens ögonvitor syns eftersom vi måste typ tvångshålla fast henne, Emil blundar på varenda bild och Samuel tittar överallt förutom in i kameran.

Nuså!

Såja nu är huset städat!....känns skönt, men nu kan man räkna med att det inte kommer dyka upp något främmande på ett tag.....främmande har ALLTID en förmåga då kaoset är som störst!
Idag när jag var ute på min obligatoriska runda med barnvagnen.....så vurpade jag och höll på slå arslet av mig, gjorde ont så inihelvete.....men vad tänker jag på?.....jo att jag ska ta mig upp fort som fan och kolla så att ingen såg mig!!!
Konstigt det där, att det är pinsamt att ramla, tänker man efter så är det ju inte det.....det är ju bara klantigt;)
Sov sött mina små lamm!

Tagen på sängen!

Idag kom min faster och farmor förbi, dom hade varit i stan och kom in påvägen tillbaks....oanmäld liksom.....jättetrevligt måste jag säga, problemet var ju bara att det såg ut som ett slagfält här.
Lite pinsamt och när dom frågade hur Samuel sov på nätterna svarade jag "så bra så"
MEN hade helst vilja säga "så dåligt, det var därför vi sov till 12 idag och det är därför det ser ut som det gör"
Men eftersom jag är ärligheten själv så vet dom sanningen nu.....att jag bara är lat......men jag är ju åtminståne ärlig, så det är ju alltid något!
Vi har köpt nytt badkar! gud vad det ska badas i detta!
Fint va! finns att köpa på Stuguns bygg och färg!
Nytt för byggen är åxå kolsyrepatroner för bland annat soda stream och pellets! stora säckar på 600kg och små på 16 kg av BRA kvalite!

Tittut!

Ibland fattar jag inte hur folk tänker?
mest folk på familjelivs hemsida.
Det kan klagas på att man är fattig om man endast tjänar 30000:- i månaden.....men hallå kom tillbaka till verkligeheten!
Nu får ni se något vackert istället:)
Jag å Gunilla var till Runa idag och fikade, så trevligt så! borde absolut ske oftare tycker jag! :)

Min kärlek <3

<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
Beviset för våran kärlek...
Tack Emil för att du  finns i mitt liv! <3

vill inte!

Dagarna går  framåt vare sig man vill det eller inte....och idag den 14/2 på alla hjärtans dag......så har vi kommit fram till en dag jag bävat för, en dag jag helst hade viljat hoppat över.....det är idag det ska ske.
Jag ska DRA en tand!.....själva dragandet tycker jag inte ska bli så jobbig, men att få sprutan!
Jag har inga problem att ta blodprov på andra (njuter faktiskt av det hehe) men att bli utsatt själv, usch då blir jag en liten ynklig och rädd människa.
Snälla Gunilla följer med mig och Samuel så ska hon få underhålla Samuel medan tandis misshandlar mig.
Gunilla följer med trots att hon jobbat hela natten, Jag har inte många vänner, men dom jag har ställer verkligen upp och är guld värd!
Lyssna nu här på dagens kloka ord:  "hellre några få pålitliga vänner än en hop med ytliga"
kommer att bli världskänd med dom orden känner jag, eller är det redan någon som har yttrat dom?!

Betydelsefull!

Min lillis bror blev kränkt då han inte fick vara med bland dom betydelsefulla i något inlägg innnan....
Naturligtvis så är min bror RicKy åxå väldigt betydelsfull för mig<3
Här är han charmigt bakis med lite ångest kanske?.....sött!

lätta upp lite grann då!

Nu har jag varit lite väl seriös och gaggig i mina senaste inlägg så för att lätta upp stämmnen lite och att ni inte tror att jag ska ta livet av mig eller så.....så lägger jag in dessa bilder!
Funderar på att göra egen musli, och en GI kladdkaka....kan det vara nåt det?!

Betydelsefulla!

Ja många betydelsefulla människor finns i mitt liv här är några av dom iallafall<3

snälla sluta klaga!

Vad det ofta ska klagas tycker jag....vädret= för varm eller för kallt, för blåsigt eller för vindstilla.
Ekonomin: för låg lön, får för lite i bidrag, för låg pension, för dyr mat, för kostsamt bränsle, för dyra försäkringar, för dyr el.
Rent allmänt: för kort semester, för nyfikna grannar, du själv är för tjock eller för smal, för många ofärskämda ungar, för många hundar som står och skäller, för många katter som springer och pissar överrallt, grannen har för dyr bil/för ful bil.
Ja som sagt det är mycket det kan klagas på.
Jag tycker att vi svenskar har det så sjuuuukt bra och ska enbart vara tyst och tacksam!
  • Vi har riktigt bra och billig sjukvård
  • vi får vara hemma länge med våra barn och DESSUTOM få betalt för det
  • vi har barnbidrag
  • vi har sociala som kan hjälpa till om det krisar
  • vi har gratis skola
  • vi har gratis tandläkare upp till 19 år
  • Ja vi betalar rätt mycket i skatt....men vi har det bra också!
Ja listan kan ju göras hur lång som helst!  det jag menar är att vi kanske ska fundera lite innan vi klagar på tex att vi inte har råd att åka utomlands något år, för andra kan ju ha det så mycket värre......
finns ju folk som bor såhär! :::
har varken vatten eller el
ingen mat.....
Inga föräldrar...inga släktingar....har ingen.....
Så tänk efter nästa gång du funderar på att klaga....det kanske finns andra som har det värre......och att klaga på att du inte har råd att gå ut på krogen denna helg, eller måste äta pasta i 3 dagar i sträck innan lönen kommer kanske inte gör dig till ett offer för fattigdom.
Okej nu låter det som jag aldrig klagar......det kan jag lova att jag gör, men jag är så fruktansvärt tacksam över så mycket också.
Ta hand om varann!

Tradera=bra!

Jag är ju en flitig köpare på Tradera, det är BRA mot miljön, lättsamt ofta billigt och nästintill ett beroende....det sistnämna kanske var mindre bra men nu för tiden kan man ju söka hjälp för det mesta
"nu för tiden" har man börjat att tala i dom termerna då är man fan inte ung längre!.....men jag är ju gråhårig och 2 barns mamma, går flitigt på bingo om sommrarna, använder intim tvål mot känslig hud,  så det är väl bara att inse att man tillhör "dom äldre nu"
Jaja nu släpper vi dom tråkigheterna och återgår till beroende framkallande tradera istället.
här är några av mina senaste köp:
Häftig drakzipjacka med drakhuvud, Lindex - strl 62
 Jätte snyggt klädpaket, stl62, 3 plagg
Helt ny svart säkerhetsväst utrop 1kr!
Säkerhetsvästen är till mig nu när jag ska börja rida:)

ludd

Hur kan en nyfödd bebbe vara så smutsig under naglarna samt ha massor av ludd i näven som han krampaktigt håller i?!
Han ser ut som en riktig grovarbetare men ska jag vara riktigt ärlig så gör han inte så mycket här i hushållet.....borde vara JAG som ser ut sådär:)
men ska väl inte klaga.....finns alltid värre....
Åt en morot nyss.....smakade mest besprutat....gift liksom.....inte god, det är ju bara egenodlade morötter som faktiskt smakar normalt.
så eftersom det verkar vara så mycket gift i köpmorötterna är dom kanske inte så hälsosamma att knapra i sig

godis....

 

så godissugen! varför?!
Läste detta iallafall..

Här har du listan som motiverar dig att gå till fruktdisken i stället för godis- och snackshyllan:

* Geléhallon innehåller avkok på grisknorr.

* "Sockerbitar" innehåller tapetklister.

* Ostbågar innehåller restprodukter från mejerier.

* Jordnötsringar innehåller härsket fett.

Va?! kan det stämma? tapetklister liksom, det tror jag inte, å grisknorr......nej nån med mycket fantasi och lite för mycket fritid har kokat ihop dom där påståenderna.
Så var det med det gott folk, ha en bra dag och kom ihåg att inte använda tops i örat eftersom det ökar vax produktionen OCH irriterar hörselgången och detta kan i sin tur leda till otäcka vaxproppar....det var mitt hälsotips för dagen :)
(Ja Emil älskling jag har källa på det:)

mitt liv minut för minut

Idag kommer Runa hit och vi ska gå på promenad, det blir najs!
Sedan när Emil slutar åker vi nog till stan en sväng...
Nej jag ska inte redogöra för hela dagen vad jag ska göra.....eller ska jag det? jo bara för att vara en drygmupp ska jag det.
06.?? vaknar av Emils äckliga alarm på telefon.
06.?? får Emils strålkastar lampa (sänglampa) tänt rakt i ansiktet.
06.?? äter gröt med socker, kanel och nån halv äcklig majsmjölk.
07.?? slår igång datan, kollar mail, facebook, bloggen samt kritiserar en dum brud på familjeliv som skaffat barn
med en gift man och sedan beklagar sig över att han inte lämnar frun.
07.?? borstar tänder och hår
08.00 städar lite halvdant lite här och var i huset.
08.23 sitter här, Bebis skriker måste gå.....sen kan jag bara gissa vad som händer.
Hej hopp!

....

Gud vad jag NJUTER av att vara hemma och mammaledig, det är så skönt!
synd att tiden går så fort bara.
Ska snart på Jolines skola för utvecklingsamtal och läkarundersökning, sedan åker hon till sin pappa i helgen.
Sen ska jag å Gunilla ut på en promenad och bränna lite fett!
Vägde mig i går på viktutmaningen och det hade gått fin fint!
Tar lång tid tycker jag, men eftersom jag ammar så vill jag ändå fortsätta att äta normalt och inte mixtra på med nå pulver och dylikt.
Huvudsaken är att jag skärper mig med mitt kak beronde och rör på mig, och det har jag lyckats med iallafall :)
Ha en bra dag!

Jönköping=tändsticksstaden

Samuel har varit på sin första längre resa, vi var till Jönköping, han har åkt tåg, flyg, buss, hiss och rulltrappa, det kallar jag berest vid den ringa åldern på 7 veckor!
Det gick superbra och han sov mest hela tiden.....Jag är SÅÅ lugn som andrabarns mamma jämfört med Joline, då oroade jag mig för allt!
Andas hon, äter hon, vad stoppade hon i munnen, vart är hon påväg, har hon bajsat, vilken färg var det, känns hon varm, nej men kanske kall? .....nej mycket lugnare och skönare nu.
Jooo....jag kollar ju såklart allt det där nu åxå.....men kanske inte 37 gånger per dag:)
'
Fan vi måste ju ta kort till tidningen....varför blir det aldrig av?!.....kommer att sluta med ett kort på Samuel när han är 7 år på nyfödd sidan haha.
En sak är iallafall säker.....jag är lycklig!

tjoho

Imorgon ska jag se sista Twilight....dom är ju SÅ bra!  Roligt med filmklubb. fick 2 månader gratis, men kommer nog inte att fortsätta för det blir ju liksom ingenting gjort här hemma.
Fin fina grannar kom och grattulerade till våran kära son förra veckan, hade med sig bl.a en superfin blomma. vi skojade att vi knappt kunde få plastblommorna att överleva.
dagen efter så ser blomman ut som ett RUSSIN, hela blomman hade totalvissnat, men genom något slags mirakel tog den sig igen med en skvätt vatten!
så här ser den ut idag.

Trans

Gör ett snabb inlägg nu, känns som jag har så mycket att skriva om så jag hoppas att jag kommer ihåg allt när jag väl ska berätta det för er.....
Jag fick ett par örhängen av min morbror i julklapp, jag har inte haft örhängen sedan jag var liten eftersom jag inte tål dom.
Men ville prova dom nu iallfall, ena hålet hade växt igen med jag tryckte till lite extra så gick det, och det andra var det bara att sätta i.
Känns ju heeeelt sjukt! jag känner mig nästan som en transvestit! är det normalt?!
Nej nu ska jag fixa lite Bloody P eftersom min kära dotter har beställt det idag, hon är på ridskolan nu, jag längtar tills jag kan följa henne dit igen och kolla på hur duktig hon har blivit.

hihi

Breast enlarger  Bröstpump - Förstora Brösten
HAHAHAHA sökte bröstpump på tradera och fann denna!
Köpte den dock inte

Vill ha....


RSS 2.0